DEFINEȘTE-ȚI OBIECTIVUL ȘI APOI ALEGE PRACTICA SPORTIVĂ

DEFINEȘTE-ȚI OBIECTIVUL ȘI APOI ALEGE PRACTICA SPORTIVĂ

Practica de fitness cardio se dezvoltă din ce în ce mai mult și numeroase săli de sport propun antrenamente diversificate și foarte atractive. Este o practică ușoară deoarece poți doza atât frecvența cât și nivelul de practică astfel încât să progresezi repede, să crești durata efortului.

ATUNCI CÂND AJUNGI ÎN SALA DE SPORT PENTRU PRIMA DATĂ, TE SIMȚI PIERDUT(Ă):

Nu știi ce să alegi dintre multitudinea de exerciții de cardio-training sau să participi la clasele de fitness.   Te întrebi adesea cu ce să începi. Începe cu a-ți defini obiectivele: de ce ești acolo?  Ce parte a corpului vrei să lucrezi?  Odată ce ți-ai răspuns la aceste întrebări, poți participa la activitățile potrivite pentru tine. Pentru a descoperi ce activități cardio sunt potrivite pentru tine în funcție de obiectivul ales, iată câteva idei:

FII CE MAI BUNĂ VARIANTĂ A TA: CARDIO BOX

Beneficii:   
#VREAU SĂ-MI REDEFINESC COMPLET CORPUL  Mișcările propuse (croșeu, uppercut, lovitură de picior etc.) solicită brațele, gambele, spatele și abdomenul.  
#VREU SĂ-MI LUCREZ COORDONAREA Antrenamentul presupune un mix de tehnici pentru brațe, gambe și eschive pentru a-ți îmbunătăți coordonarea la nivel global.  
#VREAU SĂ-MI ÎMBUNĂTĂȚESC CONDIȚIA FIZICĂ Sărituri, lovituri, eschive - accelerează ritmul și îmbunătățește-ți respirația pentru o explozivitate mai bună!

DEZVOLTĂ-ȚI REZISTENȚA: PULSUL

#ÎMI ÎMBUNĂTĂȚESC FORȚA  Pentru partea de sus a corpului, cea de jos și din centru, există diverse mișcări și tehnici care te pot ajuta să ai mai multă forță, rapid și de lungă durată.  
#ÎMI ÎMBUNĂTĂȚESC AGILITATEA  Schimbă direcția în mai puțin de o secundă:  în față, în spate și în laterale pentru a-ți îmbunătăți agilitatea. 
#ÎMI ÎMBUNĂTĂȚESC COORDONAREA Antrenamentele care presupun mișcările ce implică simultan atât partea de sus și partea de jos a corpului sunt cele mai bune exerciții pentru a-ți îmbunătăți coordonarea.  
#ÎMI DOZEZ ENERGIA Utilizarea consecventă a cutiei pliometrice este recunoscută ca fiind cel mai bun mod de a a-ți îmbunătăți semnificativ utilizarea energiei.
#ÎMI ÎMBUNĂTĂȚESC MOBILITATEA Mișcările precum loviturile cu piciorul, fandările pliometrice, reach-up-urile, îți solicită articulațiile astfel încât să-ți păstrezi sau să-ți lucrezi mobilitatea.

SĂ PIERD ÎN GREUTATE: CARDIO CYCLING BOOST

#VREAU SĂ PIERD ÎN GREUTATE  Intensitatea moderată și antrenamentele cu frecvență regulată pun accentul pe pierderea în greutate și pe arderea grăsimilor.   
 #VREAU SĂ-MI ÎMBUNĂTĂȚESC CONDIȚIA FIZICĂ Stimulează bătăile inimii cu frecvență regulată și în siguranță pentru un boost în antrenamentele tale de îmbunătățire a condiției fizice. Vei avea mai multă rezistență la efort și o respirație îmbunătățită! 
#VREAU SĂ ÎMI TONIFIEZ MUȘCHII  Pedalarea eficientă implică toți mușchii, mai ales fesierii și abdominalii.

DEFINEȘTE-ȚI OBIECTIVUL ȘI APOI ALEGE PRACTICA SPORTIVĂ

ARDEREA RAPIDĂ A CALORIILOR: CIRCUIT TRAINING

#UN ANTRENAMENT COMPLET  Antrenamentele și clasele dinamice o să te ajute să-ți îmbunătățești calitățile fizice, de la forță la rezistență cardio-vasculară.
#UN ANTRENAMENT FUNCȚIONAL  Mișcările propuse ( trage - împinge - ridică…) sunt mișcări pe care sigur o să le regăsești în sporturile tale preferate. Îți oferim mijloacele prin care să devii un atlet complet.  
#DEPĂȘEȘTE-TE PE TINE  Contează pe comunitatea Cross training pentru a te suține și pentru a progresa.   Nu o să te lase și o să te împingă până în punctul de a-ți depăși limitele.   #ÎMBUNĂTĂȚEȘTE-ȚI TEHNICA  Profită de sfaturile și de corecturile de la antrenorii tăi pentru a-ți perfecționa tehnica.

DESCARCĂ-TE, GOLEȘTE-ȚI MINTEA: SĂRITURILE

#ARD CALORIILE Sari în jur de 50 de minute. Solicită bătăile inimii și mușchii coapselor pentru a arde mai multe calorii.  
#ÎMI ÎNTĂRESC COAPSELE, FESELE ȘI ABDOMENUL Rămâi în mijlocul trambulinei - acest exercițiu implică un control al tuturor mușchilor. Coapsele, fesele și abdomenul își vor aminti această mișcare.
#ELIBEREZ ENERGIE  Elibereaza-te și amintește-ți de bucuria din copilărie de a sări pe trambulină.  Sari timp de 50 de minute!  Eliberează-te de griji și transpiră!

Pentru a rămâne motivat(ă), stabilește-ți și provocări. Pentru a obține rezultatele dorite, ai grijă la alimentație, hidratează-te, rămâi constant(ă) în antrenamente și desigur, găsește plăcere în ceea ce faci! Fiecare sport are un obiectiv! Care este al tău? Descoperă antrenamentele de fitness cardio-training live, pe Domyos Live.