ECHIPAMENTUL NECESAR PENTRU JUCĂTORUL DE GOLF

Echipamentul necesar pentru jucătorul de golf

ECHIPAMENTUL NECESAR PENTRU JUCĂTORUL DE GOLF, NIVEL ÎNCEPĂTOR MINGILE ŞI ACCESORIILE DE GOLF ŢINUTA JUCĂTORULUI DE GOLF

ECHIPAMENTUL NECESAR PENTRU JUCĂTORUL DE GOLF

1/ Echipamentul necesar pentru jucătorul de golf, nivel începător

UN SET DE 7 CROSE
Golful este imposibil fără crose ! Pentru primii ani de practică, cel mai bun sfat pe care echipa Inesis vi-l poate da este de a opta pentru setul de 7 crose. Conceput pentru a acoperi tot ansamblul de distanţe de pe parcurs, acesta este setul cel mai uşor de folosit conceput vreodată de Inesis. Cu un driver, o crosă hibrid, crose iron 6 şi 8, un pitching wedge, un sandwedge şi un putter sunteţi gata să vă confruntaţi cu traseele.

O GEANTĂ TREPIED
Pentru a transporta cu uşurinţă setul de 7 crose, vă recomandăm o geantă trepied, pe care puteţi să o aşezaţi pe sol de-a lungul percursului. O zi de golf poate fi solicitantă, de aceea este important să alegeţi o geantă uşoară şi confortabilă, ce poate fi transportată cu uşurinţă de-a lungul orelor de joc.

ECHIPAMENTUL NECESAR PENTRU JUCĂTORUL DE GOLF

2/ Mingile şi accesoriile de golf

MINGIILE DE GOLF
Mingile de golf sunt indispensabile! Sfatul nostru pentru a începe acest sport : alegeţi mingi cu structură standard (2 părţi). Având un preţ mic şi asigurând lovituri pe distanţe optime, ele vor fi ideale pentru primele dumneavoastră trasee… înainte de sfârşi tragic într-un obstacol de apă !

ACCESORIUL DE RIDICARE DIVOT
În spatele acestui termen împrumutat se află un accesoriu OBLIGATORIU pentru orice practicant de golf. Accesoriul permite, aşa cum indică numele, repararea urmelor lăsate de minge pe green. Ce este un divot ? Divotul este urma lăsată de către minge la impact cu green-ul. Fiind foarte sensibil, green-ul (zona din jurul găurii) va avea nevoie de câteva săptămâni pentru a se reface, dacă nu aveţi grijă de acesta. Este rândul dumneavoastră să ridicaţi divotul !

TEURILE
Accesoriu foarte practic pentru orice jucător de golf, indispensabil pentru anumite lovituri, permite ridicarea mingii deasupra solului. Există teuri de diferite înălţimi, în funcţie de nevoi, sau de crosa cu care jucaţi la început.

 

3/ Ţinuta jucătorului de golf

TRICOUL TIP POLO
Esenţial în garderoba unui jucător de golf, tricoul polo este uneori obligatoriu pe teren, atât pentru bărbaţi cât şi pentru femei. Este important să vă simţiţi confortabil în timpul swing-urilor, de aceea vă recomandăm tricouri special concepute pentru golf. Uşoare şi respirante, aceste tricouri polo asigură o libertate foarte bună de mişcare.

PANTALONII
La fel ca tricoul polo, pantalonul de golf nu este unul obişnuit. Acesta este conceput special pentru golf, iar buzunarele sunt mari şi încăpătoare, pentru a depozita mingi şi accesorii. Croiala oferă o libertate de mişcare foarte bună în timpul swing-urilor.

MĂNUŞILE
Mănuşa de golf este un accesoriu indispensabil, mai ales la începutul practicării. Se poartă doar pe mâna care nu este directoare (stânga dacă sunteţi dreptaci şi invers). Mănuşa are două avantaje : oferă aderenţă pe mânerul crosei, pentru mai multă susţinere, şi protejează pielea de iritaţii.

ÎNCALTAMINTEA
Încălţămintea este special concepută pentru mişcările şi mediul de practică specifice golfului. Fie că este prevăzută cu crampoane sau nu, talpa permite pivotarea fără a pierde echilibrul în timpul swing-ului. top:0px; left: 0px; z-index: 3; text-decoration: none;}
.banner-mese-tenis a.mese-exterior{ width:100%; height:100%; display:block; position: absolute; top:0px; left: 500px; z-index: 3; text-decoration: none;}
Golful este imposibil fără crose ! Pentru primii ani de practică, cel mai bun sfat pe care echipa Inesis vi-l poate da este de a opta pentru setul de 7 crose.

ECHIPAMENTUL NECESAR PENTRU JUCĂTORUL DE GOLF