fbpx

Există mai multe modele de tricouri: din bumbac, material sintetic, merinos, cu sau fără fermoar, etc. Este important să ai un tricou bun care să îți mențină pielea uscată și să asigure evacuarea transpirației în drumeție

Pentru drumeție mai scurtă și mai puțin intensă, poți opta pentru cămașă sau materiale mai naturale
INTENSITATEA EFORTULUI,TEMPERATURA EXTERIOARĂ
În timpul unei drumeții intense (cu denivelări și efort susținut), vei transpira și este de preferat să alegi tricouri din materiale sintetice ,pentru că acestea sunt respirante și se usucă rapid.
Pentru și mai multă respirabilitate, unele din tricourile noastre au și cu fermoare de ventilare. Dacă porți rucsac, te sfătuim să alegi un tricou cu spate din mesh (precum cel din fotografie), deoarece acest material este mai respirant.
Pentru drumeție mai scurtă și mai puțin intensă, poți opta pentru cămașă sau materiale naturale. Acestea sunt confortabile, dar sunt mai grele și se usucă mai greu.,Pentru vreme călduroasă (la fel ca pentru o activitate intensă) alege maiouri sau tricouri cu mâneci scurte, respirante și/sau care dispun de fermoare de ventilare.
Pe de altă parte, pentru vreme rece, optează pentru bluze sau tricouri din lână merinos (material natural anti-bacterian care limitează mirosurile neplăcute), sau pieptănate la interior. Acestea din urmă înmagazinează mai mult aer, menținând mai bine la interior căldura degajată de corp, și asigurând astfel confort termic optim.
https://sfaturi.decathlon.ro/wp-content/uploads/2017/01/a2-7.jpg,https://sfaturi.decathlon.ro/wp-content/uploads/2017/01/a3-6.jpg

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*