Sport în vacanțele împreună cu CEI MICI. E posibil?

În haosul cotidian, uneori este mai greu să împărtășiți momente cu cei mici și să vă bucurați împreună de aventuri sportive. Dar dacă ați profita de vacanță și de sport pentru a vă apropia?

reconciliere sport în vacanțele împreună cu micuții

Dacă practicați sport în mod consecvent, atunci vacanțele sunt un moment oportun să luați o pauză și să lăsați corpul să se odihnească.Dar este posibil să nu puteți sta prea mult timp departe de sport.

Cum să asociați vacanțele cu sportul?

Dacă nu puteți pleca cu cei mici în vacanță, acest lucru nu este o problemă: cu siguranță cunoașteți diferite cluburi sportive sau locuri de practică situate în apropierea casei.Stadion, teren de tenis, piscină...Înainte de a alege, discutați cu cei mici. Este posibil ca dorințele lor să nu fie fix aceleași ca ale voastre. Este important să practicați un sport care vă place amândurora sau întregii familii și să vorbiți în prealabil despre acest lucru, pentru a nu le impune o disciplină.De ce să nu scoateți bicicletele MTB, mingea de baschet pentru câteva pase sau rachetele de badminton?Odată alegerea făcută, puteți să vă organizați și să vă bucurați de sportul ales!

În vacanță uităm de toate, dar nu de sport

Aveți câteva zile libere și vreți să plecați în vacanță? Atunci, informați-vă în prealabil asupra posibilităților sportive pe care le aveți în locul unde veți merge.Vacanțele sunt o bună ocazie pentru a descoperi un sport nou împreună cu familia.O sesiune de escaladă, inițiere în navigație, în kitesurf sau o drumeție într-un nou mediu natural...Practicarea împreună cu familia a unei noi discipline vă va pune pe picior de egalitate cu cei mici, vă va permite să schimbați impresii și să păstrați o amintire frumoasă asupra acestor momente.Un sfat, nu uitați acasă aparatul foto!

inițiere în surf copii

Provocare acceptată!

Pentru a planifica acest momente, nu ezitați să consultați site-urile birourilor de turism din locul unde urmează să mergeți, pentru a descoperi care sunt disciplinele practicate în regiunea respectivă. De asemenea, personalul de la hoteluri, case de vacanță sau un alt tip de cazare vă poate oferi informații despre acest subiect. Ba mai mult, unele locuri de cazare chiar vin în întâmpinarea familiilor cu propuneri de activități sportive la fața locului. Apoi, gândiți-vă să rezervați! Abia atunci provocarea va fi acceptată

Cu valizele pregătite

„Practicarea de sport împreună cu familia sau cu prietenii vă permite să schimbați cadrul și să ieșiți din rutină, punctează Bruno Dumait, psihoterapeut. Raporturile cu ceilalți se modifică și intervine o bucurie a practicării împreună”. Sportul este, așadar, o modalitate de a învăța să ne distrăm împreună. Desigur, alegeți un sport accesibil din punct de vedere tehnic și copiilor și, mai ales, nu uitați să luați cu voi tot echipamentul necesar. Ne veți povesti și nouă cum a fost?Voi practicați sport împreună cu micuții voștri? Dacă da, despre ce sporturi este vorba?Care considerați că sunt avantajele?Așteptăm părerile voastre!

sport și vacanță

SPORT ȘI VACANȚĂ

În vacanțe, cel mai adesea, profităm de timpul liber pentru a face sport, pentru a ieși din rutina cotidiană sau pentru a lenevi.

Acestea fiind spuse, dacă vă gândiți cum să integrați sportul în vacanțe, consultați recomandările noastre!