DECATHLON COACH, ANTRENORUL DIN BUZUNAR

Decathlon coach, antrenorul din buzunar

1. Descarcă aplicația 2. Ce funcții are? 3. O aplicație concepută de profesioniști

Cum ți s-ar părea să ai propriul antrenor personal? Un antrenor care să nu te coste nimic și care să fie mereu disponibil atunci când ai nevoie? Acum este posibil! Descarcă gratuit aplicația Decathlon Coach, care îți va fi alături în timpul antrenamentelor sportului tău preferat și care îți va propune antrenamente personalizate!

DECATHLON COACH, ANTRENORUL DIN BUZUNAR

-DESCARCĂ APLICAȚIA DIN GOOGLE PLAY

2. Ce funcții are?

-Măsoară activitatea fizică

-Programe de antrenament

-Indicații vocale

-Sfaturile experților în sport și sănătate

Gata! De data asta, decizia este luată! Te reapuci de sport și te antrenezi câteva ore pe săptămână… Știm că ne stabilim cu toții rezoluții frumoase și, mai ales, sănătoase, dar uneori ne lipsește motivația. Soluția? Un antrenor care să ne urmeze și să ne motiveze!
Acum este posibil cu aplicația gratuită Decathlon Coach !

Odată descărcată în telefonul mobil, aplicația înregistrează în timp real statistici despre antrenament. Indică ritmul, distanța parcursă, viteza medie și caloriile arse. Conectată la o centură cardio prin Bluetooth, înregistrează, de asemenea, ritmul cardiac.
Și, bineînțeles, te invită să le distribui prietenilor progresul tău din timpul antrenamentelor!

Asta nu e tot! Pentru a-ți permite să progresezi, aplicația îți propune să adopți, de asemenea, și un program de antrenament conceput de experți în sport și sănătate. Tu ești cel care își alege programul care să corespundă cu obiectivele pe care ți le-ai stabilit încă de la început: să slăbești, să îți tonifiezi musculatura, să te menții sănătos…

Conectează-ți căștile la telefonul mobil și bucură-te de indicațiile vocale live! Dacă ai nivel începător, de exemplu, antrenorul te va sfătui să alternezi exercițiile mai intense cu cele mai puțin intense, pentru a te ajuta să-ți găsești ritmul în care te simți cel mai confortabil să te antrenezi.

După 4-6 săptămâni, cel mai probabil, vei putea deja să te antrenezi timp de 30 de minute fără pauză. Dacă ești deja un „adept” al sportului, aplicația te poate ajuta să te menții în formă.

Indiferent de nivelul de practică, Decathlon Coach îți va oferi cele mai bune sfaturi pentru a te ajuta să progresezi.

DECATHLON COACH, ANTRENORUL DIN BUZUNAR

3. O aplicație concepută de profesioniști

Aplicația Decathlon Coach a fost concepută în strânsă colaborare cu experții în materie de sport și sănătate. Dintre ei, îl amintim pe Philippe Propage, antrenorul echipei de trail a Franței, care ne explică: „Practicanții profesioniști de trail de astăzi au început cu toții de la sesiuni de câteva minute de alergare. De aceea am acceptat să creez mai multe planuri de antrenament ale acestei aplicații. Pentru că aplicația permite fiecăruia să progreseze, indiferent de nivel. Să reușești să alergi timp de 20 de minute este o victorie la fel de mare pentru unele persoane, cum este terminarea unui maraton pentru altele”.

„Nu am crezut niciodată că voi putea alerga timp de 20 de minute fără să mă forțez și fără să rămân fără aer. Am terminat programul de antrenament! Mulțumesc!” Camille
„Atunci când am descoperit această aplicație, nu puteam să alerg nici 1 minut. După 8 săptămâni, alerg 30 de minute fără să obosesc. Antrenorul m-a motivat să alerg. Nu mai pot merge la antrenamente fără Decathlon Coach!” Anne-Lise

DECATHLON COACH, ANTRENORUL DIN BUZUNAR