OPT IDEI DE CADOURI PENTRU PASIONAȚII DE BASCHET

Opt idei de cadouri pentru pasionații de baschet

1.O MINGE SPECIAL ADAPTATĂ PENTRU JUNIORI 2.RĂMÂNEM LA MINGI, DAR ȘI PENTRU ADULȚI 3.UN COȘ PENTRU A ȚINTI CÂT MAI SUS 4.O VARINATĂ DE COȘ CU DIMENSIUNE REGLABILĂ

Vă doriți să faceți fericit un prieten sau un membru al familiei care este fan al baschetului? Ne dorim să vă ajutăm pe parcursul căutării voastre! Fie că optați pentru produse Prim Preț Tehnic sau cu un nivel ridicat de tehnicitate, iată secretul pentru a completa echipamentul unui campion, totul împachetat sub bradul de Crăciun!

OPT IDEI DE CADOURI PENTRU PASIONAȚII DE BASCHET

1. O minge special adaptată pentru juniori

Fie că terenul de practică este în interior sau exterior, vă prezentăm oferta Decathlon în materie de mingi de baschet, ideale pentru începători.
Pentru cine? : Pentru copiii între 7-10 ani, aflați în stadiul de învățare al jocului de baschet.
Buget? : de la 17,99 LEI.
Păreri? : 4.3/5 << Ideală pentru jucători de toate vârstele! Mingea este forte ușoară iar calitatea ricoșeului este impresionantă. Se anunță un parcurs accelerat de învățare pentru copilul meu! >> Myriam, 08/09/2018

OPT IDEI DE CADOURI PENTRU PASIONAȚII DE BASCHET

2.Rămânem la mingi, dar și pentru adulți

La un moment dat, mingile încep să își piardă din aderență, nu mai au ricoșeu. Noi am găsit soluția: pe lângă învelișul de protecție, am introdus în acest model de minge un gel verde, din microparticule de cauciuc. La contactul cu aerul, se întăresc și umplu găurile. Astfel, mingea nu își pierde presiunea și puteți continua jocul. Am denumit acest gel: Magic Jam.
Plus: Produsul rezistă la maximum 10 înțepături de 2 mm diametru, iar designul este inspirat din modelul cauciucurilor, pentru un nivel ridicat de aderență.
Pentru cine? : Pentru copii de peste 13 ani și adulți, familiarizați deja cu mișcările de bază, dar care își doresc să își perfecționeze tehnica de joc.
Buget? : 59,99 LEI.
Păreri? : 4.6/5 << Mingea asigură un contact foarte bun, materialul este rezistent și este ideală pentru jucătorii avansați. Sistemul Magic Jam chiar funcționează! >> Boris, 25/04/2018

OPT IDEI DE CADOURI PENTRU PASIONAȚII DE BASCHET

3.Un coș pentru a ținti cât mai sus

Problema mingii a fost adusă în discuție deja, dar nu trebuie să uităm de coșul de baschet! Produsul se diferențiază de multe altele prin rapiditatea montării și ușurința reglării în înălțime.
Plus: Reglabil pe 4 înălțimi diferite (1.30m, 1.40m, 1.50m sau 1.6m), în mai puțin de un minut!
Pentru cine? : Pentru copiii de până la 8 ani, dornici să exerseze tehnica aruncării mingii.
Buget? : 219,99 LEI.
Păreri? : 4.6/5 << Am achiziționat un coș pentru clubul de baschet și unul pentru acasă. Este foarte stabil, ușor de transportat și foarte practic, datorită înălțimii reglabile. >> Francoise, 17/10/2018

OPT IDEI DE CADOURI PENTRU PASIONAȚII DE BASCHET

4.O varinată de coș cu dimensiune reglabilă

O înălțime maximă de 1,60 m, în materie de baschet, nu va fi mereu o variantă satisfăcătoare. O dată cu înaintarea în vârstă se schimbă cerințele în ceea ce privește înălțimea coșului folosit. Datorită acestui model, juniorii dornici să exerseze tehnica aruncării mingii se vor putea bucura de un coș de baschet cu înălțime reglabilă.
Plus: Reglabil pe 4 înălțimi diferite (1.60m, 1.80m, 2m sau 2.2m). Mai mult, poate fi instalat de către o persoană, în 15 minute, fără unelte.
Pentru cine? : Pentru copiii de până la 10 ani, familiarizați deja cu tehnica aruncării mingii.
Buget? : 349,99 LEI.
Păreri? : 4.8/5 << Coșul este ideal în procesul de învățare al copilului. Este într-adevăr ușor de montat, iar stabilitatea este surprinzătoare! >> Justine, 27/08/2018

