TOP 10 SFATURI FITNESS PENTRU MERSUL PE ROLE

Combinând plăcerea de a glisa cu munca musculară și echilibrul, fitness-ul pe role este o disciplină care îi va seduce pe cei mai reticenți. Regăsiți avantajele sale în următoarele 10 puncte.

1. UN CORP CE SE REDESCOPERĂ

O activitatea dinamică, fitness-ul pe role poate ajuta la redescoperirea unor mușchii de care am uitat după câteva luni. Într-adevăr, fesierii, coapsele, gambele și abdomenul sunt solicitate permanent în timpul practicii. Fitness-ul pe role este sportul ideal pentru întărirea întregului corp și a tonifierii sale.

2. ELIMINAREA MASEI DE GRĂSIME

Practicând o oră de fitness pe role, aproape 500 de calorii sunt arse. În mod regulat avantajul în acest sport este că permite ca masa de grăsime să se topească și să accelereze pierderea în greutate. Uitați de formele corpului “modelate” de dulciuri!

3. O INIMĂ DE TOP

Pentru că este un sport de rezistență, fitness-ul pe role, stimulează întregul sistem cardiovascular, mușchii inimii și îmbunătățește circulația sângelui. Practicat cu regularitate acest sport vă crește rezistența și ritmul cardiac.

4. FĂRĂ TRAUMATISME

Spre deosebire de alergare, de exemplu, mersul cu rolele este un sport care este cu siguranță mai puțin traumatic pentru articulații și în special pentru cartilajele gleznelor, genunchiului și șoldurilor. Absența șocurilor sau a saltului în timpul activității evită astfel apariția durerilor și traumelor.

5. UN EXERCIŢIU DE ECHILIBRU

Un sport glisant, fitness pe role necesită practică și învățare. Dar odată ce tehnica este stăpânită, se va dezvolta sentimentul de echilibru, flexibilitate, pricepere și reflexe!

6. BUN PENTRU MORAL

Odată ce v-aţi pus rolele în picioare și plimbarea a început, veți simți o bunăstare imediată. Practicat în aer liber, fitness-ul pe role vă permite să vă eliberați gândurile, să uitați de stresul din timpul zilei și să eliberați presiunea oferindu-vă în același timp un sentiment de libertate.

7. O ACTIVITATE MULTIPLĂ

Ușor de practicat și ieftin, fitness-ul pe role poate fi practicat la fel de bine ca petrecere a timpului liber, un mijloc de locomoție pentru a vă deplasa acasă sau poate fi practicat în grup. Depinde de dvs. să îl practicați ori de câte ori doriți și unde doriți să vă mențineți forma!

8. UN SPORT PENTRU TOŢI

Sala de fitness este accesibilă tuturor: copii sau adulți, bărbați sau femei, sportivi experimentați sau începători … Toată lumea își adaptează patinatul la nivelul și abilitățile sale. O activitate perfectă pentru a împărtăși momente bune de distracție cu familia sau prietenii.

9. SIMTE-TE BINE ÎN PIELEA TA

Practicarea rollerblading-ului dezvoltă siguranța de sine, o atitudine mai pozitivă, o dorință de a îndrăzni și de a atinge obiectivele stabilite. Gândirea va fi mai puternică și vă va oferi mai multă încredere în sine.

10. UN LIANT SOCIAL

Chiar dacă rollerblading-ul este un sport individual, este adesea practicat în grupuri, creând astfel legături sociale, întâlnind astfel oameni ce împărtășesc aceeași pasiune.

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (17 voturi, medie: 3,76 din 5)
Încarc...

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020