Cunoașteți o persoană pasionată de înot și vă doriți să o faceți fericită cu un cadou adaptat nevoilor sale? Echipa Decathlon este pregătită să vă ajute în această căutare! Descoperiți produsele special adaptate pentru înot, care abia așteaptă să fie puse sub brad!

Un set ce cuprinde echipamentul esențial pentru înot

Anul aceasta sunteți Moș Crăciun pentru un copil care își dorește să descopere natația? În acest caz cadoul potrivit este simplu de ales: un set care să cuprindă articolele de echipament esențiale pentru un antrenament la bazin: costum de înot, ochelari, cască și prosop, toate într-o geantă sport, pentru a facilita transportul și depozitarea!
Plus: Costumul de înot prezintă o rezistență de până la 100 de ore de expunere la clor, fără să ăși piardă din tehnicitate.
Pentru cine? : Pentru copii (atât fete, cât și băieți) care practică înotul la nivel ocazional.
Buget? : 59,90 LEI.
Păreri? : 4.6/5 << A fost cea mai bună alegere pentru un cadou! Setul conține toate produsele necesare pentur a merge la bazin. Celor mici le-a plăcut foarte mult ideea de a avea o geantă personală, mereu pregătită de antrenament! >> Stephanie, 05/12/2018

Vezi modelul pentru fete sau pentru băieți !

O pereche de ochelari pentru antrenament

În situația în care cadoul este pentru o persoană adultă, deja inițiată în tehnica înotului, sugestia anterioară nu va mai fi de actualitate. De aceea continuăm ideile de cadouri cu o pereche de ochelari, indispensabili la piscină și cu un potențial considerabil de creștere a nivelului de confort în timpul antrenamentului!
Plus: Ochelari confortabili datorită garniturii care se adaptează perfect feţei !
Pentru cine? : Pentru adulți, practicanți ai înotului la un nivel mediu.
Buget? : 49,90 LEI.
Păreri? : 4.2/5 << Ochelarii sunt cu adevărat confortabili și se adaptează perfect fizionomiei feței! Etanșeitatea se păstrează chiar și după intervale mai lungi petrecute sub apă. Claritatea vizuală sub apă de asemenea este foarte bună. >> Mihai, 20/08/2018

Vezi aici produsul!

O pereche de ochelari pentru competiții

V-a atras atenția propunerea anterioară dar aveți rețineri deoarece cel/cea care va primi cadoul practică înotul la nivel competițional? Ochelarii B-Fast, prin inovația brevetată Decathlon, reprezintă alegerea ideală pentru antrenamente și competiții!
Plus: Concepuți în colaborare cu Fabien Gilot, campion olimpic, pentru a asigura libertate de mișcare și etanșeitate completă.
Pentru cine? : Practicanți avansați și experți ai înotului, dornici să își perfecționeze tehnica utilizată în timpul activităților în apă.
Buget? : 74,90 LEI.
Păreri? : 4.1/5 << Cea mai bună pereche de ochelari pe care am avut-o până acum! A fost nevoie să îi ajustez o singură dată și de atunci se potrivesc perfect! Sunt foarte confortabili și asigură o claritate bună. >> Penny, 24/08/2018

Vezi aici produsul!

Un tub frontal

Rămânem în sfera echipamentului pentru antrenamente, deoarece gama variată de produse Decathlon va permite pasionațiolor de înot șă își perfecționeze tehnica prin multiple metode.
Plus: Secțiunea profilată a tubului asigură o stabilitate mai bună în apă, pentru ca utilizatorul acestuia să își poată perfecționa poziția în apă, fără a avea grija respirației.
Pentru cine? : Practicanții avansați ai înotului care își doresc să își îmbunătățească tehnica, fără a avea grija sincronizării respirației.
Buget? : 59,90 LEI.
Păreri? : 4/5 << Este extrem de util în perfecționarea tehnicii. E nevoie de ceva timp ca să te obișnuiești cu utilizarea produsului, dar după aceea este ușor și confortabil de folosit. >> Manik, 24/09/2018

Vezi aici produsul!

Un Pull Kick

Tehnica de înot poate fi îmbunătățită cu ajutorul unei multitudini de produse special dedicate acestui proces. Unul dintre ele ar fi Pull Kick-ul, articol ce poate fi folosit în mai multe moduri, în funcție de nevoile utilizatorului,
Plus:Produs multifuncțional, ce poate fi folosit atât ca și placă de înot, cât și pe post de pull buoy.
Pentru cine? : Conceput pentru înotătorii de nivel consecvent sau intensiv, deoarece intensitatea de utilizare a produsului este medie când este folosit pe post de placă și mare când este utilizat ca un pull buoy.
Buget? : 49,90 LEI.
Păreri? : 5/5 << Un pull buoy este foarte practic pentru un înotător. Așa ai două accesorii într-unul singur: placă și pull buoy. Folosit drept pull buoy are o flotabilitate foarte bună. Dacă îl folosiți pe post de placă, trebuie să aveți grijă să nu vă scufundați, deoarece în acest caz flotabilitatea este medie. Recomand produsul! >> Koraly, 07/06/2018

Vezi aici produsul!

