OPT TIPURI DE TROTINETE, IDEALE PENTRU A FI OFERITE DE CRĂCIUN

Opt tipuri de trotinete, ideale pentru a fi oferite de Crăciun

TROTINETA B1 MID 7: PENTRU PLIMBĂRI SCURTE MF ONE: TROTINETA FREESTYLE ACCESIBILĂ TUTUROR

Încurajăm din ce în ce mai multe persoane să se deplaseze cu ajutorul trotinetelor, pentru numeroasele avantaje pe care acest tip de activitate sportivă le aduce practicanților. De aceea, echipa Decathlon a pregătit o serie de modele ce pot fi puse sub bradul de Crăciun, adaptate diferitelor nevoi sau intervale de vârstă regăsite printre cei dragi.

OPT TIPURI DE TROTINETE, IDEALE PENTRU A FI OFERITE DE CRĂCIUN

1.Trotineta b1

Structura B1 poate fi cadoul ideal pentru cei mici, fiind cunoscută în rândul utilizatorilor ca fiind AMUZANTĂ și INTUITIVĂ. Alegând culoarea preferată a juniorului pentru carcasa de plastic, trotineta poate deveni instrumentul perfect pentru a-l încuraja să petreacă mai mult timp în aer liber.
Plus:Cele 2 roți din față și sistemul de direcție, unic și brevetat.Acest sistem a fost creat cu ajutorul unui psihomotrician. Acesta permite platformei înclinarea la un unghi fix și eficient pentru copil (nu permite dezechilibrarea laterală a copilului, când avansează sau se întoarce).Ghidon curbat, creat pentru o poziționare bună a copilului.
Pentru cine? :Trotineta cu 3 roți B1 a fost special creată cu ajutorul unui psihomotrician, pentru a asigura dezvoltarea psihomotorie a copiilor cu vârste între 2 și 4 ani.
Buget? :89,99 LEI (la care se adaugă 9,99 LEI în cazul achiziționării separate a unei carcase de plastic)
Păreri? : 4.7/5 ”Suntem încântați de trotineta, copilul s-a învățat rapid cu ea, este ușor de manevrat, ușoară și rezistentă. Recomandăm cu drag!” Dana, 22/10/2018

OPT TIPURI DE TROTINETE, IDEALE PENTRU A FI OFERITE DE CRĂCIUN

2.Mid 7: pentru plimbări scurte

Știați că o trotinetă care măsoară doar 90 de cm când este pliată și cântărește doar 4kg îl poate ajuta pe cel mic să se deplaseze de până 3 ori mai repede, în condiții optime de siguranță? MID 7 este modelul cu sistem rapid de pliere care îndeplinește toate aceste nevoi!
Plus: Practică pentru deplasările în oraș-> Trotineta este pliabilă (dimensiune trotinetă pliată: 90 cm) și se reglează foarte ușor. Se poate transporta pe umăr, la nevoie. Dispune de roți mari (175 mm), pentru a putea depăși cu ușurință obstacolele și dispune de apărătoare de noroi (în față și în spate), pentru a proteja de noroi și stropii de ploaie.
Pentru cine? :Persoane cu înălțimea cuprinsă între 1.45m și 1.85m, dornice să folosească trotineta pe distanțe de până la 2km.
Buget? :249,99 LEI
Păreri? : 4.8/5 ” Am cumpărat trotineta după ce am testat-o în magazin, la recomandarea unui asistent de vânzări. Fetița mea o folosește, printre altele, inclusiv să meargă la școală. Este ideală pentru un copil de 8 ani care folosește în mod frecvent cricul, oricât de inutil ar părea acest accesoriu în primă fază. Mă bucur că i-am făcut acest cadou!” Maria, 21/11/2018

OPT TIPURI DE TROTINETE, IDEALE PENTRU A FI OFERITE DE CRĂCIUN

3. Mf one: trotineta freestyle accesibilă tuturor

De ce modelul trotinetei trebuie ales în funcție de tipul de practică adoptat? Diferenţele dintre o trotinetă freestyle şi una clasică sunt destul de asemănătoare cu cele dintre o bicicletă BMX şi una de oraş. O trotinetă freestyle dispune de un ghidon mai mare şi de roţi mai mici (şi deci mai uşor de controlat). De asemenea, pentru a asigura calitatea trick-urilor, trebuie să fie mai rigidă, rezistentă și ușor de manevrat decât una clasică.
Plus: Durabilitate datorită ghidonului T-Bar din oțel și a deckului din aluminiu triple channel.
Pentru cine? :Pasionații sporturilor de alunecare urbană, încă începători în folosirea unei trotinete freestyle.
Buget? :249,99 LEI
Păreri? : 4.6/5 ” Fiica mea este foarte încântată de această trotinetă freestyle. Fiind începătoare, o poate folosi atât pentru plimbările în parc, cât și pentru trick-uri în skatepark. ” Jessica, 27/07/2018

