Descoperă noua colecție de echipament pentru fotbal – CLR!

Noua colecție CLR de la Kipsta a ajuns în magazinele Decathlon si pe decathlon.ro ! Un nou model de ghete disponibil pe 2 culori, cu 3 tipuri diferite de talpa , dar și un set complet de echipament de joc și de antrenament . Tot ceea ceea ce ai nevoie pentru a-ți  depăși limitele în noul sezon!

 

După 2 ani de cercetare și dezvoltare, KIPSTA propune practicanților de fotbal o întreagă colecție nouă de echipament, care s-a construit în jurul unor ghete emblematice : noul model CLR 900

Performanță, viteză, rapiditate, confort la contactul cu mingea și design modern. Colecția combină toate aspectele de care un fotbalist are nevoie pentru a-și eclipsa adversarii și a-și atinge obiectivele!

Colecția se împarte în 3 categorii: ghete CLR pentru toate tipurile de teren, echipament CLR pentru mai multă libertate de mișcare în timpul meciurilor și echipament CLR pentru antrenamente.

Descoperă noua colecție CLR 👉 aici.

 

 

Ghete CLR pentru toate tipurile de teren

O pereche de de ghete și 3 tipuri de talpă pentru a asigura și mai multă viteză. Am conceput acest model din material subțire și foarte flexibil.  Astfel, te poți concentra asupra contactului dintre picior și minge, cu ajutorul unui mai bun efect « skin control ».

 

REZULTATUL?
Mai mult confort la contactul cu mingea și sprinturi mai rapide. Am adăugat o întăritură interioară din material moale, la nivelul călcâiului și o talpă cu 2 zone de amortizare.
Această nouă talpă reduce riscul de frecare și de apariție a bășicilor. Aceasta a fost validată alături de un medic ortoped, expert în sport și un grup de jucători de nivel avansat.

Echipament CLR pentru meciuri

 

50% din materialul utilizat pentru acest echipament este provenit din reciclare.  Datorită tehnicii de Body-Mapping, am identificat zonele principale  în care corpul transpiră, pentru a oferi o mai bună ventilare. Pentru a concepe acest material foarte tehnic, am folosit un fir textil de înaltă calitate.

Colecție testată și validată atat cu jucători de nivel profesionist , dar și cu grupuri de jucători de nivel avansat și  începător.

 

Echipament CLR pentru antrenamente

La fel ca în cazul echipamentului pentru meci, zonele principale în care corpul transpiră au fost identificate, pentru a oferi o mai bună ventilare și în timpul antrenamentelor, mai ales în condiții de vreme ceva mai rece.
Colecție testată și validată atat cu jucători de nivel profesionist , dar și cu grupuri de jucători de nivel avansat și începător.

 

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020