Un stadion vibrează datorită suporterilor săi. Fără ei, chiar și cea mai mare echipă din lume nu ar înseamna nimic.  Indiferent că este pe stadion sau pe canapea la el acasă, suporterul este acolo pentru  încuraja echipa către victorie.

Echipa din teren simte emoția și bucuria din tribune.

Există mai multe  modalități pentru a susține echipa, din tribune, pe stadion, cu prietenii, într-un bar sau în propria sufragerie. Pasiunea și dorința sunt aceleași. Așadar, după ce recunoaștem un adevărat suporter?

În primul rând este vorba despre pasiune. A fi suporter este o stare de spirit. Înseamnă să trăiești alături de echipa ta fiecare moment. Înainte, în timpul  meciului, dar și după.

Un suporter înfocat îți susține preferații încă din timpul antrenamentelor și nu așteaptă începutul meciului pentru a cânta și a le scanda numele.

Participând la antrenamente, vei da dovadă de sprijin necondiționat. Datorită cântecelor suporterilor, jucătorii de pe teren vor găsi motivația necesară pentru a  aduce echipa către victorie.

La fel ca jucătorii de pe teren, el trebuie să își dozeze bine eforturile. Important e să nu părăsești terenul înainte de finalul meciului, indiferent de rezultat.

Cel mai important este să fii Fair Play, orice s-ar întâmpla. Atât cu jucătorii, cât și cu suporterii echipei adverse.  În general, recunoaștem suporterii după culoarea tricoului.  Bineînțeles, nu există reguli pentru asta.  Cu atât mai bine!

Însă,  există echipamentul de bază pe care toți suporterii îl poartă în timpul meciului. Maioul sau tricoul echipei preferate, care trebuie purtat la fiecare meci.  Echipamentul este completat cu un tricou, o pălărie sau de ce nu, cu o perucă.

Îți rămâne doar să trăiești momentele intense cu bucurie, tensiune și andrenalină.
Un stadion vibrează datorită suporterilor săi. Fără ei, chiar și cea mai mare echipă din lume nu ar înseamna nimic. Indiferent că este pe stadion sau pe canapea la el acasă, suporterul este acolo pentru încuraja echipa către victorie.

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020