SĂRBĂTORIȚI ZIUA COPILULUI CU CELE MAI DISTRACTIVE ACTIVITĂȚI!

SĂRBĂTORIȚI ZIUA COPILULUI ÎN FAMILIE, CU CELE MAI DISTRACTIVE ACTIVITĂȚI!

Planuri de 1 Iunie? Planifică împreună cu familia activități distractive și ușor de îndeplinit. Află care sunt sfaturile noastre pentru o zi reușită.

Dacă ar fi să învățăm ceva de la copii, ce ar fi oare? Să fie pozitivismul și gândurile bune? Să fie dragostea nemărginită și dorința de cunoaștere? Copilăria este fără îndoială cea mai frumoasă perioadă a vieții, unde grijile nu își au locul, unde jocurile alături de prieteni sunt cea mai frumoasă activitate și unde înveți să te bucuri de cele mai mici lucruri. O perioadă atât de frumoasă merită o zi specială în care să fie sărbătorită de copii de toate vârstele. 
Ziua Copilului este cel mai bun prilej să dai startul sezonului cald alături de cei mici și să vă bucurați împreună de activități în aer liber. 
Dacă ai nevoie de idei pentru un plan de activități pentru 1 Iunie, îți venim în ajutor cu cele mai ușor de pus în practică recomandări. 

SĂRBĂTORIȚI ZIUA COPILULUI CU CELE MAI DISTRACTIVE ACTIVITĂȚI!

DISTRACȚIE ȘI SPORT ÎN PARCUL DE AVENTURĂ DE 1 IUNIE

Cauți o activitate care să îmbine adrenalina și distracția? Parcurile de aventură sunt locul perfect echilibrat între cele două, unde copiii de toate vârstele vor găsi un traseu potrivit aptitudinilor și experienței lor. Cum altfel să își consume energia mai benefic decât explorând traseele amenajate? În plus, copilul tău își va dezvolta echilibrul, atenția și abilitățile motrice. Poți alege chiar și ceva nou pentru el, cum ar fi o plimbare pe ponei sau o lecție de călărie!

Fie că este prima vizită într-un parc de aventură, fie că micuțul tău este obișnuit cu astfel de locuri, oferă-i susținerea ta și încurajează-l să se bucure de fiecare clipă. Dacă alegi să vă petreceți Ziua Copilului în parcul de aventură, alege un echipament potrivit care să vă ofere lejeritate și confort, dar mai ales siguranță.

SĂRBĂTORIȚI ZIUA COPILULUI CU CELE MAI DISTRACTIVE ACTIVITĂȚI!

DRUMEȚII ȘI EXCURSII CU CORTUL DE ZIUA COPILULUI

Ziua Copilului marchează începutul verii. Profită de zilele libere și începutul sezonului cald pentru a planifica drumeții scurte sau chiar o excursie cu cortul. Indiferent de durata traseului, vă puteți bucura împreună de natura proaspătă și soarele cald. În plus, orice drumeție în natură se poate transforma într-o lecție desprinsă din enciclopedie. Hrănește curiozitatea copilului tău și răspunde-i la întrebări despre zona sau traseul pe care vă aflați, despre floră și faună.

Drumețiile trebuie să fie pe lista ta de activități în aer liber de Ziua Copilului, mai ales când poți alege atât de ușor echipamentul de drumeție potrivit pentru întreaga familie. Oferă micuțului tău un moment de relaxare în natură!

SĂRBĂTORIȚI ZIUA COPILULUI CU CELE MAI DISTRACTIVE ACTIVITĂȚI!

