Idei de cadouri sportive și prietenoase cu mediul

Oferirea unui cadou sportiv este un gest frumos, dar alegerea unui cadou cu un impact redus asupra mediului este un gest și mai special.

Idei de cadouri sportive și prietenoase cu mediul

Pentru a fi și mai cool, iată o selecție de idei de cadouri sportive și prietenoase cu mediul.Articolele sportive concepute eco, cardurile cadou sau produsele second hand contribuie toate la reducerea impactului asupra terenului nostru de joc: planeta.

Câteva idei de cadouri concepute eco

În afară de a vă propune articole sportive performante, echipele noastre de concepere se angajează să le realizeze într-un mod mult mai prietenos cu mediul înconjurător.
Dar ce înseamnă mai exact conceperea eco? Acest lucru constă în a ține cont de impactul produsului asupra mediului, luând în considerare tot ciclul de viață al acestuia. Este vorba despre totalitatea etapelor prin care un produs va trece de-a lungul vieții sale: începând de la materiile prime din care este realizat, continuând cu producția, transportul, distribuția, utilizarea și scoaterea din uz.
Descoperă selecția de idei de cadouri prietenoase cu mediul înconjurător pentru Crăciun, realizată de către echipele noastre de pasionați de dezvoltare durabilă.
#1 YOGA: o saltea de yoga Domyos 100% din cauciuc natural/iută, pentru a reduce impactul asupra mediului.
#2 CROSS-TRAINING: o chingă de suspensie Domyos cu o cantitate de emisii CO2 redusă cu 67% pentru această nouă versiune
#3 DRUMEȚIE: o geacă călduroasă și impermeabilă Quechua pentru drumeții în zăpadă. Procesul de concepere a permis reducerea emisiilor de CO², datorită căptușelii din polar 100% reciclat și a unui material folosit pentru mâneci, din fir biton.
#4 ALERGARE: o lanternă de alergare Kalenji care funcționează fără baterii, pentru un impact redus asupra mediului!
#5 TREKKING: un rucsac 60L Forclaz, cu o căptușeală vopsită prin procedeul"Dope dye", utilizând foarte puțină apă. Această tehnică presupune integrarea pigmenților încă de la fabricarea firului, ceea ce permite reducerea consumului de apă și a poluării.
#6 NAVIGAȚIE: o bluză de navigație Tribord din bumbac provenit din agricultură biologică, fără organisme modificate genetic, pesticide și îngrășăminte chimice.

Idei de cadouri sportive și prietenoase cu mediul

O idee cadou 0 deșeuri

Obiectivul tău este să reduci producerea de deșeuri și, respectiv,poluarea? Iată un cadou util în această direcție: bidonul reutilizabil din inox. Acesta ne ajută să reducem impactul asupra planetei, schimbându-ne modul de viață: gata cu bidoanele din plastic cumpărate de peste tot! Acest cadou este un început bun pentru a îi sensibiliza pe apropiații noștri de acest lucru, cu ocazia aniversării unui coleg sau a unei petreceri de Crăciun în familie.
Acest obiect va marca, astfel, activitatea cotidiană a celui care îl primește: se va afla mereu în rucsacul sau pe biroul lui!

Îndrăznește să oferi cadouri second hand

Majoritatea oamenilor recunosc că nu sunt pregătiți să ofere produse second hand drept cadouri. Dar tu?Ești pregătit să faci acest lucru? Noi îți venim în ajutor!
Poți consulta lista cu magazine Decathlon care se află în apropierea ta și organizează vânzarea de produse second hand, sau Trocathlon pentru cunoscători. Majoritatea magazinelor au chiar un raion Trocathlon unde se găsesc astfel de produse tot timpul anului.
Toate produsele second hand comercializate de Decathlon sunt verificate foarte atent de către echipele noastre de tehnicieni, pentru o utilizare sigură a produsului .
Tipul de produse poate varia în funcție de magazine și anotimp: biciclete, echipament de fitness, schiuri, stand up paddle-uri, crose de golf sau alte produse cărora le puteți oferi o a doua șansă cu ocazia oferirii unui cadou de Crăciun sau cu ocazia unei aniversări.
Pe scurt, e o super idee, pentru că, de exemplu,oferiți o nouă viață unei biciclete și încurajați lăsarea mașinii acasă pentru anumite deplasări în oraș.

