Mersul sportiv nu este un sport care necesită o investiţie foarte mare: o pereche de încălţăminte bună este elementul esenţial pentru a profita de toate beneficiile pe care ţi le oferă acest sport.

CE TIP DE ÎNCĂLŢĂMINTE TREBUIE SĂ PORŢI PENTRU A PRACTICA MERSUL SPORTIV?

Mişcarea piciorului este diferită faţă de mişcarea pe care o ai atunci când alergi. Prin urmare, este necesar să ai o pereche de încălţăminte cu un nivel mai mic de amortizare, faţă de încălţămintea de alergare. Pentru a practica mersul sportiv, ai nevoie de susținere  şi de stabilitate pentru a menţine picioarele aliniate în direcţia de mers, dar în acelaşi timp de lejeritate pentru a favoriza o mişcare optimă a piciorului.

CUM SĂ TE ÎMBRACI PENTRU MERSUL SPORTIV ?

Înainte de toate, este important să te simţi confortabil şi să alegi haine care îţi permit o mai mare libertate de mişcare. Prin urmare, cine spune sport, spune şi transpiraţie. Pentru a face sesiunea plăcută, îţi recomandăm să porţi haine respirante ce permit  evacuarea transpiraţiei. În plus, trebuie să ştii că temperatura corpului poate creşte, de aceea este mai bine să ai mai multe straturi de haine pentru ca corpul să se adapteze  la aceste schimbări de temperatură. Mai ales dacă este frig!

Un echipament potrivit mersului sportiv şi o pereche de încălţăminte concepută pentru mers sunt elemente esenţiale pentru o sesiune fără probleme!
Mersul sportiv nu este un sport care necesită o investiţie foarte mare: o pereche de încălţăminte bună este elementul esenţial pentru a profita de toate beneficiile pe care ţi le oferă acest sport.

Total
1
Shares

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020