Tot ce ai nevoie pentru fitness de acasă

TOT CE AI NEVOIE CA SĂ PRACTICI FITNESS DE ACASĂ

Echipează-te corespunzător și începe să faci activități de fitness de acasă pentru un corp tonifiat! Poți lucra grupele de mușchi direct din confortul casei tale!

Când alegi să faci fitness de la o sală specializată în activități sportive, grija întregului echipament necesar dispare. Dar ce se întâmplă când te decizi să faci toate activitățile sportive de acasă? Împreună cu partenerul nostru sportiv, Diana Sentes, instructor de fitness, am pregătit pentru tine un videoclip complet, pentru a-ți spune care sunt echipamentele care nu trebuie să lipsească de pe lista ta atunci când îți pregătești spațiul pentru activități sportive. Avantajul lor este că nu îți vor ocupa spațiu mult în casă!

TOT CE AI NEVOIE CA SĂ PRACTICI FITNESS DE ACASĂ

Partenerul nostru sportiv

Diana Sentes este instructor de fitness din 2014 și deține 5 certificări în acest domeniu.
Tot din 2014, este tehnician nutriționist acreditat, reușind să motiveze zeci de persoane să adopte un stil de viață sănătos prin sfaturi și antrenamente.

"Sunt Diana Sentes, instructor de fitness, și vreau să te ajut să îți organizezi sesiunile de fitness de acasă. Am ales, împreună cu Decathlon România, câteva echipamente care nu ar trebui să îți lipsească atunci când te-ai decis să faci sport acasă. În plus, nu îți ocupă mult spațiu: pot încăpea într-o cutie mică sau un sertar, este atât de simplu!"