Idei de cadouri sportive și prietenoase cu mediul
Idei de cadouri sportive și prietenoase cu mediul

Un card cadou, pentru un cadou reușit

Nu ți s-a întâmplat niciodată să fii dezamăgit de un cadou primit? Din grămada de cadouri primite la fiecare Crăciun sau aniversare, multe sfârșesc returnate în magazin, revândute sau uitate într-un dulap.Cu ajutorul unui card cadou,  succesul este garantat !
Exista 2 forme de carduri cadou la Decathlon: în magazin sau prin e-mail.Fiecare dintre ele a fost gândită într-un demers de reducere a impactului asupra mediului.Acesta permite evitarea deplasărilor inutile pentru a returna un cadou care nu este potrivit și descurajarea risipei.
#1 Card cadou digital: nu există variantă mai prietenoasă cu mediul precum cardul cadou digital : un email pe care îl putem trimite unei persoane dragi.
#2 CARD CADOU ÎN MAGAZIN: și spunem adio plasticului! Cardurile cadou din magazine sunt fabricate 100% carton reciclabil, provenit din păduri gestionate responsabil.

Ambalaje prietenoase cu mediul pentru cadouri

Gata, ai ales cadoul potrivit și prietenos cu mediul înconjurător?Pentru a merge până la capăt cu acest demers, iată ce mai lipsește:ambalajul! Tone de ambalaje pentru cadouri sunt aruncate în fiecare an. Iată câteva idei frumoase pentru a îndrăzni să procedezi diferit anul acesta, păstrând surpriza!
#1 AMBALAJUL REUTILIZABIL PENTRU CADOURI: ai auzit de Furoshiki,arta japoneză de a ambala un cadou, folosind un material? Ei bine, poți urma acestă idee care poate reduce la zero deșeurileși alege un ambalaj reutilizabil pentru cadouri . Odată oferit, acesta poate servi drept ambalaj reutilizabil pentru alte cadouri sau alte întrebuințări creative
#2 PLICUL CADOU: Plicul cadou permite utilizarea unei cantități corecte de hârtie, limitând resturile.În afară de acest efect anti-risipă, plicul cadou este realizat din hârtie provenită din păduri generate într-un mod responsabil.
#3 HÂRTIA PENTRU CADOU: hârtia pentru cadouri Decathlon, care exact ca în cazul plicului pentru cadouri, a fost concepută pentru a reduce impactul asupra mediului.

Idei de cadouri sportive și prietenoase cu mediul

O activitate sportivă: zero deșeuri, mii de amintiri

Pe lângă cadouri materiale, poți alege o experiență sportivă. Orice moment este potrivit pentru a avea grijă de noi și de cei dragi din jurul nostru și, respectiv, pentru a descoperi un nou sport!
#1 SPORT LA DOMICILIU: drept cadou, poți oferi un abonament la sesiuni de sport în direct. . Cu ajutorul acestuia, persoana căreia alegi să-i oferi acest cadou se poate antrena oriunde și când dorește, fără nicio dificultate.
#2 O ACTIVITATE SPORTIVĂ: pentru un cadou original și care permite susținerea cluburilor din proximitate, descoperă: https://sport.decathlon.ro/despre. Această platformă îți permite să descoperi locuri de practică pentru diverse sporturi, pentru toate gusturile!

O donație pentru o asociație sportivă

Te-ai gândit vreodată că ai putea oferi un cadou sub forma unui act de generozitate?Iată câteva idei dacă persoana căreia vrei să îi oferi un cadou iubește mișcarea pentru cauze nobile și îi va plăcea un astfel de cadou solidar.
#1 O DONAȚIE LIBERĂ: Poți oferi un cadou sub forma unei donații către o asociație sportivă.
#2 O ACTIVITATE SPORTIVĂ PENTRU A STRÂNGE DONAȚII.

Felicitări pentru că ai ales un cadou sportiv prietenos cu mediul și îți mulțumim că încerci să contribui la protejarea terenului nostru de joc.

Idei de cadouri sportive și prietenoase cu mediul

E timpul pentru petrecere, sport și protejarea planetei!

.