5 Beneficii anti-stres ale mersului pe role

Sport, hobby, plăcere: cu o pereche de role, totul merge ca pe roate. Iată care sunt câteva dintre beneficiile anti-stres ale mersului pe role.

ville_trottinette_oxelo_decathlon
O OCAZIE BUNĂ SĂ IEI O GURĂ DE AER PROASPĂT

1/ Sănătatea înainte de toate

O plimbare pe role = un consum de energie. O ecuație simplă, dar foarte eficientă pentru lucrarea corpului și menținerea sănătății, deoarece mersul pe role solicită picioarele, de la coapse la gleznă și ajută la lucrarea anduranței, respirației și a părții cardio.Așadar, alegând să te deplasezi pe role, îți relaxezi mușchii încordați de ritmul impus zilnic la birou, acasă sau în timpul utilizării mijloacelor de transport. Și toate acestea, printr-un efort prietenos și cu articulațiile.

2/ Te deplasezi liber

Cine spune „role”, spune mai întâi de toate senzație de libertate.

Rolele te ajută să eviți dezavantajele celorlalte mijloace de transport și să te bucuri de plimbări așa cum îți dorești:fără vreun câine care să alerge după tine, fără să alergi pentru a prinde metroul și fără să fii blocat în ambuteiaje.Pe role, scapi de grijile și stresul specific deplasărilor zilnice în oraș.

#2/ TE DEPLASEZI LIBER
O OCAZIE BUNĂ SĂ IEI O GURĂ DE AER PROASPĂT

3/ O ocazie bună să iei o gură de aer proaspăt

Mersul pe role se practică în general în exterior și, cel mai adesea, în oraș, așadar este o ocazie numai bună să te bucuri de o gură de aer proaspăt și să profiți de traseul pe care îl parcurgi.

Pe scurt, te bucuri de toate avantajele unei plimbări la pas, dar într-un mod mai simplu.Cel puțin până la următoarele scări.

4/ Te distrezi împreună cu alți pasionați de role

Începător sau nu, nu este mereu ușor să te deplasezi pe role prin oraș, fără să înfrunți privirile, uneori, perplexe sau dezaprobatoare ale trecătorilor.Din fericire pentru tine, mersul pe role este un hobby care are mulți adepți incluși în diverse comunități de acest tip.În funcție de disciplina ta, te poți integra în grupuri de pasionați, gata să te însoțească în timpul aventurilor pe roți. Astfel, te vei simți mai încrezător, nu te va mai stresa faptul că ai putea fi considerat drept un excentric de către trecători și nu vei mai ieși singur în weekend.

TE DISTREZI ÎMPREUNĂ CU ALȚI PASIONAȚI DE ROLE
ville_trottinette_oxelo_decathlon

5/Un mijloc de transport economic

Mersul pe role presupune și economii: combustibil, abonamente de transport sau de mers la sală, etc.

Și în final, în fiecare lună, nu te vei mai îngrijora în privința bugetului.