Cum să să alegeți forfacul pentru method feeder?

Cum să alegi forfacul pentru method feeder?

Caracteristica esențială a forfacului pentru method feeder este lungimea.

Există diferite tipuri de forfac pentru method feeder.

Caracteristica esențială a forfacului pentru method feeder este lungimea; în general este foarte scurt pentru a-l putea poziționa în timpul lansării. ”Scurt” înseamnă elasticitate scăzută. Așadar, trebuie să alegeți un forfac al cărui fir să aibă un diametru de 2-4/100, mai gros decât pentru pescuitul la feeder clasic, pentru a nu răni peștele în niciun fel. Există mai multe tipuri de forfac, cârlige cu puțin fier, cu mai mult fier, montură cu fir de păr, sau cârlige simple. Descoperiți forfacul coceput de inginerii noștri.

Forfac FF - SNH - P

Forfac ff - snh - p

Forfac conceput pentru a pune ușor momeala pe montură pentru method feeder.

Firul de păr din vârf permite un pescuit mai rapid astfel încât montura să stea mai puțin timp pe fundul apei.

Forfac FF - SNH - P

Forfac ff - snh - p

Forfac conceput pentru method feeder.

Forfac montat, prevăzut cu un cârlig puternic din fier și un fir din fluorocarbon pentru a putea face față peștilor mari dar și pentru a rămâne invizibil pe fundul apei.

Forfac FF - SNH - P

Forfac ff - snh - p

Forfac conceput pentru a prinde pești mari prin method feeder.

Forfac de 15 cm pentru a face față peștilor mari. Fir din fluorocarbon pentru discreție sub apă. Fir de păr pentru a putea atașa micro-pop-up.

Sfaturile preferate ale pescarilor

Cum să alegeți firul?

Cum să alegeți firul sau firul textil pentru pescuitul staționar?

În acest sfat veți descoperi cum să vă alegeți firul pentru pescuit: fir nylon, fir fluorocarbon, fir line resist, fir textil. Cum să faceți o alegere bună?

CUM SĂ VĂ ALEGEȚI LANSETA TELESCOPICĂ?

CUM SĂ VĂ ALEGEȚI LANSETA TELESCOPICĂ?

Pescuitul staționar este o tehnică ce permite pescuitul în toate straturile apei, râuri, lacuri cu apă dulce. Este cea mai eficientă metodă deoarece permite capturarea ușoară a unei cantități mari de pește. Pentru pescuitul staționar aveți nevoie de: lansetă, linie montată și momeală. Descoperiți în acest sfat cum să vă alegeți lanseta telescopică.