Unselected
Idei de cadouri sportive și prietenoase cu mediul

Idei de cadouri sportive și prietenoase cu mediul

Să oferi un cadou sportiv este un gest frumos, dar alegerea unui cadou cu un impact redus asupra mediului este un gest cu totul special.

Unselected


Vrei să oferi un cadou special anul acesta? Alege cadourile sportive, o idee pe cât de frumoasă și utilă, pe atât de prietenoasă cu mediul. La Decathlon poți alege dintre cadouri sportive realizate prin tehnici eco și sustenabile, produse second hand perfect funcționale pentru cei care își doresc să încerce un sport nou sau carduri cadou pentru cumpărături în magazinele Decathlon. Încurajează pasiunea celor dragi pentru sport și mișcare în timp ce protejezi planeta! Află în continuare care sunt recomandările noastre și ce cadouri sportive poți alege de Crăciun sau pentru orice altă ocazie, pentru adulți și copii!
Articolele sportive concepute eco, cardurile cadou sau produsele second hand contribuie toate la reducerea impactului asupra terenului nostru de joc: planeta.

Unselected

CÂTEVA IDEI DE CADOURI CONCEPUTE ECO

În afară de a vă propune articole sportive performante, echipele noastre de concepere se angajează să le realizeze într-un mod mult mai prietenos cu mediul înconjurător.
Dar ce înseamnă mai exact conceperea eco? Acest lucru constă în a ține cont de impactul produsului asupra mediului, luând în considerare tot ciclul de viață al acestuia. Este vorba despre totalitatea etapelor prin care un produs va trece de-a lungul vieții sale: începând de la materiile prime din care este realizat, continuând cu producția, transportul, distribuția, utilizarea și scoaterea din uz.
Descoperă selecția de idei de cadouri prietenoase cu mediul înconjurător pentru Crăciun, realizată de către echipele noastre de pasionați de dezvoltare durabilă.
#1 YOGA: o saltea de yoga Domyos 100% din cauciuc natural/iută, pentru a reduce impactul asupra mediului.
#2 CROSS-TRAINING: o chingă de suspensie Domyos cu o cantitate de emisii CO2 redusă cu 67% pentru această nouă versiune
#3 DRUMEȚIE: o geacă călduroasă și impermeabilă Quechua pentru drumeții în zăpadă. Procesul de concepere a permis reducerea emisiilor de CO², datorită căptușelii din polar 100% reciclat și a unui material folosit pentru mâneci, din fir biton.
#4 ALERGARE: o lanternă de alergare Kalenji care funcționează fără baterii, pentru un impact redus asupra mediului!
#5 TREKKING: un rucsac 60L Forclaz, cu o căptușeală vopsită prin procedeul"Dope dye", utilizând foarte puțină apă. Această tehnică presupune integrarea pigmenților încă de la fabricarea firului, ceea ce permite reducerea consumului de apă și a poluării.
#6 NAVIGAȚIE: o bluză de navigație Tribord din bumbac provenit din agricultură biologică, fără organisme modificate genetic, pesticide și îngrășăminte chimice.

Unselected

CADOURI SPORTIVE REALIZATE PRIN TEHNICI ECO

Dacă ți-am spune că articolele sportive de la Decathlon sunt pe cât de performante, pe atât de atent realizate prin tehnici eco? Ne-am propus să fim parte dintre cei care contribuie la protejarea mediului înconjurător. Prin pași mici, cum sunt cadourile de Crăciun din acest an, și tu te poți alătura misiunii noastre. De la tehnicile de producție aplicate, până la reutilizarea și reciclarea materialelor, fiecare pas contribuie la obținerea unor produse eco pentru tine și cei dragi. Astfel, poți transforma Crăciunul într-o sărbătoare și mai frumoasă prin simpla alegere a unor cadouri sportive practice și atent realizate.

Care este sportul preferat al celor dragi? Sunt pasionați de sporturi de iarnă sau preferă antrenamentele cardio și fitness? Dacă ai pregătit deja lista cu idei de cadouri de Crăciun, citește în continuare și află care sunt recomandările noastre pentru cadouri sportive eco cu impact redus asupra mediului.

Fiecare familie este diferită și fiecare membru al familiei are propriile pasiuni și moduri de a-și petrece timpul liber. Pentru pasionații de yoga și sporturi pentru relaxare și stretching îți recomandăm să alegi o saltea fitness realizată din materiale naturale cum este iuta. Aceasta asigură confortul optim în timpul sportului. Poți adăuga și o husă pentru saltea și vei obține cadoul ideal pentru cei dragi.

