TU AI ÎNCERCAT DOMYOS STRAP TRAINING?

Tu ai încercat domyos strap training?

1.CUM A APĂRUT IDEEA DE A CREA ACEST PRODUS? 2.CUM DECURGE UN ANTRENAMENT CU DOMYOS STRAP TRAINING 3.EFECTELE ASUPRA CORPULUI

Dacă nu, îți propunem, în cele ce urmează, câteva exerciții prin care să descoperi beneficiile acestui accesoriu extrem de util, pentru a-ți lucra musculatura.

TU AI ÎNCERCAT DOMYOS STRAP TRAINING?

1. Cum a apărut ideea de a crea acest produs?

Domyos strap training este inspirat de experiența unui commando american în deșert, care s-a adaptat pentru a se putea antrena intensiv și eficient, oriunde s-ar afla.

Cu ajutorul a două chingi non-elastice, fixate de un suport solid (copac, bară de fier, pot fi fixate și de mașină), practicantul se folosește de propria greutate pentru a-și lucra mușchii.

Cu cât echilibrul este mai instabil, cu atât va fi nevoie să îți soliciți mai mult mușchii abdominali, brațele și picioarele. Cu Domyos Strap Training, te poți antrena singur acasă, dar poți participa și la sesiuni de grup, într-o sală de sport.

TU AI ÎNCERCAT DOMYOS STRAP TRAINING?

2. Cum decurge un antrenament cu domyos strap training
 

Acest accesoriu permite să îți lucrezi mușchii prin exerciții cu propria greutate, aflându-te în suspensie. Nu îți vei putea menține echilibrul de la început, însă este important să nu te descurajezi.

Poți continua cu serii de flotări, menținând un picior suspendat în chingă. Fiecare exercițiu poate avea mai multe niveluri de dificultate, poți adapta în funcție de propriile obiective.

TU AI ÎNCERCAT DOMYOS STRAP TRAINING?

3. Efectele asupra corpului

Exercițiile cu Domyos Strap Training lucrează întregul corp: bicepșii, coapsele, pectoralii, mușchii abdominali, solicitând constant toate grupele de mușchi.

De aceea, este important să variezi pozițiile și dificultatea exercițiilor (tracțiuni).

TU AI ÎNCERCAT DOMYOS STRAP TRAINING?

4. Avantajele exercițiilor cu dst 

Exercițiile cu Domyos Strap Training combină forța și antrenamentele cardio.

Implică sărituri, pas săltat, flotări, ridicări rapide, repetate de mai multe ori. Astfel, îți antrenezi anduranța și îți depășești limitele, la fel cum se întâmplă și în cazul altor sporturi, precum joggingul. Ca un plus, exercițiile cu DST lucrează mai intens partea superioară a corpului.

Febra musculară va vorbi de la sine!

Ceea ce diferențiază DST de alte accesorii de sport este că presupune lucrul cu propria greutate, în suspensie. Astfel, fiecare își dozează efortul, devine conștient de propriile capacități fizice și se adaptează în consecință. Vei resimți imediat efectele asupra corpului.

Exercițiile cu DST sunt, pe de o parte, clasice, însă, sunt și inovatoare. Cel mai important este că pot fi practicate și de acasă, nu implică neapărat mersul la sală.

Nu ezita sa ne scrii părerea ta despre aceste antrenamente și să continui să faci #sportacasă.