ZECE IDEI DE CADOURI PENTRU PASIONAȚII DE ÎNOT

Cunoști o persoană pasionată de înot și îți dorești să o faci fericită cu un cadou adaptat nevoilor sale? Echipa noastră este pregătită să te ajute în căutarea cadoului ideal și îți propune o selecție de cadouri numai bune de pus sub bradul unui iubitor al înotului!

 UN SET CE CUPRINDE ECHIPAMENTUL ESENȚIAL PENTRU ÎNOT

Anul aceasta ești Moș Crăciun pentru un copil care își dorește să învețe să înoate? În acest caz, cadoul potrivit este simplu de ales: un set care să cuprindă articolele de echipament esențiale pentru un antrenament la bazin: costum de înot, ochelari, cască și prosop, toate într-o geantă sport, pentru a facilita transportul și depozitarea!
Plus: Costumul de înot prezintă o rezistență de până la 100 de ore de expunere la apă cu clor, fără să își piardă din tehnicitate.
Pentru cine?: Pentru copii (atât fete, cât și băieți) care practică înot la nivel începător.
Buget?: 59,99 LEI.
Păreri?: 4.6/5 ”A fost cea mai bună alegere pentru un cadou! Setul conține toate produsele necesare pentru a merge la bazin. Celor mici le-a plăcut foarte mult ideea de a avea o geantă personală, mereu pregătită de antrenament!” Stephanie, 05/12/2018

Descoperă modelul pentru fete sau pentru băieți!

 O PERECHE DE OCHELARI PENTRU ANTRENAMENT

În situația în care cadoul este pentru o persoană adultă, deja inițiată în practicarea de înot, sugestia anterioară nu va mai fi de actualitate. De aceea, continuăm ideile de cadouri cu o pereche de ochelari, esențiali în timpul antrenamentelor de înot la bazin și cu un potențial considerabil de creștere a nivelului de confort în timpul antrenamentului!
Plus: Ochelari confortabili, datorită garniturii care se adaptează perfect feţei!
Pentru cine?: Pentru adulți, practicanți de înot la nivel mediu.
Buget?: 49,99 LEI.
Păreri?: 4.2/5 ”Ochelarii sunt cu adevărat confortabili și se adaptează perfect fizionomiei feței! Etanșeitatea se păstrează chiar și după intervale mai lungi petrecute sub apă. Claritatea vizuală sub apă de asemenea este foarte bună. ” Mihai, 20/08/2018

Descoperă aici produsul!

 O PERECHE DE OCHELARI PENTRU COMPETIȚII

Ți-a atras atenția propunerea anterioară, dar ai rețineri deoarece cel/cea care va primi cadoul practică înotul la nivel competițional? Ochelarii B-Fast, prin inovația brevetată Decathlon, reprezintă alegerea ideală pentru antrenamente și competiții!
Plus: Concepuți în colaborare cu campionul olimpic Fabien Gilor, campion olimpic, acești ochelari asigură libertate de mișcare și etanșeitate completă.
Pentru cine?: Practicanți de nivel avansat și expert, dornici să își perfecționeze tehnica.
Buget?: 89,99 LEI.
Păreri?: 4.1/5 ”Cea mai bună pereche de ochelari pe care am avut-o până acum! A fost nevoie să îi ajustez o singură dată și de atunci se potrivesc perfect! Sunt foarte confortabili și asigură o claritate bună.” Penny, 24/08/2018


Descoperă aici produsul!

 UN TUB FRONTAL

Rămânem în sfera echipamentului pentru antrenamente, deoarece gama variată de produse Decathlon le va permite practicanților de înot să își perfecționeze tehnica prin multiple metode.
Plus: Secțiunea profilată a tubului asigură o stabilitate mai bună în apă, pentru ca utilizatorul să își poată perfecționa poziția în apă, fără a avea grija respirației.
Pentru cine?: Practicanții de înot la nivel avansat, care doresc să își doresc să își îmbunătățească tehnica, fără a avea grija sincronizării respirației.
Buget?: 54,99 LEI.
Păreri?: 4/5 ”Este extrem de util în perfecționarea tehnicii. E nevoie de ceva timp ca să te obișnuiești cu utilizarea produsului, dar după aceea este ușor și confortabil de folosit.” Manik, 24/09/2018

Descoperă aici produsul!

 UN PULL KICK

Tehnica de înot poate fi îmbunătățită cu ajutorul unei multitudini de produse special dedicate acestui proces. Unul dintre ele ar fi Pull Kick-ul, articol ce poate fi folosit în mai multe moduri, în funcție de nevoile utilizatorului,
Plus:Produs multifuncțional, ce poate fi folosit atât ca și plută, cât și pe post de pull buoy.
Pentru cine?: Conceput pentru persoanele care practică înot în mod consecvent sau intensiv, deoarece intensitatea de utilizare a produsului este medie când este folosit pe post de plută și mare când este utilizat ca un pull buoy.
Buget?: 49,99 LEI.
Păreri?: 5/5 ”Un pull buoy este foarte practic pentru un înotător. Așa ai două accesorii într-unul singur: placă și pull buoy. Folosit drept pull buoy are o flotabilitate foarte bună. Dacă îl folosiți pe post de placă, trebuie să aveți grijă să nu vă scufundați, deoarece în acest caz flotabilitatea este medie. Recomand produsul! ” Koraly, 07/06/2018

Decoperă aici produsul!

