CUM SĂ ALEGI ÎMBRĂCĂMINTEA PENTRU A PRACTICA CICLISM ÎN SEZONUL RECE

Iarna se apropie și, odată cu ea, temperaturile negative își fac simțită prezența. Deși această perioadă nu pare cea mai plăcută pentru a practica ciclism, dacă te îmbraci corespunzător, deplasările pe bicicletă pot fi o adevărată plăcere chiar și în sezonul rece. Urmează recomandările noastre și pregătește-te pentru aventuri pe bicicletă pe parcursul iernii! 

DESCOPERĂ ECHIPAMENTUL ESENȚIAL PENTRU DEPLASĂRILE CU BICICLETA PE TIMP DE IARNĂ

1.Echipamentul care asigură căldură în timpul deplasărilor pe vreme foarte rece

LENJERIE DE CORP CICLISM

Îți recomandăm să porți o bluză termică în timpul practicării de ciclism pe timp de iarnă, deoarece aceasta asigură o bună evacuare a transpirației în timpul activității sportive, garantând și o bună protecție împotriva frigului. 

 

Descoperă categoria de produse

BLUZĂ CICLISM

Alege să porți o bluză cu mâneci lungi. Acest al doilea strat este ideal pentru a asigura căldură.

 

 

JACHETĂ CICLISM 

Protejează-te de frig! Grație componentelor sale tehnice, jacheta pentru ciclism te protejează de frig și de ploi ușoare. În plus, cagula detașabilă îți asigură un plus de căldură în caz de temperatură foarte scăzută. Acest al treilea strat asigură izolarea corpului de frig. 

Descoperă categoria de produse

COLANȚI CICLISM
Al patrulea element al ținutei este reprezentat de colanți. Aceștia asigură confort, grație bazonului interior și materialelor din care sunt concepuți.

 

Descoperă categoria de produse

2. Accesoriile echipamentului

CASCĂ
Nici nu mai este nevoie să amintim importanța acesteia, nu-i așa ? În caz de cădere, aceasta va fi cel mai bun prieten al tău și te va proteja în timpul impactului. Ușoară și bine ventilată, casca nu îți va provoca niciun disconfort în timpul deplasării.

 

Descoperă categoria de produse

PROTECȚII PENTRU ÎNCĂLȚĂMINTE
Este foarte important să îți protejezi extremitățile deoarece acestea influențează temperatura corporală. Utilizând acest accesoriu, nu te vei mai teme de frig și de ploaie.

 

 

OCHELARI DE SOARE
Ai grijă să îți protejezi ochii de vânt, de razele soarelui și de proiecțiile de murdărie de pe drum. Ochelarii de ciclism sunt un accesoriu esențial!

 

 

Descoperă categoria de produse

 

MĂNUȘI
Purtând mănuși de ciclism, te bucuri de confort în timpul practicării de ciclism, îți protejezi mâinile de frig sau de zgârieturi, în caz de cădere.

 

Descoperă categoria de produse

GULER
Gulerul este ideal pentru a-ți proteja gâtul, bărbia și nasul de frig și vânt în timpul deplasărilor cu bicicleta.

 

 

Descoperă categoria de produse

3. Accesoriile secundare

BIDON ȘI SUPORT PENTRU BIDON

Hidratarea este esențială și în timpul deplasărilor pe timp de iarnă. Adesea atenuată de frig, senzația de sete este resimțită mai puțin, dar corpul transpiră chiar și în timpul antrenamentelor pe timp de iarnă, deci este foarte important să te hidratezi bine. Pentru a fi sigur că o să ai suficientă apă la tine, echipează-te cu unul sau două bidoane în funcție de durata traseului!

Descoperă categoria de produse

KIT DE REPARAȚII

Nu risca să îți strici ieșirea cu bicicleta din cauza unei pane sau a unei probleme tehnice! Ia cu tine strictul necesar pentru a demonta, repara și umfla cauciucurile. O unealtă multi-tool este esențială pentru a regla, deșuruba sau înșuruba diverse piese ale bicicletei.  

ODATĂ ECHIPAT, NU ÎȚI RĂMÂNE DECÂT SĂ TE AVENTUREZI PE BICICLETĂ ȘI SĂ TE BUCURI DE PEISAJELE SUPERBE PE CARE NI LE OFERĂ IARNA! 

 

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (27 voturi, medie: 4,74 din 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
EXERCITII ABDOMEN ⋆ ANTRENAMENTE PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Jun 17, 2021
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020