Nevoia de putere, rezistență și precizie?  Sau toate aceste benefii împreună? Atunci, urmează ghidul nostru de sfaturi, pentru a face cea mai bună alege în ceea ce privește cordajul de squash pentru racheta ta!

Alegerea cordajului se face în funcție de nivelul de practică  și de senzațiile pe care le cauți în cadrul practicii squash.

 

1/ PENTRU UN JUCĂTOR CONSECVENT

Jucătorii consecvenți au nevoie de rezistență dar mai ales de putere – capacitatea cordajului de a restitui energia la impact. Pentru acești jucători, trebuie să alegi o grosime destul de mare: peste 1,25 mm.

 

2/ PENTRU UN JUCĂTOR INTENSIV

Jucătorii intensivi au nevoie de trei atuuri principale: precizia – capacitatea cordajului de a impregna efect  mingii, puterea și rezistența cordajului cât mai mult timp. Înainte de a răspunde acestor criterii, optează pentru o grosime mai mică, sub 1, 25 mm.
Nevoia de putere, rezistență și precizie? Sau toate aceste benefii împreună? Atunci, urmează ghidul nostru de sfaturi, pentru a face cea mai bună alege în ceea ce privește cordajul de squash pentru racheta ta!

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 1,00 din 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*