polar activități sportive în natură

Cum să aleg polarul pentru activități sportive în natură?

Practicantul trebuie să facă față naturii: temperaturi, intemperii, vegetație În anumite stuații, echipamentul trebuie să conțină un polar. Dar cum să îl alegi corect?

Două criterii sunt importante pentru a alege corect polarul: temperatura exterioară și apoi tipul de practică.

Cum să aleg polarul pentru activități sportive în natură?

Condiții climatice pentru utilizare

Polarul este creat pentru a te proteja de frig, dar nu asigură protecție împotriva ploii. Trebuie să ții cont de temperatura la care practici activitatea sportivă. Cu cât temperatura va fi mai scăzută, cu atât va trebui să te orienteză către un polar mai gros. În cazul gamei Solognac, un polar 900 va păstra mai bine căldura decât un polar 100. Unele polare au ”față dublă” și acelea au avantajul că au o croială ce asigură protecție împotriva vântului. Vântul accentuează senzația de frig: e mai bine să fii protejat împotriva frigului! De asemenea, ține cont că alegerea polarului se face și în funcție de cum vrei să-l porți: peste jachetă sau sub jachetă. Dacă preferi să-l porți sub jachetă, atunci ar trebui să alegi un polar mai subțire. Astfel, vei avea un aport suficient de căldură și vei avea libertate de mișcare. Poți opta și pentru o vestă din polar.

Tipul de practică: polar cu camuflaj sau portocaliu fluo?

Tipul de practică trebuie să fie principalul lucru de care ții cont atunci când alegi îmbrăcămintea pentru activități sportive în natură, apoi culoarea sau imprimeul. Fiecare practică sportivă are specificitatea ei. La fel e și pentru activitățile sportive în natură:

Cum să aleg polarul pentru activități sportive în natură?

Mai mult: pentru activități sportive în natură în care vrei să fii cât mai puțin vizibil: alege un polar portocaliu fluo pentru a fi vizibil pentru colegii tăi: poți alege și un polar într-o cingură culoare sau cu imprimeu camufla, în funcție de gusturile tale.

Polarul este indispensabil pentru activitățile sportive în natură. Ușor, călduros și silențios. Pentru o îmbrăcare ușoară, majoritatea polarelor noastre sunt prevăzute cu un fermoar de sus până jos.

Polare concepute eco

Pentru echipa Solognac principalul obiectiv este reducerea impactului asupra mediului înconjurător. De aceea, polarele 100, 500 și 900 sunt fabricate din poliester reciclat. Poliesterul provine din sticle de plastic. De asemenea, pe lângă faptul că ai un produs rezistent, acesta contribuie și la reducerea impactului asupra mediului înconjurător.

Vă recomandăm sfaturile noastre pentru activități sportive în natură

panoplie_520_verde 83661358368062tci_scene_003.jpg-1_-1xoxar

Cum să alegi pantalonii pentru activități sportive în natură?

Descoperă sfaturile noastre pentru a alege pantalonii potriviți pentru activitățile sportive în natură.