Știi și tu pe cineva care așteaptă cu nerăbdare iarna pentru o escapadă la munte pe pârtia de schi? Cei care îndrăgesc sporturile de iarnă vor aprecia accesoriile și echipamentele pentru ski și snowboarding de la Decathlon. Casca de protecție și ochelarii de schi sunt doar câteva dintre accesoriile sportive ce se pot regăsi sub brad anul acesta.

În fiecare familie există cineva care și-ar dori să evite activitățile fizice prea intense. De accea, dacă vrei să îi încurajezi să devină mai activi, oferă-le prietenilor și familiei o geacă pentru drumeție în natură. Realizată prin tehnici eco de vopsire și prin reciclarea materialelor, geaca pentru drumeții îi va motiva pe cei dragi să se alăture unei noi aventuri în aer liber.

Și să nu uităm de cei care preferă să petreacă câteva zile în natură și să descopere cele mai frumoase locuri de camping. Pentru ei poți alege un rucsac de trekking încăpător, realizat prin tehnici eco de vopsire. Adaugă și un bidon reutilizabil de apă din inox și obții cadoul ideal ce contribuie și la protejarea mediul înconjurător.  

Sigur cunoști pe cineva pasionat de cross training și bodybuilding. Acel prieten care profită de fiecare ocazie să se antreneze merită un cadou care să îl ajute să își atingă obiectivele. Poți alege un set de greutăți fitness sau o roată abdominală realizată din materiale reciclate ce reduc semnificativ emisiile de CO2.

Cine aleargă indiferent de sezon și este pasionat de exerciții cardio? Dacă îl cunoști, trebuie să îi alegi un cadou sportiv de la Decathlon. Ai la dispoziție o gamă variată de produse cum este lanterna de alergare fără baterii ce se încarcă în timpul mișcării, geanta fitness încăpătoare pentru echipament sau un trening sport realizat din poliester reciclat.

Ne-am gândit și la cei care iubesc vara și preferă sezonul cald pentru înot și navigație. De aceea, în colecția de produse ecodesign se regăsesc costume de înot din materiale reciclate și echipamente pentru navigație realizate din bumbac din agricultură biologică. Cel mai frumos mod de a-ți arăta susținerea pentru pasiunea lor și pentru protejarea mediului sunt cadourile sportive eco de la Decathlon!

Unselected

CELE MAI INSPIRATE CADOURI SPORTIVE ECO PENTRU COPII

Copiii sunt cei mai entuziasmați de sărbătorile de iarnă. De aceea, merită să primească cadouri practice care să le inspire grija pentru mediul înconjurător. Dacă au pregătit scrisoarea cu dorințe pentru Moș Crăciun, este momentul să consulți colecția Decathlon de produse ecodesign și să alegi produse sigure pentru micuțul tău și prietenoase cu mediul. Copilul tău ce își dorește de Crăciun?

Nimic nu poate înlocui bucuria de pe chipul copiilor când găsesc cadourile dorite sub brad în dimineața de Crăciun. Fie că are nevoie de o nouă bicicletă, fie că vrea să încerce mersul pe trotinetă, îi poți îndeplini dorințele cu cadouri sportive sigure pentru copii. Poți alege bicicleta Rockrider de la Decathlon, produsă cu grijă pentru mediu, prin tehnici cu impact redus. Sau poți opta pentru trotineta pentru copii ușor de adaptat la înălțimea celui mic ce îl poate însoți la locul de joacă și la plimbările prin parc.

Dacă vrei să respecți tematica sezonului, poți alege să îi surprinzi pe cei mici cu o sanie pliabilă. Astfel, se vor bucura imediat de cadoul primit. Îți recomandăm să alegi o sanie sigură pentru vârsta micuțului tău. Sania din lemn din colecția Decathlon este o alegere sigură și durabilă, ce îl va însoți pe cel mic la săniuș. Dar poți opta și pentru o sanie platformă, realizată prin metode cu impact redus asupra mediului. Sigură și eficientă pe pârtie, sania va rămâne un cadou inspirat pentru copiii de toate vârstele.

Unselected
Idei de cadouri sportive și prietenoase cu mediul

O IDEE DE CADOU=  0 DEȘEURI

Obiectivul tău este să reduci producerea de deșeuri și, respectiv,poluarea? Iată un cadou util în această direcție: bidonul reutilizabil din inox. Acesta ne ajută să reducem impactul asupra planetei, schimbându-ne modul de viață: gata cu bidoanele din plastic cumpărate de peste tot! Acest cadou este un început bun pentru a îi sensibiliza pe apropiații noștri de acest lucru, cu ocazia aniversării unui coleg sau a unei petreceri de Crăciun în familie.
Acest obiect va marca, astfel, activitatea cotidiană a celui care îl primește: se va afla mereu în rucsacul sau pe biroul lui!

