PROTECŢIE TOTALĂ: CUM SĂ NE PROTEJĂM GAMBELE?

Atât un mijloc de transport cât și de petrecere a timpului liber, patinele și trotinetele seduc copii mici, adolescenți, precum și adulți.

Indiferent dacă practicați una dintre aceste două activități în modul de promenadă sau ați optat pentru trotinete freestyle sau patine cu role street sau freestyle, protejarea membrelor inferioare este esențială pentru a evita rănile și leziunile. Concentrați-vă pe protecția piciorului ce este esențială.

 

PROTECŢIA GAMBELOR ESTE INDISPENSABILĂ PENTRU PATINATORI CEI MAI MICI SAU CEI CARE MERG CU TROTINETA

Boom! Fie că folosim patine sau trotinete (pentru cei mai mici), căderile sunt numeroase și inevitabile, chiar dacă nu mai sunteți începători.

Ai căzut vreodată pe bitum? E groaznic. Și chiar mai rău, puteți să vă răniți grav genunchiul dacă nu sunteți echipat corespunzător. De aceea purtarea unei protecții adecvate este esențială.

Când vorbim despre protecție pentru patinaj, ne gândim mai întâi la protejarea capului. Deși casca nu trebuie neglijată, articulațiile genunchilor și picioarelor în general ar trebui, de asemenea, protejate.

Adoptarea protecțiilor pentru membrele inferioare este garanția faptului că vă desfășurați în siguranță activitatea.

PROTECŢII DE LUAT ÎN CALCUL PENTRU GAMBE

Când știm că un accident din 5 în cazul mersului pe role are loc în timpul primei ieșiri și că un accident din 3 are loc în prima lună de practicare, înțelegem că purtarea de protecție adaptată practicării acestui sport este esențială . Deci, nu neglijăm această investiție și vom adopta un aspect sigur, chiar dacă nu e cel mai sexy!

Când cădem de pe o trotinetă sau de pe role, zona de contact este cu precădere cea a mâinilor, astfel că majoritatea fracturilor înregistrare se petrece la nivelul degetelor. Cu toate acestea nici picioarele și în special genunchii nu sunt cruțați.

Genunchierele și jambierele sunt utile pentru a preveni entorse sau fracturi în urma unei căderi mai grave. Ele amortizează, de asemenea, la maxim căderile. Veți fi, bineînțeles, atenți în alegerea protecției cu ștampilă CE.

GENUNCHIERELE: INDISPENSABILE PENTRU MERSUL PE ROLE

Protecția genunchiului este cea mai importantă protecție pe patine, dar și pe trotinete. Într-adevăr, căderile fac parte integrantă din ambele sporturi, iar genunchii sunt, prin urmare, supuși unor grele încercări. Alegerea protecțiilor corecte este importantă, iată caracteristicile unei perechi bune de genunchiere:

• o suprafață mare de protecție care să alunece pe podea

• o fixare bună pe genunchi pentru a preveni alunecarea în timpul căderilor.

• confort la momentul purtării

Puteți găsi aici setul de 3 protecții pentru role, trotinetă și skateboard pentru adulți.

SHORTUL DE PROTECŢIE

Pentru a vă proteja șoldurile, fesele, coccisul și coapsele, puteți purta de asemenea și pantaloni scurți de protecție.

Shortul crash pad este de fapt o pereche de pantaloni scurți, cu protecții pe șolduri și fese. Purtat sub haine, oferă o protecție suplimentară și previne leziunile și micro-arsurile pe coapse în caz de cădere.

În concluzie, la fel ca în toate sporturile, şi pe role și trotinetele pot apărea căderi și răniri. Pentru a vă proteja și pentru a evita vătămările grave, luați în considerare protecția adecvată pentru genunchi și picioare!

 

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
EXERCITII ABDOMEN ⋆ ANTRENAMENTE PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Jun 17, 2021
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020