Ideală pentru tonifiere, reeducare şi echilibru postural, mini trambulina este aliatul perfect al corpului. Descoperă sfaturile noastre pentru utilizarea trambulinei.

Practică şi de mici dimensiuni, mini trambulina este un echipament de fitness ideal pentru a te menţine în formă şi pentru a descoperi plăcerea de a sări.

Este excelentă pentru tonifierea musculară şi pentru îmbunătăţirea propriocepţiei (echilibrul postural). Trambulina este accesibilă tuturor, nu dăunează articulaţiilor şi poate fi folosită pentru reeducarea musculară. Utilizarea corectă a mini trambulinei înseamnă adoptarea unei posturi corecte, pentru o practicare fără riscuri şi pentru a efectua exerciţii numeroase şi variate.

Tocmai ai cumpărat o mini trambulină şi te întrebi cum se foloseşte corect? Descoperă avantajele acestui echipament de fitness şi urmează sfaturile noastre.

DE CE SĂ UTILIZEZI O MINI TRAMBULINĂ? POZIŢIA CORECTĂ
Mini trambulina este un echipament de fitness ideal pentru a te menţine în formă chiar la tine acasă. Care sunt avantajele ei?

– Creşte controlul asupra propriului corp

– Este ideală pentru îmbunătăţirea echilibrului

– Dezvoltă forţa fizică, favorizeză circulaţia sângelui şi tonifiază musculatura.

Mini trambulina poate fi folosită de către oricine. Nu este nevoie să fii un sportiv performant pentru a începe această practică. Sari în ritmul tău! Deoarece nu afectează articulaţiile, trambulina poate fi folosită pentru reeducare, unde fiecare îşi poate dezvolta eficient coordonarea şi echilibrul. Pentru a sări corect, trebuie să reţii o regulă esenţială: încordarea abdomenului. Nu uita să încordezi abdomenul, pentru a-ţi asigura o coordonare bună şi un control absolut asupra părţii inferioare şi superioare a corpului.

Descoperă produsele

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 3,00 din 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020