Un rucsac

Un rucsac special conceput pentru transportarea echipamentului pentru un sport aume va fi intotdeauna o idee bună de cadou. Înotătorii vor fi cu atât mai încântați dacă vor primi un astfel de produs, deoarece echipamentul ud necesită și mai multă grijă când trebuie depozitat sau transportat.
Plus:Produs cu 9 compartimente diferite, dintre care unul este etanș, pentru a izola echipamentul ud, unul pentru încălțăminte și unul lateral pentru sticla de apă.
Pentru cine? : Pentru pasionații de înot care au nevoie de o metodă eficientă de a transporta echipamentul la bazin și înapoi acasă.
Buget? : 119,90 LEI.
Păreri? : 4.7/5 << În sfârșit am găsit un rucsac cu dimensiunea ideală! Îmi încap toate articolele de echipament de care am nevoie pentru a merge la bazin. Prețul este mai mult decât rezonabil! >> Martine, 06/08/2018

Vezi aici produsul!

Un elastic pentru picioare

Știm că nu se întâmplă mereu ca bazinul de înot să aibă dimensiunea necesară pentru un înotător de nivel consecvent sau avansat. Soluția ideală pentru a acest tip de incovenient este un elastic pentru picioare, sau unul tip centură, pentru a putea păstra un nivel ridicat al intensității antrenamentelor.
Plus: Permite realizarea celor 4 tipuri de înot (fluture, spate, bras și craul). Pentru cine? : Practicanții de nivel mediu, care doresc să practice înotul static sau exerciții de forță.
Buget? : 99,90 LEI.
Păreri? : 4.4/5 << Produs de calitate, recomand pentru avansații care vor să facă forță, ori care nu sunt în apropiere de bazine semi sau olimpice, pentru înot static. Te întinde destul de bine și te solicită, așa că dacă nu stăpânești bine înotul nu-l poți utiliza. Am recurs la varianta cu prindere de picioare și e ok. Mă prind de un cârlig existent pe marginea bazinului însă te poți prinde și în alte moduri.>> Marian, 03/12/2018

Vezi aici produsul!

O pereche de palmare

Forța la nivelul brațelor este esențială pentru performanțe în natație. De aceea,orice înotător va fi mai mult decât încântat să primescă drept cadou un articol de echipament care să îl ajute fix în această direcție.
Plus: Sistem brevetat QUICK IN dezvoltat pentru facilitarea folosirii. Pentru cine? : Practicanții avansați, dornici să își dezvolte partea superioară a corpului.
Buget? : 49,90 LEI.
Păreri? : 4.2/5 << Creează valoare adăugată antrenamentelor în bazin, mai ales la nivelul umerilor! E nevoie de puțin timp să te obișnuiești cu produsul, dar după aceea nu vei mai dori să înoți fără palmare.>> Kiran, 29/10/2018

Vezi aici produsul!

O parașută pentru antrenament

Atenția ne este orientată în continuare către înotătorii avansați, chiar dacă aducem o parașută în discuție. Dacă cel pentru care doriți să alegeți un cadou își dorește să atingă performanțe remarcabile în bazin, acest produs cu siguranță îl va ajută să își atingă scopul!
Plus: Opune rezistență în timpul antrenamnetelor, fără a împiedica mișcarea picioarelor. Pentru cine? : Practicanții avansați, în căutarea dezvoltării musculaturii și a anduranței.
Buget? : 39,90 LEI.
Păreri? : 4.2/5 << Abia așteptam ca Decathlon să introducă în oferta lor un astfel de produs! Este foarte practic la nivel individual, în special datorită faptului că parașuta are 3 dimensiuni reglabile. >> Pepe, 22/10/2018

Vezi aici produsul!

Un MP3 Player

O persoană pasionată de înot poate petrece chiar și câte două ore în bazin în timpul aceleiași sesiuni! Ne dorim ca acestea să fie cât mai relaxante și de aceea echipa Decathlon a dezvoltat un MP3 PLayer special adaptat funcționării subacvatice.
Plus: Produsul este etanș în cazul scufundărilor de până la 2 metri și dispune de o memorie internă de 2GB. Pentru cine? : Pasionații de înot care obișnuiesc să petreacă mult timp în bazin în timpul aculuiași antrenament.
Buget? :129,90 LEI.


Vezi aici toate MP3 Playerele disponibile!

ZECE IDEI DE CADOURI PENTRU PASIONAȚII DE ÎNOT

Întreaga echipă pasionată de înot speră că această listă vă va ajuta să găsiți cadoul potrivit și vă urează sărbători fericite și sportive!

Vezi toată gama

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (9 voturi, medie: 4,89 din 5)
Încarc...