MERSUL PE ROLE ÎN ORAȘ : INSTRUCȚIUNI

V-ați săturat să luați bicicleta pentru a treia oara luna aceasta? Nu aveți spațiu în apartamentul dvs.? Sunteți un fan al rolelor și nu știți cum să trăiți fără ele? Oricare ar fi motivul pentru a vă pune rolele pentru toate călătoriile urbane, pentru că orașul este un loc de joacă fabulos, iată un ghid al unor reguli care trebuie respectate.

PARTEA MATERIALĂ : PE CÂT DE UTIL PE ATÂT DE FRUMOS

Verificați starea rolelor, uzura roților și a frânei. Când le puneți, asigurați-vă că dispozitivele de fixare rezistă și vă susțin piciorul bine. Gândiți-vă și la protecție! Acest sport nu este neapărat mai periculos decât altele, dar căzăturile pot fi deosebit de dureroase. Purtarea unei căști este recomandată. Și dacă nu sunteți absolut siguri pe voi, vă recomandăm să purtați  genunchiere, cotiere și protecții pentru încheieturile mâinilor.

În ceea ce privește stilul, purtați haine care vă fac vizibili față de ceilalți participanți la trafic. Pentru amatorii de patinaj nocturn, purtați tot ce aveți mai strălucitor și reflectorizant, un pic  din stilul anilor 80 nu strică niciodată …

Un ultim detaliu: nu uitați să luați un rucsac cu o altă pereche de încălțări, pentru situația în care va trebui să vă dați jos rolele.

PROTECȚII PENTRU ROLE

PARTEA PRACTICĂ : AVEŢI GRIJĂ LA ACELE ROȚI MAI MARI DECÂT ALE DVS.

Indiferent dacă mergeți cu rolele la locul de muncă, faceți o plimbare în oraș sau pentru relaxare, asigurați-vă că aveți un anumit nivel de pregătire înainte de a ajunge pe trotuare. Într-adevăr, practica într-un mediu urban cu mulți alți utilizatori (pietoni, animale, cărucioare, scutere, mașini, autobuze, role, scutere etc.) este foarte diferită de patinajul indoor sau de skate-park. Feriți-vă de trotuare foarte înguste, străzi aglomerate, feriți-vă de ieșirile garajelor, ușile ciudate … Pentru confortul dvs. preferați, prin urmare, unele rute faţă de altele. Dacă țineți la coapsele dvs și la zona lombară, uitați, de exemplu, de străzile pavate. În același mod, pentru buna sănătate a rolelor dvs., evitați terenurile de nisip, potecile sau pietrișul. Și fiţi atenţi la locurile ce pot fi foarte alunecoase: gropi, treceri pietonale după ploaie …

ECHIPAMENT PENTRU ROLE

APEL LA CIVISM: UN ZÂMBET NU STRICĂ NICI PE 8 ROŢI

Aici din nou, ideea poate părea evidentă, dar nu sunteți singur pe drum, cu atât mai mult nu în oraș. Să nu uităm că cel ce merge pe role este considerat un pieton la nivelul legislației. Va trebui să circulați exclusiv pe trotuare și să respectați regulile de circulație. Totuși, dacă împărțiți același spațiu, amintiți-vă că mergeţi cu aproximativ 15 km / h, de trei ori mai rapid decât un pieton. Depinde de dvs. să luați măsurile de precauție necesare pentru a evita să deveniți un pericol public. Semnalizați orice schimbare de direcție sau viteză, este de preferat să depăşiţi prin stânga, să vă controlați viteza și să mergeți lin.

ÎN CONCLUZIE

CU ECHIPAMENTUL CORECT, CU NATURALEŢE ŞI UN CIVISM SUSTENABIL, MERGÂND PE ROLE VEŢI AJUTA LA FLUIDIZAREA CIRCULAŢIEI URBANE, TRANSFORMÂND-O ÎNTR-UNA DINTRE CELE MAI LEJERE DIN CÂTE EXISTĂ.

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
EXERCITII ABDOMEN ⋆ ANTRENAMENTE PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Jun 17, 2021
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020