Deși sezonul rece are tendința de a limita activitățile sportive, ce perioadă a anului ste mai potrivită pentru practicarea patinajului? Cel mic este deja pasionat de acest sport, sau abia învață să se deplaseze pe suprafaței gheței? Echipa Decathlon vă propune 3 idei de cadouri, menite să îl ajute în perfecționarea practicii sale!

O pereche de patine

Nu puteam începe propunerile de cadouri altfel decât cu o pereche de patine, exclusiv concepute pentru copii. Deși aceștia sunt în creștere, produsul poate fi folosit mai mult timp, datorită șosetelor reglabile pe mai multe mărimi. Sistemul de reglare este intuitiv și fiabil. Plus: Patinele asigură susținere la nivelul gleznei și labei piciorului, datorită feței înalte și rigide.
Pentru cine? : Pentru copii de 5-10 ani, proaspăt inițiați în patinajul pe gheață.
Buget? : 94,90 LEI.
Păreri? : 4.5/5 << Fetița mea e foarte încântată de patine. Față de cele pe care le închiriam de la patinoar, cu patinele cumpărate de la Decathlon copilul și-a îmbunătățit vizibil stilul. Recomandăm aceste patine celor care vor să învețe să patineze. >> Bogdan, 22/02/2018

Vezi aici produsul!

Protecție pentru lamă

În situația în care cel mic are deja opereche de patine special adaptate nevoilor sale, venim cu alt răspuns la întrebarea: Ce cadou i s-ar potrivi? . Pentru a proteja lamele patinelor în afara suprafeţei cu gheaţă și pentru a putea merge pe patine până la zona special amenajată fără a strica lamele, un set de protecții pentru acestea sunt soluția ideală. Plus: Produsul este reglabil pentru 16 mărimi diferite, având 3 culori disponibileȘ roz, alb și negru.
Pentru cine? : Pentru copiii pasionați de patinajul pe gheață, care își doresc să păstreze calitatea echipamentului cât mai mult timp.
Buget? : 14,90 LEI.
Păreri? : 4.4/5 << Sunt foarte bune. Sunt flexible si reglabile. >> Remus, 04/01/2018

Vezi aici produsul!

O geantă pentru transportarea patinelor

Rămânem în sfera accesoriilor pentru patinaj și venim cu o nouă propunere, ușoară și adaptată la forma patinelor, ideală pentru depozitarea și transportarea acestora, împreună cu echipamentul de protecție.
Plus: Capacitate de 20L și bază întărită pentru rizistență pe teren dur.
Pentru cine? : Pentru copiii pasionați de patinajul pe gheață, care își doresc să își transporte echipamentul confortabil și în deplină siguranță.
Buget? : 19,90 LEI.
Păreri? : 4.4/5 << În geantă încap atât patinele, cât și casca, având astfel garanția ca cel mic nu va uita acasa nicio piesă din echipament. Întăritura de la baza genții este mai rigidă decât restul materialului, iar asta din punctul meu de vedere reprezintă un avantaj considerabil. >> Evelyne, 17/10/2018

Vezi aici produsul!

3 Idei de cadouri pentru micii patinatori

Întreaga echipă pasionată de patinaj speră că această listă vă va ajuta să găsiți cadoul potrivit și vă urează sărbători fericite și sportive!

Vezi toată gama

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...