OPT TIPURI DE TROTINETE, IDEALE PENTRU A FI OFERITE DE CRĂCIUN

4. Mf 1.8+ : cea mai bună pentru învățare

Căutați un cadou pentru o persoană dornică să învețe să facă trick-uri în skatepark? În cazul acesta, MF 1.8+ va fi soluția problemei în cauză! Prin detalii tehnice precum mânerele TPR, striate, pentru o prindere mai bună, această trotinetă va fi partenerul sportiv ideal al celor în stadiul de învățare.
Plus: Sistem de frânare "flex brake" -> conceput pentru a-şi relua forma iniţială după fiecare impuls. Principala diferenţă faţă de o frână cu resort: limitează vibraţiile. Acest sistem nu permite uzarea la fel de rapidă a cauciucului roţii.
Pentru cine? :Adepții stilului freestyle, practicanți la un nivel începător
Buget? :399,99 LEI
Păreri? : 4.5/5 ” Am cumparat trotineta pentru fiul meu. Este un produs foarte bun pentru cei care vor să înceapă să folosească trotinete FreeStyle. ” Gabriel, 20/09/2018

OPT TIPURI DE TROTINETE, IDEALE PENTRU A FI OFERITE DE CRĂCIUN

5. Mf 3.6: pentru perfecționarea tehnicii

Încurajați-i pe cei dragi să își depășească limitele cu trotineta MF3.6. Trotinetă freestyle solidă, ideală pentru trick-uri în skatepark și pe stradă!
Plus: Jocul de direcție integrat asigură mai multă rigiditate și fluiditate.
Pentru cine? :Ideală pentru cei care își doresc să își îmbunătățească tehnica trick-urilor.
Buget? :499,99 LEI
Păreri? : 4.9/5 ” Aspectul neo Chrome a fost cel care mi-a atras atenția. Ulterior am rămas plăcut surprins de tehnicitatea produsului și de raportul calitate-preț. ” Gabriel, 20/09/2018

OPT TIPURI DE TROTINETE, IDEALE PENTRU A FI OFERITE DE CRĂCIUN

6.Town 7 xl: pentru deplasări urbane

Dorim să ne orientăm atenția către un trend din ce în ce mai răspândit în rândul posesorilor de trotinete: mobilitatea urbană. Deplasarea cu ajutorul unei trotinete în oraș poate scurta de până la 3 ori timpul necesar acestei actiități, comparativ cu mersul pe jos.
Plus: Sistem cu frânare pe ghidon, precum cel de bicicletă.Ușor de purtat, datorită chingii. Se poate parca, datorită cricului.
Pentru cine? :Persoane cu înălțimea cuprinsă între 1.45m și 1.95m, dornice să se deplaseze în oraș, pe distranțe mici (2km), cu ajutorul unei trotinete.
Buget? :399,99 LEI
Păreri? : 4.4/5 ” O trotinetă robustă și foarte frumoasă. Îmbunătățirile față de generația precedentă sunt binevenite și foarte utile: Frâna la mână, cric și ghidon curbat. Raport preț calitate foarte bun.” Bogdan, 18/05/2018

OPT TIPURI DE TROTINETE, IDEALE PENTRU A FI OFERITE DE CRĂCIUN

7. Trotineta town 7 & ef v2: pentru deplasări pe distanțe medii

Există numeroși practicanți ai mersului pe trotinetă prin oraș care au de străbătut distanțe mai mari de 2km. În situația în care căutați un cadou pentru o astfel de persoană, trotineta TOWN EF V2 va fi soluția perfectă de pus sub brad!
Plus: Concept EASYFOLD, pentru plieri și deplieri rapide, fără a fi nevoie să vă folosiți mâinile.
Pentru cine? :Persoane cu înălțimea cuprinsă între 1.45m și 1.95m care parcurg în mod normal distanțe cuprinse între 2 și 5 km prin oraș și sunt dornice să folosească o trotinetă pentru această activitate.
Buget? :599,99 LEI

OPT TIPURI DE TROTINETE, IDEALE PENTRU A FI OFERITE DE CRĂCIUN

Trotineta town 9 & ef v2: pentru a uita de vibrațiile din timpul mersului

Dorim să răspundem în continuare nevoilor persoanelor care merg pe trotinetă pe distanțe mai mari de 2.5km. În această situație, nivelul de confort al practicantului este foarte ușor influențat negativ de vibrațiile cauzate de șocurile de pe șosea. Un sistem de amortizare cu un grad ridicat de tehnicitate ar putea rezolvă această problemă și fix asta vrem să vă propunem ca și ultimă idee de cadou pentru pasionații de mersul pe trotinetă.
Plus: Suspensie dublă, care absoarbe vibrațiile. Asigură mai mult confort.
Pentru cine? :Practicanți ai deplasării pe trotinetă la nivel consecvent (distanțe mai mari de 2.5km) care își doresc să nu mai simtă vibrațiile din timpul mersului.
Buget? :699,99 LEI
Păreri? : 4.2/5 ” Sunt foarte încântată de această trotinetă și de faptul că mă ajută să economisesc 15 minute pe drumul dintre facultate și birou. Sistemul de pliere și depliere funcționează foarte bine, iar trotineta este într-adevăr compactă!” Katherine, 24/10/2018

Întreaga echipă pasionată de mersul pe trotinetă speră că această listă vă va ajuta să găsiți cadoul potrivit și vă urează sărbători fericite și sportive!