CUM SĂ ALEGI CORECT ÎMBRĂCĂMINTEA PENTRU FITNESS

Cum să te simți bine în ținuta de fitness? Alegând lungimea pantalonilor care îți vor pune silueta în valoare ! Pentru a fi sigură că faci alegerea bună, îți propunem să urmezi aceste sfaturi despre conformație și îmbrăcăminte adecvată.

CE LUNGIME PENTRU CE FEL DE CONFORMAȚIE?

Pentru talie mică : optează mai degrabă pentru colanți trei sferturi sau pentru croieli lungi care acoperă piciorul în totalitate și care oferă un aspect de înălțime ! Încearcă și șortul regular sau slim. Uită de pantalonii trei sferturi care au mai mult tendința de a tăia piciorul decât de a alungi silueta. Truc: mizează pe culori precum roz și bleu pentru a completa ținuta.

Pentru talie mare : poți purta șort regular, pantaloni trei sferturi, sau colanți trei sferturi care îți vor pune silueta în evidență. Evită pantalonii regular care vor avea tendința de a accentua talia mare. Poți să îi porți diferit, ca de exemplu să rulezi partea inferioară a pantalonului, pentru un aspect relaxat.

Pentru femeile cu forme rotunde: alege pantaloni în care să te simți confortabil în timpul sesiunii de fitness. Pantalonii regular cu croială dreaptă și material fluid au avantajul de a ascunde anumite rotunjimi. Evită pantalonii trei sferturi: prea scurți, riscă să scurteze piciorul și să facă silueta să pară mai rotundă decât este. Poți opta pentru colanți trei sferturi sau colanți slim, purtând un tricou lung și fluid pe deasupra. În general, optează pentru negru, pentru alungirea siluetei iar pentru un look modern  alege o culoare în partea superioară.

Pentru femeile slabe: dacă dorești să îți completezi silueta optează pentru un model lung care îți dă volum. Nu ezita să îți pui în valoare linia zveltă cu forme mai scurte precum cele ale unui șort slim sau regular sau șort pentru ciclism. Poți opta și pentru pantaloni trei sferturi, și colanți lungi sau trei sferturi. Bucură-te de orice forme sau culori pentru partea inferioară a corpului !


Cum să te simți bine în ținuta de fitness? Alegând lungimea pantalonilor care îți vor pune silueta în valoare ! Pentru a fi sigură că faci alegerea bună, îți propunem să urmezi aceste sfaturi despre conformație și îmbrăcăminte adecvată.
ALEGE CORECT ÎMBRĂCĂMINTEA PENTRU FITNESS

Alege lungimea pantalonilor care îți vor pune silueta în valoare.

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
EXERCITII ABDOMEN ⋆ ANTRENAMENTE PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Jun 17, 2021
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020