SCHI FOND : CUM SĂ ÎMI ALEG ÎMBRĂCĂMINTEA PENTRU SCHI FOND ?

Schi fond : cum să îmi aleg îmbrăcămintea pentru schi fond ?

Hainele noastre de SCHI FOND au fost concepute pentru a te proteja de condițiile iernii și pentru menținerea unei temperaturi a corpului adaptată nivelului de practică.

Am construit ofertele în jurul a 4 mari AVANTAJE în utilizare care să le distingă de produsele pentru drumeție sau schi de pistă:

SCHI FOND : CUM SĂ ÎMI ALEG ÎMBRĂCĂMINTEA PENTRU SCHI FOND ?

Între efort și o poziție statică, temperatura corpului tău se schimbă.

Respectând conceptul de 3 straturi, ești sigur că ai mereu nivelul bun de protecție, indiferent de condițiile meteo.

1 – STRAT DE BAZĂ :

TRANSFER AL TRANSPIRAȚIEI

Primul strat este foarte important. Îți menține pielea uscată datorită funcției sale de evacuare a transpirației. Se usucă foarte rapid datorită materialelor din fibre hidrofobe. Asigură protecție împotriva senzației de frig.

2 – STRATUL DE IZOLARE :

TRANSFER AL TRANSPIRAȚIEI + IZOLARE TERMICĂ

Protecția termică îți permite o bună evacuare a transpirației în timpul efortului.

Acest strat păstrează puterea de izolare chiar dacă este umed. În condiții de frig, asigură menținerea unei temperaturi corporale constante.

3 – STRAT DE PROTECȚIE

Al treilea strat destinat schiului fond protejează contra vântului și zăpezii. Evită pierderea căldurii (material împotriva vântului) și îți menține pielea uscată (hidrofobie).

În funcție de condițiile climatice și de caracterul evolutiv al practicii tale, poți asocia produsele după cum este convenabil.
Noțiunile de frecvență și de intensitate a practicii sunt elemente care caracterizează corect nevoile tale și care te ajută să alegi bine produsele.

SCHI FOND : CUM SĂ ÎMI ALEG ÎMBRĂCĂMINTEA PENTRU SCHI FOND ?

Am organizat oferta noastră în jurul a 2 mari niveluri: ocazional – consecvent

NIVEL OCAZIONAL – CONSECVENT

Sunt schior AVANSAT sau practicant de nivel OCAZIONAL până la CONSECVENT
Caut îmbrăcăminte confortabilă care să îmi țină de cald și să mă protejeze de vânt, și care îmi va menține pielea uscată, datorită materialelor care îmi reglează transpirația.

NIVEL INTENSIV

Sunt schior EXPERT sau practicant de nivel INTENSIV
Caut îmbrăcăminte care să mă protejeze de vânt și să îmi regleze temperatura corpului, asigurându-mi respirabilitate perfectă.

Caut îmbrăcăminte tehnică, extensibilă și mulată care să asigure libertate de mișcare și să evacueze umiditatea provocată de transpirație. Aceasta îmi va asigura și protecție bună împotriva vântului.