NABAIJI

Descoperiti noua
saltea O MAT

    Vezi fisa produsului

1099,90LEI
#1

Unde puteti practica?

Utilizati piscina personala sau un bazin de inot din apropiere pentru a practica exericitii de Fitness la suprafata apei. Gratie noii saltele O MAT si instalarii sale rapide, eforturile depuse pentru a va mentine in forma chiar si de acasa vor deveni usoare si mai mult decat placute.

Montati salteaua in apropierea pompei de apa a bazinului pentru a putea profita din plin de curentul de aer si pentru a multiplica beneficiile activitatilor fizice acvatice.

Suprafata intinsa de contact va va permite sa realizati numeraare exercitii si sa va variati practica sportiva.

Matelas O MAT
#2

Cum puteti instala salteaua de Aquafitness ?

Derulati

Derulati salteaua la marginea bazinului, cat mai aproape de locul de practica ales.

Umflati

Umflati salteaua O MAT intre 13 si 15 PSI (presiunea saltelei) cu ajutorul pompei ITWIT : acest nivel de umflare va permite sa va asezati si stabilizati mult mai usor pe saltea.

Montati

Montati salteaua la 1m50 distanta de marginea bazinului, ca in eventualitatea unei alunecari sa cadeti in apa zambind, evitand accidentarile.

Unde o fixati ?

Fixati salteaua de Aquafitness legand curelele de la fiecare extremitate de marginea bazinului.

Exemplu : puteti lega curelele inclusiv de scara bazinului.

Matelas O MAT
Vezi video
#3

Beneficiile saltelei O MAT

Utilizand rezistenta apei puteti sa va tonifiati corpul, imbunatatiti coordonarea si exersati simtul echilibrului .

Salteaua va va ajuta sa lucrati muschii in profunzime, sa stimulati circulatia sangelui si sa va tonifiati intregul corp.

Matelas O MAT

O MAT sa adapteaza oricarui nivel de practica

Oricare ar fi intensitatea de practica, salteaua O MAT sa adapteaza ritmului dvs: este ideala atat pentru activitati mai putin dinamice, precum yoga, cat si pentru antrenamente intensive de aquafitness.

Matelas O MAT
De ce sa utilizati
salteaua O MAT ?
 

Compacta

Practica si usor de transportat, o data pusa in geanta, salteaua masoara 90 x 40 x 22 cm si nu depaseste 7kg dupa ce a fost umflata.

POLIVALENTA

Realizati numeroase exercitii la suprafata apei datorita suprafetei intinse de contact.

Provocati-va sa realizati exercitii de oscilare pe apa, precum: squats, fandari, abdomene...dar si exercitii de relaxare pentru o stare de bine.

DURABILITATE

Avand o sturctura din Dropstich & PVC lipit, salteaua O MAT a fost conceputa pentru a rezista la impactul provocat de miscarile pe care le faceti.

STABILITATE

Dimensiunile saltelei O MAT au fost stabilite pentru a creste varietate exercitiilor, iar forma sa dreptunghiulara va va asigura stabilitatea de care aveti nevoie.

CAPACITATE DE MANIPULARE SI INSTALARE

Manerele ergonomice va permit manevrarea usoara a saltelei, precum si instalarea acesteia in piscina.

ADERENTA

Suprafata superioara EVA combina confortul si stabilitatea pentru a va asigura o experienta aqua-sportiva placuta si in deplina siguranta.

Exercitii pe salteaua O MAT