Ghiozdanul, disponibil în toate mărimile, este indispensabil pentru transportarea materialului tău de vânătoare. Te vom îndruma în alegerea modelului și volumului bun al ghiozdanului, în care să încapă tot echipamentul tău, fără a fi limitat și cu maximum de ușurință.

Pe anumite modele, poți introduce buzunare pentru a avea mai multe spații de depozitare

,,
,,
IEȘIRE DE JUMĂTATE DE ZI,IEȘIRE DE O ZI,IEȘIRE DE MAI MULTE ZILE
Pentru o ieșire scurtă la vânătoare, o borsetă poate fi suficientă. Lejeră, ea permite transportarea materialului mic (cuțit, lanternă, permis, muniție) și oferă libertate de mișcare, fără să te încarce. Dacă ai nevoie de ceva puțin mai mare, optează pentru un rucsac de 20 de litri. ,Dacă pleci pe durata unei zile, orientează-te către un rucsac de 30 – 45 de litri. Acesta va permite transportarea unui echipament mai voluminos, precum trepiedul de vânătoare sau arma. ,Pentru mai multe zile de vânătoare, ca de exemplu la munte, alege un model extensibil, de 45 până la 90L care să îți ofere posibilitatea de a transporta o cantitate mai mare de material.
https://sfaturi.decathlon.ro/wp-content/uploads/2017/01/d1-3.png,https://sfaturi.decathlon.ro/wp-content/uploads/2017/01/b3-1.png,https://sfaturi.decathlon.ro/wp-content/uploads/2017/01/d3.png

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
EXERCITII ABDOMEN ⋆ ANTRENAMENTE PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Jun 17, 2021
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020