Sport în vacanță

Vrei să mergi în vacanță, insă nu vrei să renunți la sport? Citește propunerile Decathlon despre cum poți rămâne activ chiar și pe durata vacanței.

Sport în vacanță

Un weekend la mare, poate o tură cu trotinetele prin parc sau o drumeție la munte?
Orice variantă ai alege, te ajutăm să planuiești cea mai reușită vacanță sportivă. 
Descoperă propunerile noastre:

SFATURI DESPRE VACANȚA SPORTIVĂ LA MUNTE

Iarna și vara, muntele îți poate oferi vacanțe sportive de neuitat. Profită de vacanța ta la munte pentru a-ți reîncărca bateriile prin mai multe activități. Descoperă aici câteva idei, sfaturi și lucruri de știut atunci când petreci o vacanță sportivă la munte.

SFATURI DESPRE VACANȚA SPORTIVĂ LA MUNTE

SFATURI DESPRE VACANȚA SPORTIVĂ LA mARE

"Vamos a la playa !" , doar la asta te poți gândi în acest moment? La acea dorință de a fredona melodia preferată în drum spre plajă? Păstrează-ți acest aer jucăuș și profită de vacanța la mare pentru a evada din cotidian, a te relaxa și a te distra. Cu siguranță vei profita de vacanță ca să te odihnești pe nisipul cald, ascultând sunetul valurilor. Dar poate că înainte de aceste momente de leneveală, o să-ți dorești să te bucuri de câteva activități precum: windsurfing, volei pe plajă, înot sau alte sporturi de apă. Pe scurt, nu te vei plictisi!
Regăsești aici câteva idei de sporturi pe care le poți practica în apă, pe plajă sau cu ajutorul vântului! De asemenea, regăsești sfaturi și lucruri pe care trebuie să le știi atunci când practici sport la mare.

SFATURI DESPRE VACANȚA SPORTIVĂ LA MARE

SPORT ÎN VACANȚELE CU CEI MICI

Copiii, în special cei mici, au foarte multă energie, pe care și-o consumă făcând mișcare. De la simpla alergare până la a practica un sport anume, cum ar fi înotul sau tenisul, activitățile fizice constituie o adevărată joacă pentru prichindei. Sportul îi ajută pe micuți nu doar în ceea ce privește sănătatea corpului, ci și a minții. 
Citește propunerile noastre pentru a afla ce trebuie să știe părinții despre importanța activității fizice în viața micuților, care sunt cele mai iubite sporturi de către copii și cum să le alegi, plus alte variante de sporturi ce pot fi practicate pe tot parcursul anului.

SPORTURI PENTRU COPII

VACANȚA SPORTIVĂ ACASĂ

Vacanța ta sportivă poate fi la fel distractivă și atunci când o petreci acasă, în interior sau în grădina ta!
Iată câteva idei pentru a practica activități distractive fără a pleca de acasă:

VACANȚA SPORTIVĂ ACASĂ