ÎNVĂȚAȚI-VĂ COPILUL SĂ MEARGĂ PE ROLE: SFATURI ȘI RECOMANDĂRI UTILE

Iată câteva recomandări și sfaturi pentru a vă învăța copilul să meargă pe role

OPT ROȚI DE CAUCIUC, UN SOI DE CLĂPARI DE SCHI, POZIȚIONAȚI CHIAR DEASUPRA LOR: COPILUL VOSTRU ÎNCEPE SĂ MEARGĂ PE ROLE. IATĂ CINCI RECOMANDĂRI ȘI SFATURI PENTRU A-L ÎNVĂȚA.

IEȘIȚI PROTEJAȚI

Înainte de a-l pune pe cel mic pe role și pentru a împiedica ca prima sesiune să se termine în camera de urgență, echipați-l corespunzător. Alegeți o cască drăguță, cotiere colorate, protecții pentru încheieturile mâinii asortate și genunchiere: această echipare a copilului este doar pentru siguranța sa. Optați pentru protecții noi și pe mărimea copilului, care nu au amortizat deja prea multe șocuri (zgâriate, lărgite, găurite…)

Recuperarea este bună, dar nu funcționează dacă este vorba de un cot sau o încheietură care a fost fracturată. Nu neglijați acest pas deoarece, la urma urmei, chiar și super-eroii au armuri.

DESCOPERIȚI CĂȘTILE NOASTRE ȘI PROTECȚIILE PENTRU ROLE

NU MAI TREMURĂM!

Copilul tău și-a încălțat rolele. A început! În primul rând, găsiți-i echilibrul. Pentru o introducere în frumusețile alunecării urbane, sfătuiește-l să folosească ceea ce se află la îndemâna lui: părinți, bariere, pereți, stâlpi … Mobilierul urban este bogat în ajutoare pentru micii patinatori instabili. Cu aceste suporturi externe și privind întotdeauna drept înainte, se va redresa rapid și va avea mai multă încredere. Al doilea punct: lansarea! Mai întâi să meargă cu picioarele paralele în linie dreaptă, apoi să ridice un picior și după pe celălalt, înainte de a introduce mișcarea de accelerare. Apoi vine rândul virării și în cele din urmă a frânării (fără ajutoare de data asta!).

Odată ce toate aceste baze sunt învățate, rămâne doar ca el să exerseze și să continue aventura. Foarte repede îl veți vedea pe micuțul votru sărind, mergând cu spatele sau pe un picior.

DESCOPERIȚI ROLELE NOASTRE PENTRU COPII

 

PE DRUM (DIN NOU)

De la prima ieșire, patinatorul tău în devenire nu va fi singur. Câini, trecători, pubele, borduri – toate acestea sunt obstacole pe care va trebui să  învețe să le gestioneze. Pentru a evita aceste întâlniri, alegeți spații libere relativ plane, netede și fără obstacole (dacă este posibil). Separat, nu treceți cu vederea învățarea regulilor de circulație din oraș (semafoare, pasaje, treceri de pietoni …) și de pe trotuare.

Explicați-i cum să se uite în jurul său înainte de pornire.

 

SUNT EU CEL CARE FACE ASTA

Nu este prima dată când această propoziție iese din gura copilului tău și de data asta mai mult ca niciodată, va avea dreptate. Desigur, supravegherea ta este absolut esențială, mai ales pentru cei mici. Dar între supraveghere și prevenire există doar un singur pas pe care este mai bine să nu îl traversăm întotdeauna. Într-adevăr, mersul pe role nu este numai fizic: necesită și o rezistență mentală. Perseverați pentru a ajunge acolo, ridicați-vă și luați-o de la capăt după o căzătură … Autonomia sa este cheia pentru a stăpâni gesturile și pozițiile care îl vor face să progreseze. Eliberați-i mâna la momentul potrivit și în siguranță. L-ați echipat cu protecții, sunteți acolo în caz că este necesar.

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (16 voturi, medie: 3,81 din 5)
Încarc...

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
EXERCITII ABDOMEN ⋆ ANTRENAMENTE PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Jun 17, 2021
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020