wolrd-clean-up-day-ramassage-déchets

Evenimentele noastre sustenabile

Cum poți îmbina sportul și sensibilizarea oamenilor în legătură cu protecția mediului?

Fiecare sediu Decathlon (magazin, depozit etc) face eforturi pentru a susține evenimente care îmbină sportul și sensibilizarea oamenilor în legătură cu protecția mediului. Aceste evenimente pot lua forma unor acțiuni cu mulți participanți mobilizați într-o singură zi (World Clean Up Day), pe o perioadă mai mare de timp (Săptămâna mobilității) sau pot fi punctuale (drumeție eco).

Evenimentele noastre de sensibilizare

Pentru ca fiecare țară să le poată propune clienților și angajaților evenimente mai pline de semnificație pentru ei, echipelor locale le este oferit sprijin în organizarea propriilor evenimente.

În 2022, odată cu crearea unei rețele internaționale dedicate acestui subiect, echipele noastre au participat, în total, la 1 453 evenimente cu tematică eco în 45 de țări, organizate în 912 locuri diferite, pentru sensibilizarea a 45 000 de persoane.

Aceste cifre sunt în creștere datorită asistenței personalizate oferite echipelor, dar și datorită punerii la dispoziție a unui kit de comunicare implementat la nivel local. Totodată, aceste cifre sunt fiabile, fiind integrate în platforma de pilotaj pe teme de mediu folosită de țările Decathlon.

Tematicile acestor evenimente de sensibilizare se diversifică odată cu trecerea anilor, dar și odată cu apariția de noi sporturi.

Click aici pentru a consulta evenimentele din zona ta

Obiectivul nostru: Să emitem cu 20% mai puțin CO2 (față de 2021)

Obiectivul nostru pentru 2026

Să economisim energie, să folosim mai mult energiile regenerabile, să creăm produse cu o durată mai mare de viață, să reparăm mai mult, să reutilizăm...