Cruising pe stradă cu longboardul carve 540

Cum să te inițiezi în surf skate?

Longboardul pentru surf skate permite reproducerea senzațiilor de surf pe bitum. Carve 540 este un longboard distractiv de utilizat. Pentru a învăța să mergi pe un longboard pentru carving, ai nevoie de puțină practică! Însă, este nevoie doar de câteva încercări, pentru a te bucura de progres. Îl poți folosi pentru plimbări, pe pump track sau bowl. În acest articol vei descoperi toate informațiile necesare pentru inițiere in carving în deplină siguranță!

carver ride in the streets surf

Cu ce se deosebește un surf skate de un skate obișnuit?

Un longboard pentru carving , numit și surf skate sau carver , este diferit de un longboard obișnuit, prin modul în care avansezi. Cu longboardul pentru carving avansezi împingând, fără a pune piciorul pe pământ, iar odată ce virezi, prinzi viteză. Mai mult, amplitudinea mai pronunțată a truck-urilor (partea metalică prinsă de placă cu roți la extremități), permite efectuarea virajelor tăiate cu un longboard pentru carving . Atunci când te plimbi cu un surf skate este importantă alunecarea fluidă, și nu viteza. Senzațiile sunt asemănătoare celor de surf, și pot fi imitate unele trick-uri, precum cut back sau bottom turn.

CUM SĂ TE INIȚIEZI ÎN SURF SKATE?

CUM SĂ TE INIȚIEZI ÎN SURF SKATE?

Deplasarea cu longboardul carve 540

Deplasarea cu longboardul Carve 540 este mult mai diferită față de cea cu un longboard obișnuit sau cu un skateboard. Oferă-ți timp să te obișnuiești cu placa de carving, chiar dacă știi să mergi pe un skateboard clasic. Mai întâi de toate, trebuie să înveți să te simți relaxat și confortabil atunci când ești pe placă. Pentru a te obișnui cu flexibilitatea truck-urilor , pune longboardul pe o suprafață cu iarbă, astfel încât să nu se miște roțile, iar apoi urcă pe el. În acest mod, poți testa sensibilitatea truck-urilor.

Odată ce te-ai obișnuit cu surfskating-ul , poți practica aproape oriunde: la plimbări, în skatepark sau într-un bowl. Totuși, la început este recomandat să mergi pe o suprafață plată, netedă și care să nu fie circulată des (în fața blocului, într-o parcare, într-un loc retras).

CUM SĂ TE INIȚIEZI ÎN SURF SKATE?

Poziția corpului și așezarea picioarelor pe placă

Pentru a te urca pe placă, stai cu picioarele paralele, în dreptul șuruburilor la câțiva centimetri depărtare. Iar apoi, le vei poziționa mai perpendicular, astfel încât să poți avansa. Împinge-te ușor de pământ cu piciorul din spate, iar apoi poziționează-l pe tail (partea ușor ridicată din partea din spate a longboardului). Acum că ești cu ambele picioare pe placă, ce urmează? Reamintim că avansezi "împingând" cu ambele picioare pe placă, cu ajutorul greutății corpului. La început muți greutatea de pe degete pe călcâi și invers. Trebuie să ții genunchii îndoiți, iar umerii ușor deschiși. Piciorul din față ghidează mișcările, aproape ca la surf. Odată ce te obișnuiești pui în mișcare umerii și partea superioară a corpului, pentru a prinde viteză și amplitudine. Reamintim că "împingi" cu ajutorul părții superioare a corpului. Capul și privirea controlează direcția în care vrei să mergi, iar mișcările părții superioare a corpului și a mâinilor execută.

Recomandări care te-ar putea interesa

trucks fury și deck 120 greetings de la Lille 8,5"

Cum să alegi trucks-urile pentru skateboard?

Atunci când îți asamblezi propriul skateboard, ai libertatea să alegi fiecare piesă: placa, trucks-urile, roțile, rulmenții, gripul și chiar șuruburile. Este important să alegi mărimea plăcii, în funcție de nivelul pe care îl ai. Cu cât ai un nivel mai avansat, cu atât trebuie să fii mai atent la alegerea fiecărei piese.