Cadouri pentru fotbaliști – Află cum poți găsi un dar potrivit!

Alegerea cadoului potrivit devine o operațiune foarte greu de pus în practică, chiar și atunci când știi foarte multe amănunte despre persoana în cauză. Totul devine mult mai complicat în momentul în care te gândești la un dar special, care să surprindă în mod plăcut. Pare o provocare toată această situație, dar opțiunile nu sunt deloc puține atunci când ții cont de hobby-urile pe care le are respectiva persoană. 

Te întrebi ce ai putea cumpăra unui pasionat de fotbal? În articolul de mai jos poți descoperi o mulțime de idei de cadouri pentru fotbaliști, așa că te poți inspira să alegi ceva ce va aduce zâmbetul pe buzele lui. 

Cuprins
 1. Sfaturi utile pentru descoperirea cadourilor ideale pentru fotbaliști
 2. Idei interesante de cadouri deosebite pentru fotbaliști
  1. Cadoul pentru băiatul fotbalist
  2. Cadoul pentru iubitul fotbalist
 3. Alegerea unui cadou personalizat pentru fotbalistul din familia ta

   

  1. Cadouri pentru fotbaliști de ziua de naștere
  2. Cadouri de Crăciun pentru fotbaliști

1. Sfaturi utile pentru descoperirea cadourilor ideale pentru fotbaliști

jucatori-de-fotbal-kipsta-adulti

Înainte de a trece la alegerea propriu-zisă a cadoului, este important ca fiecare să țină cont de câteva sfaturi utile pentru a reuși să descopere ceea ce i-ar plăcea persoanei:

 • este important să se țină cont de vârstă, dacă sărbătoritul mai practică sau nu acest sport;
 • găsirea cadoului potrivit pentru fotbaliști se poate face în mediul online, aici unde oferta abundă de tot felul de produse interesante, pe care le poți descoperi doar cu ajutorul unui click, fără să fii nevoit să părăsești locuința;
 • deși fiecare își dorește să nu aloce o sumă prea mare pentru cadourile pe care le face, adevărul este că dacă tot te decizi să surprinzi plăcut pe cineva, atunci fă-o în stil mare;
 • ține cont mereu de preferințele legate de echipa de fotbal și cumpără articole sportive care au inscripționate diferite imagini, cuvinte, embleme, sigle ale acesteia sau ale fotbaliștilor săi.

2. Idei interesante de cadouri deosebite pentru fotbaliști

Fotbalul este una dintre pasiunile românilor, care abia așteaptă să petreacă zile plăcute pe stadion sau să ”bată mingea” în weekend alături de prieteni. Încă din copilărie, bărbații încep să-și dezvolte acest hobby, de care se bucură tot restul vieții. 

În ultima vreme, nu doar băieții sunt încântați de fotbal și-l practică de câte ori au ocazia, ci și fetele încep să recunoască faptul că abia așteaptă să meargă la antrenamente sau la diverse meciuri ale echipelor favorite. 

Cum poți surprinde un astfel de pasionat de fotbal? În primul rând, trebuie neapărat să iei în considerare un obiect care are legătură cu acest hobby, doar așa vei observa bucuria sinceră din ochii persoanei. În al doilea rând, trebuie să ai la dispoziție timp suficient pentru a descoperi exact ceea ce i-ar plăcea să primească, deci trebuie să faci cercetări în acest sens.

2.1. Cadoul pentru băiatul fotbalist

copii care joaca fotbal

Părinții știu exact ce și-ar dori micul fotbalist cu ocazia diferitelor evenimente din an, iar câteva exemple în acest sens pot fi:

În afară de aceste produse, mai pot fi luate în considerare și alte tipuri de cadouri: bilete la meciul echipei de fotbal preferate, un joc video cu acest sport, diferite bijuterii identice cu cele purtate de jucătorii pe care îi admiră etc.

Câteva sugestii care ar putea fi folositoare: 

Poți să îi dăruiești următoarele:

2.2. Cadoul pentru iubitul fotbalist

jucator-de-fotbal-kipsta

Când ai un iubit fotbalist sau care este pasionat de acest sport, iar timpul liber și-l dedică vizionării meciurilor la TV sau practicării lui în weekend, alături de prieteni, atunci nu poți să nu iei în considerare alegerea unui cadou corespunzător acestui hobby. 

Cu siguranță, vei observa pe chipul iubitului bucuria și încântarea că ții cont de pasiunile lui, așa că nu vei da greș cu produsele destinate fotbalului:

 • îmbrăcăminte necesară pe teren;
 • tricou cu emblema echipei preferate sau cu numărul jucătorului pe care-l admiră;
 • lenjerie de pat decorată cu mingi de fotbal sau cu alte imagini din domeniul acestui sport;
 • abonament la meciurile echipei favorite;
 • cană inscripționată cu un mesaj motivațional din lumea sportului sau cu o zicală/glumă spusă de un celebru fotbalist;
 • o vacanță în unul din marile orașe ale lumii, unde va avea loc un joc important.
Poți să îi dăruiești următoarele:

3. Alegerea unui cadou personalizat pentru fotbalistul din familia ta

Cadourile făcute ar trebui să fie personalizate, pentru că doar așa sărbătoritul va simți că este important și că te-ai gândit cu adevărat la el. Dacă vrei să fie doar ceva general și fără pic de personalitate, atunci vei greși. Așadar, ține cont de câteva idei de cadouri pentru fotbaliști care să îi reprezinte, pentru a nu greși în alegerea ta.

3.1. Cadouri pentru fotbaliști de ziua de naștere

Ziua de naștere este un moment deosebit în viața oricărei persoane, deoarece este motiv de sărbătoare, de distracție și de a primi daruri interesante. Un pasionat de fotbal ar putea primi cu această ocazie următoarele cadouri:

 • ghete de fotbal în culorile preferate;
 • o poartă și o plasă pentru a se distra pe cinste în curtea casei; 
 • tricou pentru fotbal inscripționat cu numele lui.
Poți să îi dăruiești următoarele:

3.2. Cadouri de Crăciun pentru fotbaliști

Crăciunul este un alt moment din an când toată lumea face cadouri, iar Moșul generos are în sac pentru un pasionat de fotbal câteva daruri interesante, cum ar fi accesoriile obligatorii pentru practicarea acestui sport:

  • mănuși de fotbal;
  • căciulă;
  • guler;
  • geantă.

Pentru a le putea personaliza, încearcă să le ajustezi prin scrierea unui mesaj special, coaserea numelui acestuia pe material sau alte artificii care să facă cadoul cu adevărat special.

Poți să îi dăruiești următoarele:

În concluzie, alegerea unui cadou pentru o anumit persoană trebuie corelată cu pasiunile pe care le are sărbătoritul. Doar așa darul va fi unul surprinzător și va reuși să aducă bucurie pe fața și în sufletul acestuia.

Descoperă AICI toată oferta

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020