Pentru a îți alege ținuta de cardio-training trebuie să te bazezi pe nivelul și frecvența antrenamentului tău, care necesită îmbrăcăminte mai mult sau mai puțin tehnică.

Pentru practicile intensive, alege îmbrăcăminte mai tehnică
EVACUAREA TRANSPIRAȚIEI,LEJERITATE,LIMITAREA MIROSURILOR
În timpul activităților de cardio-training (bandă de alergare, bicicletă eliptică, ciclism, etc.), corpul transpiră și senzația de umiditate se face rapid simțită dacă nu purtăm îmbrăcăminte adecvată. De aceea, cu cât activitățile sunt mai intense, cu atât materialele respirante devin indispensabile. Ele absoarbă umiditatea, o transferă la exterior și o difuzează pentru uscare rapidă.
Pentru a practica cardio la intensitate mică sau moderată, potrivită îmbrăcămintea din bumbac.
Pentru practicile intensive, alege îmbrăcăminte mai tehnică, din materiale sintetice, cu numeroase inserții de aerisire la spate, sub brațe, la spatele genunchilor, la nivelul centurii, etc.,Pentru libertate de mișcare în timpul efortului, mizează pe materiale lejere. Fluide, ele asigură confort optim în timpul exersării.
Pentru practicile mai intense, lejeritatea unui material poate fi asociată cu o croială largă sau mulată.,În plus față de evacuarea transpirației, anumite materiale foarte lejere dispun și de tehnologie anti-miros care împiedică răspândirea mirosurilor neplăcute. Un atu ideal pentru practicile foarte intense.
https://sfaturi.decathlon.ro/wp-content/uploads/2017/01/41-1.jpg,https://sfaturi.decathlon.ro/wp-content/uploads/2017/01/42-1.jpg,https://sfaturi.decathlon.ro/wp-content/uploads/2017/01/43-1.jpg

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
EXERCITII ABDOMEN ⋆ ANTRENAMENTE PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Jun 17, 2021
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020