SĂ TE REAPUCI DE SPORT E MAI UŞOR CU ROLELE!

Indiferent dacă după accidentare sau după o perioadă mai lungă de inactivitate, întoarcerea la sport nu este niciodată ușoară. Fie datorită lipsei de tonus muscular sau a motivației, a câtorva kilograme în plus care ne trag în jos, mulți nu îndrăznesc să se reapuce de sport.

Pentru a evita sindromul “Nu sunt în stare”, este important să practicați o activitate care vă va oferi o plăcere aproape imediată. Mai puțin traumatizant ca alergatul și, în special, mult mai distractiv, mersul pe role este exercițiul perfect de a ne reîmpăca cu sportul.

Oferirea unui simț al libertății, a lipsei constrângerilor, acest sport cu roți se adaptează tuturor – femeilor, bărbaților, adolescenților, copiilor – și la toate nivelurile. O modalitate amuzantă și distractivă de a ne reconcilia cu sportul. Este ieftin și ușor de accesat, poate fi practicat singur sau cu mai multe persoane și poate oferi rapid o mai bună încredere în sine și a acceptării corpul nostru.

 

 O ACTIVITATE UŞOARĂ PENTRU CORP

Spre deosebire de jogging, de exemplu, mersul pe role este o activitate care nu va traumatiza articulațiile, incluzând gleznele, genunchii și soldurile. Fără sărituri sau contact cu solul, ci mai degrabă un contact lin și continuu cu solul ca ski-ul sau mersul. Atât de multe motive pentru a vă pune pe patine și pentru a intra în acest sport de alunecare! Aveți grijă, totuși, la căderile care pot fi adesea spectaculoase. Pentru o practică sigură, investim în protecția adecvată (cască, genunchiere, cotiere și protecţie mâini) și lăsăm deoparte pentru o oră atitudinea noastră sexy!

Sport de anduranță, mersul pe role îmbunătățește, de asemenea, circulația sângelui, stimulează și consolidează sistemul cardiovascular și ar putea, dacă se practică în mod regulat, să reducă riscul de atac de cord odată ce îmbătrâniți.

CONCLUZIE

PENTRU CĂ SOLICITĂ TOŢI MUŞCHII ȘI ÎN MOD SPECIAL MEMBRELE INFERIOARE, MERSUL PE ROLE ESTE UN SPORT COMPLET CARE COMBINĂ EFORTUL CU PLĂCEREA. CU AJUTORUL LUI NE PUTEM RECĂPĂTA FORMELE ÎN TIMP CE NE DESTINDEM. ȘI ACEAST LUCRU NU ESTE REZERVAT EXCLUSIV DOAMNELOR!

 

 

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020