OPT IDEI DE CADOURI PENTRU PASIONAȚII DE BASCHET

5.Un coș cu panou, pentru stabilitate în timpul jocului

Știm că există pasionați de baschet care vor juca doar pe teren exterior și preferă coșul cu panou, în detrimentul celui cu structură de susținere. Chiar și în situația aceasta, echipa Decathlon vine cu propunere de cadou, dornică să facă sportul accesibil cât mai multor persoane.
Plus: Fixare foarte ușoară datorită sistemului cu șuruburi inclus
Pentru cine? : Copiii de până la 10 ani care preferă practica în aer liber.
Buget? : 179,99 LEI.
Păreri? : 4.3/5 << Alegerea ideală pentru copiii mei.>> Santino, 03/08/2018

OPT IDEI DE CADOURI PENTRU PASIONAȚII DE BASCHET

6. Alt model de coș cu panou, dar pentru practică în interior

Știm că sezonul rece abia a început și că probabil nu mai este la fel de confortabil din punct de vedere termic să jucați baschet în exterior. De aceea, echiap Decathlon vă propune și un coș pentru interior, deoarece ne dorim ca iarna să nu reprezinte un obstacol în procesul de antrenament.
Plus: Poate fi lipit (adeziv pe spate) sau fixat (2 orificii pentru şuruburi sau cârlig) pe o uşă sau un perete. Inelul este pliabil, pentru a ocupa cât mai puțin spațiu în perioadele de pauză de la joc.
Pentru cine? : Coșul este ideal pentru copii, motiv pentru care în momentul achiziționării veți primi și o minge mică de plastic. Inelul pliabil face produsul ideal de montat chiar și în camera celui mic.
Buget? : 39,99 LEI.
Păreri? : 4.8/5 << Este foarte bun pentru copii, ușor de folosit și de montat. Mingea este moale și nu riști să spargi ceva în jur 🙂 >> Alina, 22/11/2018

OPT IDEI DE CADOURI PENTRU PASIONAȚII DE BASCHET

7. O pereche de ghete, pentru susținere și amortizare

Baschetul nu se joacă doar de către cei mici și de aceea nu vrem să neglijăm adulții când vine vorba de cadouri. Perechea de încălțăminte folosită în timpul meciului este foarte importantă, mai ales dacă jucătorul își dorește susținere și amortizare.
Plus: Amortizare foarte bună, datorită spumei EVA şi stabilitate excelentă, datorită sistemului WebLock 2.0.
Pentru cine? : Cadoul ideal pentru pasionații de baschet, care practică sportul la nivel mediu.
Buget? : 199,99 LEI.
Păreri? : 4.6/5 << Ghetele au o susținere ideală la nivelul gleznei. Design plăcut și modern. Prețul este mai mult decât accesibil. Categoric recomand produsul! >> Cecile, 09/05/2018

OPT IDEI DE CADOURI PENTRU PASIONAȚII DE BASCHET

8.Surprinde cu o pereche de încălțăminte mid, special adaptată pentru baschet

Alegeți un cadou inovator pentru pasionații de baschet!
Plus: Singura încălțăminte mid din gamă: ultra ușoară datorită materialului respirant.
Pentru cine? : Adulții pasionați de baschet, practicanți la un nivel mediu, care au nevoie de tehnicitate și dinamism.
Buget? : 199,99 LEI.
Păreri? : 4.8/5 << Foarte bun raport calitate-preț. Susținere cu adevărat bună a piciorului. >> Brigitte, 04/11/2018

Întreaga echipă pasionată de baschet speră că această listă vă va ajuta să găsiți cadoul potrivit pentru pasionații de baschet!