 

UN RUCSAC

Un rucsac special conceput pentru transportarea echipamentului pentru un sport anume va fi întotdeauna o idee bună de cadou. Înotătorii vor fi cu atât mai încântați dacă vor primi un astfel de produs, deoarece echipamentul ud necesită și mai multă grijă când trebuie depozitat sau transportat.
Plus:Produs cu 9 compartimente diferite, dintre care unul etanș, pentru a izola echipamentul ud, unul pentru încălțăminte și unul lateral pentru sticla de apă.
Pentru cine?: Pentru pasionații de înot care au nevoie de o metodă eficientă de a transporta echipamentul la bazin și înapoi acasă.
Buget?: 129,99 LEI.
Păreri?: 4.7/5 ”În sfârșit am găsit un rucsac cu dimensiunea ideală! Îmi încap toate articolele de echipament de care am nevoie pentru a merge la bazin. Prețul este mai mult decât rezonabil! ” Martine, 06/08/2018

Descoperă aici produsul!

 UN ELASTIC PENTRU PICIOARE

Știm că nu se întâmplă mereu ca bazinul de înot să aibă dimensiunea necesară pentru un înotător de nivel mediu sau avansat. Așadar, soluția ideală pentru acest tip de inconvenient este un elastic pentru picioare sau unul tip centură, pentru a putea păstra un nivel ridicat al intensității antrenamentelor.
Plus: Permite realizarea celor 4 tipuri de înot (fluture, spate, bras și craul). 

Pentru cine?: Practicanții de nivel mediu, care doresc să practice înotul static sau exerciții de forță.
Buget?: 99,99 LEI.
Păreri?: 4.4/5 ”Produs de calitate, recomand pentru avansații care vor să facă forță, ori care nu sunt în apropiere de bazine semi sau olimpice, pentru înot static. Te întinde destul de bine și te solicită, așa că dacă nu stăpânești bine înot nu-l poți utiliza. Am recurs la varianta cu prindere de picioare și e ok. Mă prind de un cârlig existent pe marginea bazinului însă te poți prinde și în alte moduri.” Marian, 03/12/2018


Descoperă aici produsul!

 O PERECHE DE PALMARE

Forța la nivelul brațelor este esențială pentru performanțe în natație. De aceea, orice înotător va fi mai mult decât încântat să primească drept cadou un articol de echipament care să îi fie de ajutor în această direcție.
Plus: Sistem brevetat QUICK IN dezvoltat pentru facilitarea folosirii.

Pentru cine? : Practicanții de nivel avansat, dornici să lucreze partea superioară a corpului.
Buget?: 49,99 LEI.
Păreri?: 4.2/5 ”Creează valoare adăugată antrenamentelor în bazin, mai ales la nivelul umerilor! E nevoie de puțin timp să te obișnuiești cu produsul, dar după aceea nu vei mai dori să înoți fără palmare.” Kiran, 29/10/2018

Descoperă aici produsul!

 O PARAȘUTĂ PENTRU ANTRENAMENT

Atenția ne este orientată în continuare către înotătorii avansați. Dacă cel pentru care doriți să alegeți un cadou își dorește să atingă performanțe remarcabile în bazin, acest produs cu siguranță îl va ajuta să își atingă scopul!
Plus: Opune rezistență în timpul antrenamentelor, fără a împiedica mișcarea picioarelor. 

Pentru cine?: Practicanții avansați, în căutarea dezvoltării musculaturii și a anduranței.
Buget?: 39,99 LEI.
Păreri?: 4.2/5 ”Abia așteptam ca Decathlon să introducă în oferta lor un astfel de produs! Este foarte practic la nivel individual, în special datorită faptului că parașuta are 3 dimensiuni reglabile.” Pepe, 22/10/2018

Descoperă aici produsul!

 UN MP3 PLAYER

O persoană pasionată de înot poate petrece chiar și câte două ore în bazin, în timpul aceleiași sesiuni! Ne dorim ca practicanții de înot să fie cât mai relaxați și de aceea echipa Decathlon a dezvoltat un MP3 PLayer special adaptat functionării subacvatice.
Plus: Produsul este etanș în cazul scufundărilor de până la 2 metri și dispune de o memorie internă de 2GB. 

Pentru cine?: Pasionații de înot care obișnuiesc să petreacă mult timp în bazin în timpul aceluiași antrenament.
Buget?:129,99 LEI.

Descoperă aici toate MP3 Playerele disponibile!

Întreaga echipă pasionată de înot speră că această listă te ajute să găsești cadoul potrivit și îți urează sărbători fericite și sportive!

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (9 voturi, medie: 4,89 din 5)
Încarc...

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
EXERCITII ABDOMEN ⋆ ANTRENAMENTE PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Jun 17, 2021
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020