Unselected
Idei de cadouri sportive și prietenoase cu mediul

ÎNDRĂZNEȘTE SĂ OFERI CADOURI SECOND HAND DE LA DECATHLON

Ești sceptic în legătură cu conceptul second hand, mai ales când trebuie să alegi cadouri pentru cei dragi? Trebuie să știi că toate produsele din categoria second hand sunt atent verificate de către specialiștii și tehnicienii noștri pentru a-ți oferi produse perfect funcționale la cele mai bune prețuri. De ce să investești prea mult într-un echipament pe care îl folosești doar o dată pe an? Evită costurile foarte mari și bucură-te de șansa de a încerca cât mai multe sporturi cu un echipament second hand accesibil de la Decathlon!

Vrei să îi încurajezi pe cei mici să încerce un sport nou? Produsele sportive second hand sunt o idee inspirată pentru Crăciun, ce te ajută să eviți costurile prea mari și contribuie la protejarea mediului prin refolosirea echipamentelor funcționale. Tu le oferi celor dragi șansa să se bucure de orice sport își doresc fără costuri prea mari, în timp ce mediul este protejat prin alegerea ta. De ce să alegi un produs sportiv nou care poate sfârși uitat într-un colț al camerei, când poți alege un produs second hand funcțional? În acest an de Crăciun, alege să oferi în dar produse sportive second hand și încurajează pasiunea pentru sport! O bicicletă, un echipament de schi sau chiar o sanie, ai o varietate de produse din care te poți inspira. Protejează mediul prin alegerile tale și susține-i pe cei dragi să încerce cât mai multe sporturi. Totul este mai ușor și mai accesibil cu articolele sportive second hand de la Decathlon!

Unselected
Idei de cadouri sportive și prietenoase cu mediul

CARDUL CADOU, MEREU O ALEGERE INSPIRATĂ PENTRU CADOURI REUȘITE

Cu toții ne confruntăm cu momente fără inspirație. Dar ce faci când tocmai de Crăciun rămâi fără idei de cadouri pentru prieteni și familie? Decât să alegi un cadou în grabă și să fie o alegere neinspirată, oferă în dar cardul cadou de la Decathlon! Fie că vorbim despre cadourile de Crăciun, fie că ne gândim la cele aniversare, multe dintre acestea sfârșesc returnate în magazine sau abandonate într-un colț. Dar când oferi un card cadou pentru produse sportive, succesul este garantat. Cei dragi își pot alege produsele preferate de care au nevoie pentru sport și își vor aminti mereu de gestul tău.

Cum funcționează un card cadou de la Decathlon? Din grijă pentru mediu, la Decathlon găsești două tipuri de carduri cadou: în format digital și cardul fizic din 100% carton reciclabil. Indiferent de alegerea ta, ești sigur că vei contribui la protejarea mediului și aduci un zâmbet pe chipul celor dragi. Tot ce trebuie să faci este să alegi formatul dorit, fizic sau electronic, îl personalizezi cu imaginea și mesajul preferat și îl încarci cu suma dorită. Astfel, prin câțiva pași simpli, obții un cadou sportiv eco perfect pentru Crăciun și aniversări. 

Exista 2 forme de carduri cadou la Decathlon: în magazin sau prin e-mail.Fiecare dintre ele a fost gândită într-un demers de reducere a impactului asupra mediului.Acesta permite evitarea deplasărilor inutile pentru a returna un cadou care nu este potrivit și descurajarea risipei.
#1 Card cadou digital: nu există variantă mai prietenoasă cu mediul precum cardul cadou digital : un email pe care îl putem trimite unei persoane dragi.
#2 CARD CADOU ÎN MAGAZIN: și spunem adio plasticului! Cardurile cadou din magazine sunt fabricate 100% carton reciclabil, provenit din păduri gestionate responsabil.

Unselected
Idei de cadouri sportive și prietenoase cu mediul

AMBALAJE CARE NU AMENINȚĂ MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Gata, ai ales cadoul potrivit și prietenos cu mediul înconjurător?Pentru a merge până la capăt cu acest demers, iată ce mai lipsește:ambalajul! Tone de ambalaje pentru cadouri sunt aruncate în fiecare an. Iată câteva idei frumoase pentru a îndrăzni să procedezi diferit anul acesta, păstrând surpriza!
#1 AMBALAJUL REUTILIZABIL PENTRU CADOURI: ai auzit de Furoshiki,arta japoneză de a ambala un cadou, folosind un material? Ei bine, poți urma acestă idee care poate reduce la zero deșeurileși alege un ambalaj reutilizabil pentru cadouri . Odată oferit, acesta poate servi drept ambalaj reutilizabil pentru alte cadouri sau alte întrebuințări creative
#2 PLICUL CADOU: Plicul cadou permite utilizarea unei cantități corecte de hârtie, limitând resturile.În afară de acest efect anti-risipă, plicul cadou este realizat din hârtie provenită din păduri generate într-un mod responsabil.
#3 HÂRTIA PENTRU CADOU: hârtia pentru cadouri Decathlon, care exact ca în cazul plicului pentru cadouri, a fost concepută pentru a reduce impactul asupra mediului.

