Fie ca sunt adepți ai saniei sau au descoperit deja plăcerea schiatului, cei mici vor avea nevoi specifice pentru activitățile pe pârtie. Descoperiți ideile noastre!

O PERECHE DE CIZME

Confortul termic la nivelul picioarelor poate fi factorul decisiv în bucuria experimentată de cel mic la săniuș. Scăpați de această teamă și oferiți-i celui mic o pereche de cizme care îi vor fi partenerul ideal pe pârtie.
Avantajul?: Utilizare foarte ușoară, fără diferențiere între piciorul stâng și cel drept.
Cui i se adresează? : Curioșilor care fac primii pași pe pârtie, dornici de a se da cu sania (mărimi disponibile: 18-21)
Buget? :59,90 LEI
Păreri? : 3.9/5 << Practice și foarte confortabile. Băiatul meu le poartă mereu la săniuș.>> Alain, 11/12/2018

Vezi aici produsul!

UN COMBINEZON PENTRU BEBELUȘI

Este recomandat ca bebelușii să petreacă timp în aer liber când temperaturile sunt scăzute sub zero grade, având multiple beneficii. Dacă aveți membrii noi în familiile dvs. perioada aceasta, un combinezon călduros va fi cadoul ideal!
Avantajul?: Material hidrofob ce lasă apa să se scurgă pe suprafaţă, fără a fi absorbită. Astfel, materialul nu se îmbibă cu apă, rămânând uşor şi călduros.
Cui i se adresează? : Aventuroșilor cu vârste de până la doi ani, dornici de a petrece timp la săniuș.
Buget? :119,90 LEI
Păreri? : 4.6/5 << Recomand combinezonul Wed'ze pt copii! Este foarte ușor de îmbrăcat și destul de călduros pt zilele geroase. Copilașul se simte confortabil în el și nu îl împiedică să se miște cum dorește în timp ce se joacă.>> Delia, 11/12/2018

Vezi modelul pentru fete sau pe cel pentru băieți !

ALT COMBINEZON, PENTRU AVENTURIERII PUȚIN MAI MARI

Ne dorim să asigurăm același nivel de confort optim și pentru celelalte categorii de vârste, adapând în schimb caracteristicile produselor la cerințele actuale. De la 3 ani, copilul poate fi inițiat în practica schiatului, moment în care un combinezon special pentru pârtie poate fi cadoul perfect de pus sub brad.
Avantajul?: Buzunar special pentru skipass pe mânecă sau la nivelul pieptului, pentru acces rapid.
Cui i se adresează? : Copiilor cu vârste între 3 și 14 ani, începători în practica schiului.
Buget? :119,90 LEI
Păreri? : 4.6/5 << Am achiziționat 2 costume unul pt fată și altul pt băiat. Ambele sunt foarte bune, mărimea coincide, sunt ușor de îmbrăcat și sunt foarte mulțumită! Recomand!>> Florentina, 07/02/2018

Vezi modelul pentru vârste cuprinse între 3 și 5 ani sau pe cel între 6 și 14 ani !

O PERECHE DE PANTALONI

Sunt situații în care cel mic nu este un adept al combinezonului, dar vă doriți impermeabilitate și căldură pe pârtie. O pereche de pantaloni special concepuți pentru aceste condiții ar putea fi primul pas dintr-o echipare corectă.
Avantajul?: Conceptul inovator Pull’N Fit permite ajustarea uşoară şi precisă a lungimii pantalonului. Cu sistemul Pull'n Fit, aceștia nu vor mai fi niciodată prea lungi sau prea scurţi !
Cui i se adresează? : Copiilor cu vârste între 3 și 6 ani, dornici să învețe să schieze.
Buget? :119,90 LEI

Vezi aici produsul!

O JACHETĂ PENTRU CEI CARE S-AU ÎMPRIETENIT DEJA CU PÂRTIA

Cel mic va învăța ușor să își țină echilibrul pe schiuri și din acel moment cerințele pe care o geacă trebuie să le respecte vor crește. Atenția trebuie orientată către rezistența articolului, mai ales în zonele de contact direct cu schiurile.
Avantajul?: Cusături etanșe în zonele cele mai expuse la zăpadă. Este vorba, adesea, despre cusăturile de la umeri şi de la nivelul pieptului.
Cui i se adresează? : Copiilor cu vârste între 6 și 14 ani, practicanți ai schiului la un nivel mediu.
Buget? :149,90 LEI
Păreri? : 4.8/5 << Îi vine perfect copilului. GLuga protejează foarte bine atât împotriva frigului, cât și a ninsorii sau a ploii. Este călduroasă iar gama de culori foarte simpatică.>> Frederic, 26/11/2018

Vezi modelul pentru fete sau pe cel pentru băieți !

O JACHETĂ CU ADEVĂRAT CĂLDUROASĂ

În cazul în care și părinții sunt pasionați de schi, cel mic va experimenta temperaturi cu adevărat scăzute, specifice porțiunilor superioare ale pârtiilor. O jachetă călduroasă care să mențină confortul termic în aceste condiții va pune cu siguranță un zîmbet pe buzele juniorului.
Avantajul?: Stratul protector este un material impermeabil, aflat pe partea interioară a materialului exterior. Nu permite pătrunderea apei în material, însă evacuază transpiraţia. Astfel pielea rămâne uscată în timpul practicării sportului.
Cui i se adresează? : Schiorilor cu vârste între 6 și 14 ani, care își desfășoară practica în condiții geroase.
Buget? :199,90 LEI
Păreri? : 4.9/5 << Este perfect impermeabilă și foarte călduroasă! Raportul calitate preț este cu adevărat bun.>> Olga, 07/12/2018

Vezi modelul pentru fete sau pe cel pentru băieți !

ȘASE ARTICOLE ESENȚIALE COPIILOR PE PÂRTIE

Întreaga echipă pasionată de schisperă că această listă vă va ajuta să găsiți cadoul potrivit și vă urează sărbători fericite și sportive!

Vezi toată gama

Total
58
Shares

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (4 voturi, medie: 4,75 din 5)
Încarc...