Ce echipament să alegi pentru drumeția pe zăpadă? Rachete de zăpadă sau antiderapante?

Este momentul potrivit pentru a pleca în drumeții pe zăpadă, fără a exista riscul de a aluneca! Îți prezentăm diferențele care există între antiderapante și rachetele de zăpadă, pentru a te bucura de drumeții în deplină siguranță.

Cum faci diferența între antiderapante și rachetele de zăpadă: recomandări Quechua

Drumeția pe zăpadă este potrivită pentru toți doritorii și se practică în toate condițiile, fiind necesară doar adaptatrea echipamentului în funcție de teren și tipul de zăpadă. Pentru o bună stabilitate și aderență optimă pe zăpadă, vei avea nevoie de rachete de zăpadă sau antiderapante. Dar cum poți alege între cele două?

Rachete de zăpadă sau antiderapante: pentru o aderență mai bună

Recomandarea noastră

Rachetele se pot folosi cu ghete pentru drumeție pe zăpadă. Cizmele nu sunt compatibile cu rachetele de zăpadă.
Recomandare : Rachetele de zăpadă se aleg în funcție de frecvența de practicare și greutate, dar nu și în funcție de mărime. La Decathlon, fiecare cadru este conceput pentru o anumită greutate: ~- Cadru pentru copii: aproximativ 15 - 50 kg.- Cadru mic: aproximativ 40 - 80 kg.- Cadru mediu: aproximativ 40 - 90 kg.- Cadru mare: 60 - 120 kg.

Nu ezita să ceri sfatul unui angajat din magazinele Decathlon, pentru a face cea mai bună alegere.

Rachete de zăpadă sau antiderapante: o alegere în funcție de tipul de zăpadă (1/2)

Rachete de zăpadă sau antiderapante: o alegere în funcție de tipul de zăpadă (2/2)

Când să folosești rachetele?

Când să folosești antiderapantele?

Cum faci diferența între antiderapante și rachetele de zăpadă: recomandări Quechua

Recomandarea noastră

Indiferent ce traseu alegi, interesează-te înainte de condițiile meteorologice și de tipul terenului, pentru a alege echipamentul potrivit.

Indiferent dacă este realizată cu antiderapante sau rachete de zăpadă, drumeția pe zăpadă poate fi practicată la orice nivel și pe toate tipurile de teren! Relaxează-te bine rămânând mereu prudent și prevăzător! Deci, care va fi drumeția pe zăpadă pe care vrei să o faci în această iarnă?

Descoperă drumeția pe zăpadă cu Quechua by Decathlon

JESSICA

Echipa de comunicare Quechua

Pasionată de munte, amatoare de drumeție cu sau fără rachete de zăpadă, iubitoare de spații larg deschise, lacuri și vârfuri, ocazional practicantă de alpinism și surf.