Produse recomandate pentru camping


Pentru o campare plăcută, ai nevoie de echipamentul potrivit!
Vezi produsele Decathlon special concepute pentru camping


Promisiunea noastră? Să creăm un cort cu bețe, ușor de montat și demontat, dar cu suficient spațiu în interior, cât să poți sta în picioare. Ideal pentru ieșirile cu familia sau cu prietenii.

4,3/5

CORT CU BEȚE

4 persoane

449

90

LEI

running shoes women

Plănuiți o ieșire de weekend, cu cortul? Echipa noastră de pasionați a conceput acest cort cu montare rapidă, pentru 3 persoane. Mobilitate garantată!

4.4/5

CORT 2 SECONDS

3 persoane

289

90

LEI

running shoes men

Descoperă toată gama de corturi

Saltele gonflabile

Saci de dormit

Sfaturi pentru pasionații de camping

Înainte de prima ieșire în natură, este foarte important să verifici echipamentul!

Dacă totul este în regulă, ești gata de plecare!

Scoate cortul din husă, întinde-l pe o suprafață plată, verifică tenta, supratenta, bețele, cârligele și tărușii.

Selecția noastră de sfaturi

running first tip
Cum să instalăm cortul corect

Iată câteva recomandări care te vor ajuta să îmbunătățești procesul de montare a cortului ! Înainte de toate, dacă deții un cort de tip Air Seconds (cu structură gonflabilă), te-ai gândit ca ți-ar fi utilă și o pompă Quechua? Principalul avantaj al acesteia este umflarea eficientă (mult mai rapidă și mai ușoară decât cu o pompă clasică). (...)

running second tip
Cum să te simți confortabil în sacul de dormit?

Temperaturile de „confort” indicate pe husele sacilor de dormit Quechua se stabilesc conform anumitor teste europene reglementate. Sensibilitatea la frig diferă în funcție de persoană și de temperatura din exteriorul mediului de dormit (cort, cabană, refugiu, adăpost, sub cerul liber). Descoperă cele 5 recomandări care îți garantează confort termic optim în sacul de dormit!(...)

running third tip
Cum reducem nivelul de condens din corturi?

Condensul este un fenomen natural. Umiditatea aerului ambient se condensează și se depune pe interiorul camerei cortului, în momentul în care materialul este mai rece decât aerul din interiorul cortului. Cum să procedez dacă s-a format condens pe interiorul camerei cortului meu? Mai este cortul impermeabil?(...)