Sport pentru toți

Sport pentru toți

Sporturi pentru mici și mari, la munte, la mare, în natură, la serviciu, la școală sau acasă..oriunde și oricând.

Alege din categoria ta preferată de sport:

Sporturi pentru cei mici

Sporturi pentru cei mici

Sportul îi ajută pe micuți nu doar în ceea ce privește sănătatea corpului, ci și a minții. Citește aceste articole pentru a afla ce trebuie să știe părinții despre importanța activității fizice în viața micuților.

Sport în aer liber

Sport în aer liber

Dispoziția mentală a persoanelor care aleg să facă exerciții fizice, în general, dar mai ales în aer liber, se ameliorează de la o zi la alta, efect ce poate fi pus în legătură cu intensificarea nivelurilor de serotonină care ajung la creier.

Sport în familie

SPORT ÎN FAMILIE

Te-ai întrebat vreodată ce activități să faci în timpul liber? Încearcă practicarea diferitelor activități sportive precum: volei, mers pe bicicletă, badminton și multe altele. Te menții sănătos în timp ce te distrezi alături de familie.

Sport în vacanță

Sport în vacanță

Vrei să mergi în vacanță, insă nu vrei să renunți la sport? Citește propunerile Decathlon despre cum poți rămâne activ chiar și pe durata vacanței.

Tonifiere musculară

TONIFIERE MUSCULARĂ ȘI NUTRIȚIE

Pentru a-ți dezvolta corespunzător musculatura este necesar să pui la punct un plan de antrenament în care să incluzi diferite tipuri de exerciții fizice.

Sport & Second Hand

Sport & Second Hand

Află cum poți face sport folosind articole sportive second hand, prelungind astfel durata lor de viață și contribuind la protejarea mediului.

Sport și sănătate

Sport și sănătate

Am îmbinat sfaturile sportive cu cele medicale, împreună cu partenerii noștri de la Medlife. Afli mai multe, de la mai mulți specialiști!