TREI POZIȚII DE YOGA CE AJUTA LA DETOXIFIERE !

Yoga este o modalitate foarte bună de a vă ajuta corpul să elimine toxinele. Urmați sfaturile noastre privind pozițiile care ajută la detoxificare!

YOGA

Corpul tău este un organism uimitor, este conceput să absoarbă tot ce are nevoie și să elimine deșeurile. Dar, pentru a o face chiar mai eficient, există posturi de torsiune yoga care ajută corpul în funcțiile sale de purificare! Iată trei poziții pe care le puteți adăuga la practica voastră dinamică!

YOGA

POSTURA SCAUNULUI RĂSTURNAT(Parivrtta utkatasana)

Această postură activează circulația sângelui și exercită o ușoară presiune asupra ficatului, rinichilor și stimulează inima. Beneficiile acestei posturi puternice nu se limitează la detoxificarea corpului, ci vă va întări picioarele și fesierii! Păstrați greutatea pe călcâie și direcționați-vă fesele înapoi. Genunchii sunt lipiți împreună, expirați în torsiune, încercând să vă deschideți pieptul cu spatele drept și mâinile presate în poziție de rugăciune aproape de stern.

POSTURA TRIUNGHIULUI INVERSAT (Parivrtta trikonasana)

Această poziție vă deschide pieptul și umerii în timp ce vă întindeți spatele și picioarele. Postura vă ajută să vă stimulați abdomenul, să îmbunătățiți mecanismele digestive și să activați circulația sângelui. Țineți-vă pelvisul compact, spatele drept și deschideți pieptul pentru a rămâne aliniat! Dacă nu atingeți solul, utilizați o cărămidă.

YOGA
YOGA

POSTURA ȘEZÂNDĂ (Ardha matsyendrasana)

Această postură simplă și accesibilă activează procesul digestiv printr-un efect de compresie asupra diferitelor organe. Alegeți variația potrivită abilităților voastre., asigurați-vă că vă țineți spatele drept și lung astfel ca umerii să fie deschiși.