BANDA ELASTICĂ TRAINING: CE ESTE ȘI LA CE NE AJUTĂ?

Imaginați-vă o sală de forță pe care o putem stoca în rucsac după încheierea sesiunii. Un vis? Nu chiar! Cu banda elastică Training, puteți să vă antrenați oriunde doriți!

Din ce în ce mai folosite de sportivi, aceste benzi elastice au multe avantaje. Descoperiți toate funcțiile unei benzi elastice Training!

Fie că este vorba de antrenamente de bodybuilding, de cross-training sau de educație fizică, banda elastică Training permite dezvoltarea musculaturii, oferind o gamă largă de exerciții. Astfel, acest accesoriu versatil va fi cel mai bun aliat în timpul sesiunilor de antrenament.

BANDA ELASTICĂ TRAINING, LA CE SERVEȘTE?

Banda elastică Training permite efectuarea cu ușurință a tracțiunilor și a flotărilor indiferent de nivelul vostru și, în acest fel, vă poate ajuta să scăpați de câteva kilograme în plus.

Spre deosebire de gantere, benzile elastice oferă o rezistență variabilă și progresivă, iar acest lucru permite dezvoltarea forței, a vitezei și a rezistenței, în timp ce ușurați constrângerile articulare.

Dacă doriți să mergeți și mai departe, puteți face un exercițiu mai intens prin adăugarea benzii de antrenament la rezistența unei gantere, a unei bare sau a unui aparat.

Banda elastică Training poate fi folosită pe parcursul sesiunii de stretching pentru dezvoltarea flexibilității.

CUM SĂ ALEGEȚI UN TRAINING BAND?

Dacă folosiți banda pentru tonifiere, începeți cu o bandă de antrenament mai ușoară, apoi creșteți treptat.

Pe de altă parte, dacă folosiți banda pentru a vă ajuta, în timpul tracțiunilor, de exemplu, cu cât va fi mai rezistentă banda de antrenament, cu atât mai mult vă va ajuta în timpul exercițiului.

CUM SE UTILIZEAZĂ TRAINING BAND?

Acum că știți ceva mai mult despre Training Band, ați dori să știți cum să o utilizați. Accesați pagina Domyos.com pentru a descoperi toate exercițiile disponibile.

Total
11
Shares

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
EXERCITII ABDOMEN ⋆ ANTRENAMENTE PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: May 6, 2020
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020