Unselected

O ACTIVITATE SPORTIVĂ: zero deșeuri, mii de amintiri

Pe lângă cadouri materiale, poți alege o experiență sportivă. Orice moment este potrivit pentru a avea grijă de noi și de cei dragi din jurul nostru și, respectiv, pentru a descoperi un nou sport!
#1 SPORT LA DOMICILIU: drept cadou, poți oferi un abonament la sesiuni de sport în direct. . Cu ajutorul acestuia, persoana căreia alegi să-i oferi acest cadou se poate antrena oriunde și când dorește, fără nicio dificultate.
#2 O ACTIVITATE SPORTIVĂ: pentru un cadou original și care permite susținerea cluburilor din proximitate, descoperă: https://sport.decathlon.ro/despre. Această platformă îți permite să descoperi locuri de practică pentru diverse sporturi, pentru toate gusturile!

Unselected

O DONAȚIE PENTRU ASOCIAȚII SPORTIVE

Te-ai gândit vreodată că ai putea oferi un cadou sub forma unui act de generozitate?Iată câteva idei dacă persoana căreia vrei să îi oferi un cadou iubește mișcarea pentru cauze nobile și îi va plăcea un astfel de cadou solidar.
#1 O DONAȚIE LIBERĂ: Poți oferi un cadou sub forma unei donații către o asociație sportivă.
#2 O ACTIVITATE SPORTIVĂ PENTRU A STRÂNGE DONAȚII.

Unselected

Felicitări pentru că ai ales un cadou sportiv prietenos cu mediul și îți mulțumim că încerci să contribui la protejarea terenului nostru de joc.

Unselected
Idei de cadouri sportive și prietenoase cu mediul

E timpul pentru petrecere, sport și protejarea planetei!

.

Unselected
CUM NE SPĂLĂM ECHIPAMENTUL TEHNIC PENTRU DRUMEȚIE ÎNTR-UN MOD SUSTENABIL?

CUM NE SPĂLĂM ECHIPAMENTUL TEHNIC PENTRU DRUMEȚIE ÎNTR-UN MOD SUSTENABIL?

Spălarea echipamentului respectând mediul este simplu și eficient! Descoperă recomandările noastre pentru echipamentul de drumeție, astfel încât să protejezi natura.

CADOURI DE CRĂCIUN PENTRU COPIII DE TOATE VÂRSTELE. NU AI CUM SĂ DAI GREȘ CU ACESTE DARURI!

CADOURI DE CRĂCIUN PENTRU COPIII DE TOATE VÂRSTELE. NU AI CUM SĂ DAI GREȘ CU ACESTE DARURI!

Rafturile magazinelor de jucării sunt pline de fel și fel de minunății. Există păpuși care răspund la atingerea și vocea copilului, jucărioare care alimentează creativitatea celor mici, cutii cu produse surpriză, slime și alte lucruri distractive, dar cu toate acestea, copiii sunt încântați doar timp de câteva zile sau săptămâni de ele, după care aceste cadouri ajung lângă celelalte, uitate prin sertare.

IDEI DE CADOURI PENTRU COPIII MICI ȘI MARI

IDEI DE CADOURI PENTRU COPIII MICI ȘI MARI

Alegerea unui cadou pentru cei mici nu este o misiune tocmai ușoară. În ciuda acestui fapt, exista un numitor comun al tuturor celor mici, pe care și tu îl poți folosi pentru a găsi cadoul potrivit: plăcerea de a face mișcare.

OFERĂ CADOURI SPORTIVE – IDEI DE CADOURI ÎN FUNCȚIE DE PROFIL

OFERĂ CADOURI SPORTIVE – IDEI DE CADOURI ÎN FUNCȚIE DE PROFIL

Pentru a găsi cadoul ideal, trebuie să începeți prin a vă pune întrebările potrivite: ce îl/o face să zâmbească? Care îi sunt hobby-urile, gusturile, personalitatea? Indiferent dacă destinatarul cadoului iubește orașul, natura, marea, este un adept al stării de relaxare sau amator de senzații tari, avem idei de cadouri pentru toate profilurile!

IDEI DE CADOURI SPORTIVE PENTRU MAMA

IDEI DE CADOURI SPORTIVE PENTRU MAMA

Cum alegi cadoul potrivit pentru mama Idei de cadouri sportive pentru mama Alte idei de cadouri