Există 2 tipuri de aditivi: aditiv lichid și aditiv pudră. Descoperiți mai jos principalele diferențe între cele două și câteva sfaturi de preparare. Asta pentru a vă ajuta să luați cele mai bune alegeri.

1 / Aditiv pudră

Aditivul pudră se adaugă peste nadă pentru a îmbunătăți atractivitatea acesteia în apă. Pentru mai multă omogenitate, vă recomandăm să amestecați aditivul cu nada înainte de a o hidrata. În acest fel, nu veți afecta mecanica nadei.

additiv_poudre.png
additif_liquide.png

2 / Aditivul lichid

Aditivul lichid își dispersează aroma atractivă încă de la intrarea în apă și face nada mai lipcioasă. Pentru mai multă omogenitate, vă recomandăm să diluați aditivul în apa în care ați hidratat nada și apoi să-l adăugați peste aceasta.

Sfat

Pe timp de iarnă nu vă recomandăm să utilizați aditivi din simplul motiv că peștii nu sunt foarte activi atunci când apa este rece. Dar nu vă împiedică nimic! Însă activitatea lor depinde de climat. Când temperatura este scăzută, peștii stau nemișcați și pot chiar să intre în letargie pentru a economisi energie. Pe măsură ce vremea se încălzește, încep și peștii să se trezească. Acesta ar fi momentul să începeți să utilizați aditiv. Deoarece peștii vor începe să caute hrană. Peștii au un simț al mirosului foarte dezvoltat. Peștii pot simți aromele și alte substanțe adăugate pentru a face nada mai atractivă. Îndulcit PRIMĂVARA ȘI VARA

Cu aromă de carne TOAMNA ȘI IARNA

Aditiv

Vă recomandăm și sfaturile pentru pescuit staționar