SĂRBĂTOREȘTE COPILĂRIA CU UN PICNIC ÎN AER LIBER 

Vrei să optezi pentru o activitate mai liniștită? Picnicul în aer liber îmbină nevoia de liniște și calm a părinților cu natura nemărginită în care copiii își pot consuma energia. Poți pregăti preparatele preferate ale micuțului tău și răsfățul va atinge cote maxime. 
Vremea prietenoasă îți oferă cel mai bun cadru pentru a vă bucura din plin de natură în timp ce sărbătoriți Ziua Copilului. Picnicul în aer liber poate deveni o activitate recurentă de care vă puteți bucura oricând. Asigură-te că adaugi în rucsacul de picnic o păturică și o jachetă de drumeție călduroasă, dar și accesorii necesare pentru hidratare.

SĂRBĂTORIȚI ZIUA COPILULUI CU CELE MAI DISTRACTIVE ACTIVITĂȚI!

SPORTURI ÎN AER LIBER PENTRU ZIUA COPILULUI

Joaca și distracția sunt fără îndoială preferatele copiilor. Așa că nu pot lipsi din lista de activități pentru copii de 1 Iunie. Ca distracția să fie garantată pentru întreaga familie, îți recomandăm să planifici sporturi și jocuri în echipă. Încântarea copiilor va fi de neegalat, fiind în același timp și un mod benefic pentru sănătatea lor prin care își consumă energia. Fie că optați pentru sporturile cu mingea, cum este fotbalul sau baschetul, fie că preferați sporturile cu rachete sau palete, cum sunt tenisul de câmp și de masă sau badminton, asigură-te că îmbrăcămintea și încălțămintea sport îmbină confortul cu libertatea de mișcare. Sau, pentru ceva nou și amuzant, puteți profita de vânt și spații deschise pentru a folosi zmeie! Sau chiar frisbee!
Marchează Ziua Copilului prin sport și mișcare și încurajează-i pe cei mici să fie activi cu fiecare oportunitate!

SĂRBĂTORIȚI ZIUA COPILULUI CU CELE MAI DISTRACTIVE ACTIVITĂȚI!

SĂRBĂTOREȘTE 1 IUNIE LA PISCINĂ SAU LA MARE 

Dacă temperaturile se anunță prietenoase, poți planifica o mini vacanță la mare sau la piscină. O sesiune de relaxare în apă va fi pe placul tuturor, părinți și copii. Cei mici îndrăgesc sesiunile de bălăceală fie că știu să înoate, fie că învață primele mișcări. Îți recomandăm să alegi atât costumul de înot pentru copii, cât și echipamentul de siguranță în funcție de vârsta și experiența copilului tău în apă. Un echipament complet este necesar pentru o experiență fără griji. Dacă ești în căutarea unei idei de activități pentru Ziua Copilului, o zi la piscină sau pe malul mării este activitatea ideală pentru a da startul noului sezon cald.

Încearcă o activitate nouă de Ziua Copilului și îmbină relaxarea cu mișcarea în aer liber. Planifică activitățile preferate și alătură-te distracției!

Descoperă mai multe idei de sport pentru copii

Sport în familie

SPORT ÎN FAMILIE

Te-ai întrebat vreodată ce activități să faci în timpul liber? Încearcă practicarea diferitelor activități sportive precum: volei, mers pe bicicletă, badminton și multe altele. Te menții sănătos în timp ce te distrezi alături de familie.

Sport în vacanță

Sport în vacanță

Vrei să mergi în vacanță, insă nu vrei să renunți la sport? Citește propunerile Decathlon despre cum poți rămâne activ chiar și pe durata vacanței.

Sport în aer liber

Sport în aer liber

Dispoziția mentală a persoanelor care aleg să facă exerciții fizice, în general, dar mai ales în aer liber, se ameliorează de la o zi la alta, efect ce poate fi pus în legătură cu intensificarea nivelurilor de serotonină care ajung la creier.

Sporturi pentru cei mici

Sporturi pentru cei mici

Sportul îi ajută pe micuți nu doar în ceea ce privește sănătatea corpului, ci și a minții. Citește aceste articole pentru a afla ce trebuie să știe părinții despre importanța activității fizice în viața micuților.