Unselected
 SKATEBOARD

SKATEBOARD

Descoperă toate sfaturile noastre pentru skateboard și bucură-te de sportul preferat

Unselected
skateboard-placă-montare-trucks-roți-rulmenți-șuruburi-tool-grip

Cum se montează o placă de skateboard?

Acest articol îți prezintă, etapă cu etapă, modul în care se montează corect o placă de skateboard. În plus, îți vom oferi câteva recomandări care te vor ajuta să câștigi timp și să întreții corect skateboardul. Vei vedea, nu este deloc greu!

Copiii pleacă în tabără!Sfaturi pentru ei și pentru tine

Copiii pleacă în tabără! Sfaturi pentru ei și pentru tine

În fiecare an, cei mici pleacă în tabără. O experiență unică atât pentru ei, cât și pentru părinți! Pregătește-te în cel mai mic detaliu, cu ajutorul recomandărilor venite din partea ambasadorului nostru, Steven Gielis.

skateboard_decathlon_comment_choisir_sa_planche_de_skate_?

Cum să alegi un skateboard?

Nu ești sigur ce placă de skateboard să-ți alegi? Am explicat totul în acest articol. Dacă mai ai întrebări cu privire la alegerea plăcii, nu ezita să ne contactezi!

Decathlon skateboarding cruiser

CUM SĂ ALEGI UN CRUISER SAU UN LONGBOARD?

Fie că ești în căutarea unui skate pentru deplasări în oraș, a unei plăci pentru plimbări pe faleză, fie că dorești o placă pentru primele tale deplasări de dancing, avem câte un model pentru fiecare.

SKATEBOARD, LONGBOARD SAU CRUISER? TU CE ALEGI?

SKATEBOARD, LONGBOARD SAU CRUISER? TU CE ALEGI?

Skateboarding-ul s-a împărțit de-a lungul anilor în mai multe discipline: skateboarding, longboarding și cruiser skateboarding . Citește articolul nostru pentru a afla mai multe!

Tipuri de skateboard: Cum alegi produsul potrivit?

Tipuri de skateboard: Cum alegi produsul potrivit?

Vezi acum care sunt principalele tipuri de skateboard și ce beneficii oferă acestea, indiferent de nivelul de experiență pe care îl ai.

carving curves carve 540

Cum să te inițiezi în surf skate?

Longboardul pentru surf skate permite reproducerea senzațiilor de surf pe asfalt. Îl poți folosi pentru plimbări, pe pump track sau bowl. În acest articol vei descoperi toate informațiile necesare pentru inițiere in carving în deplină siguranță!

Vocabular skateboarding

Skateboarding: vocabularul pe care trebuie să îl cunoști

Dorești să te inițiezi în skateboarding? Există mai mulți termeni specifici pe care trebuie să îi cunoști pentru a stăpâni această disciplină sportivă.

IDEI DE CADOURI IEFTINE

IDEI DE CADOURI IEFTINE

Te afli în căutarea unui cadou pentru copii, verișori sau nepoți? Prețuri mici pentru micile atenții! Asigură-te că îi vei surprinde pe cei dragi!

trucks fury și deck 120 greetings de la Lille 8,5"

Cum să alegi trucks-urile pentru skateboard?

Atunci când îți asamblezi propriul skateboard, ai libertatea să alegi fiecare piesă: placa, trucks-urile, roțile, rulmenții, gripul și chiar șuruburile. Este important să alegi mărimea plăcii, în funcție de nivelul pe care îl ai. Cu cât ai un nivel mai avansat, cu atât trebuie să fii mai atent la alegerea fiecărei piese.

IDEI DE CADOURI PENTRU COPIII MICI ȘI MARI

IDEI DE CADOURI PENTRU COPIII MICI ȘI MARI

Alegerea unui cadou pentru cei mici nu este o misiune tocmai ușoară. În ciuda acestui fapt, exista un numitor comun al tuturor celor mici, pe care și tu îl poți folosi pentru a găsi cadoul potrivit: plăcerea de a face mișcare.

PROTECŢIE TOTALĂ: CUM SĂ NE PROTEJĂM CAPUL?

PROTECŢIE TOTALĂ: CUM SĂ NE PROTEJĂM CAPUL?

Fie că vă deplasaţi cu skate-ul, cu rolele sau cu trotineta, trebuie să vă asiguraţi mereu protecţia. Iată sfaturile noastre pentru a vă “păstra capul pe umeri”.