Cum să împachetezi un cadou sportiv ?

Împachetarea unui cadou poate părea o adevărată artă… pregătirea hârtiei de cadou, a benzii adezive… În marile magazine, într-un minut, personalul poate pregăti un astfel de pachet frumos ambalat, sub privirile noastre uimite.

CUM SĂ ÎMPACHETEZI UN CADOU SPORTIV ?

 Cadoul astfel pregătit ajunge să arate mult mai bine decât dacă l-am fi pregătit noi, însă, nu ar trebui să uităm că cei care ne pregătesc atât de frumos cadourile în magazin au urmat și o formare în acest sens.

Cu toții am avut bătăi de cap împachetând cadouri, nu-i așa? Într-un final, obținem un pachet cu o formă ciudată, ce face ca obiectul din interior să fie ușor de recunoscut, deloc pus în valoare și strică surpriza. Atunci când avem un singur cadou de împachetat, să zicem că ne-am descurca, dar, cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, numărul lor poate să crească vertiginos.
Conform unui studiu*, majoritatea celor care au de împachetat cadouri se simt frustrați, ba chiar intimidați, de operațiunea de ambalare a cadoului. 10% dintre bărbații participanți la studiu mărturisesc că nu au împachetat niciodată un cadou.

Pentru a face mai plăcut momentul împachetării cadourilor, iată câteva trucuri pentru a-i surprinde pe cei dragi și prin prezentarea cadoului, nu doar prin obiectul dăruit!

CUM SĂ ÎMPACHETEZI UN CADOU SPORTIV ?
CUM SĂ ÎMPACHETEZI UN CADOU SPORTIV ?

Cum să ambalaezi un cadou voluminos ? (o bicicletă, o placă de stand up paddle)

Iată câteva sfaturi pentru a nu fi nevoie de metri întregi de hârtie de cadou:

Un accesoriu : de exemplu, poți scrie un mesaj, cu markerul, pe un bidon de ciclism, care să facă trimitere la bicicletă. Putem pune, într-o husă etanșă pentru telefon, un rebus sau un desen care să ajute la dezvăluirea plăcii de stand up paddle!

O variantă în miniatură a obiectului dăruit : o jucărie. De exemplu, o bicicletă în miniatură.

Baloane: puteți ascunde bicicleta în garaj, acoperită cu un material textil sau îi puteți lega câteva baloane cu heliu de ghidon, pentru un efect wow!

Bine de știut: Bicicletele de 14″ & 16″ de la Decathlon, cumpărate online și livrate la domiciliu, sunt ambalate în carton, tot ce rămâne este să așezi pachetul sub brad! Plăcile gonflabile de stand up paddle sunt livrate pliate într-un rucsac, ușor de transportat și depozitat!

Cum să ambalăm un cadou, dacă nu ne dorim să folosim hârtie ?

Un propsop de sport poate fi folosit ca hârtie de împachetat!

O geantă de sport: un ambalaj reutilizabil, 100% sportiv, pentru un cadou sportiv!

CUM SĂ ÎMPACHETEZI UN CADOU SPORTIV ?
CUM SĂ ÎMPACHETEZI UN CADOU SPORTIV ?

Cum ambalăm experiențele pe care vrem să le oferim cadou ? (o încriere la o cursă) 

Poți oferi ,,un produs util pentru experiența respectivă”…  un tricou cu suport pentru număr,  dacă este vorba, de exemplu, de înscrierea cuiva drag la o cursă de alergare.

Nu uita de cardul cadou Decathlon pe care i-l poți oferi în dar!

OFERĂ UN CARD CADOU