PROTECŢIE TOTALĂ: CUM NE PROTEJĂM BINE BRAŢELE?

S-a hotărât că aţi optat pentru patinajul urban. Fie că este pe patine sau trotinetă, indiferent dacă faceţi aceste activităţi în timpul liber sau într-un mod mai sportiv, nu sunteţi imun la căderi.

Pentru a evita rănile grave, mai ales dacă sunteţi începători, nu este niciun secret că trebuie să vă protejați. O privire de ansamblu asupra protecției pentru braţe pe care o puteţi adopta.

PENTRU A VĂ PROTEJA BRAȚELE, TREBUIE SĂ VĂ ECHIPAŢI!

Ouch! Cine nu a căzut niciodată de pe role sau trotinete? Căderea pe beton doare. Foarte rău. Și chiar mai rău, o cădere greşită poate duce la o fractură de cot sau încheietură.

Știați că, în aproape 7 din cele 10 accidente care implică sportul pe role, sunt afectate în special membrele superioare, în special antebrațele, încheieturile și coatele? Prin urmare, importanța investiției în protecția adaptată sportului său: gardienii cotului și gardienii pentru încheietura mâinii sunt cei mai buni aliați ai tăi!

Deci, nu ezităm și ne echipăm!

PROTECŢIILE ESENŢIALE PENTRU BRAŢE

Pentru a evita rănile, dislocările, entorsele sau fracturile, nu uitați să vă protejați încheieturile și coatele.

Potrivit unui studiu comun al asigurărilor sociale de sănătate și al Institutului Național de Prevenire și Educație în Sănătate, utilizarea îmbrăcămintei de protecție ar reduce riscul de răniri traumatice cu cel puțin 90%! Cu aceste cifre, ar fi o rușine să neglijăm o protecție adecvată și, prin urmare, să riscăm să nu fim capabili să ne desfășurăm activitatea preferată!

Iată cele două echipamente esențiale pentru a evita să mergeți într-o plimbare la urgențe.

PROTECŢIA DE MÂNĂ

Ele sunt esențiale deoarece, în caz de cădere, mâinile servesc ca amortizare. Încheieturile sunt cele afectate mai întâi.

Alegeți un model vertical care vă ține bine articulația.

Deci, dacă doriți să evitați fracturarea încheieturii mâinii, cea mai frecventă leziune în cazul căderii cu rolele sau trotinetele, nu mergeți cu rolele fără apărătoarele de mâini.

COTIERE

O cădere și poc! Vom ateriza pe coate! Pentru a evita abraziunile și rupturile de îmbrăcăminte, dar, de asemenea, entorse sau fracturi, e important să ne protejăm coatele cu cotiere.

Alegeți un model care alunecă și se strânge cu benzi Velcro pentru un plus de confort și suport.

În concluzie, la fel ca în toate sporturile, şi mersul pe role, pe trotinetă, implică echiparea corespunzătoare pentru evitarea loviturilor şi fracturilor. Înainte de merge pe asfalt, amintiţi-vă să vă puneţi cotierele şi protecţiile de mâini pentru a vă proteja braţele!

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
EXERCITII ABDOMEN ⋆ ANTRENAMENTE PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Jun 17, 2021
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020