Unselected
DISTREAZĂ-TE ȘI CONSUMĂ ENERGIE CU TRAMBULINA!

Distrează-te și consumă energie cu trambulina!

1. SALTUL LUMÂNĂRII MERITĂ TOTUL! 2. AŞAZĂ-TE, DAR NU PENTRU A TE ODIHNI! 3.PORNIRE CU RĂSUCIRE

Unselected

Într-adevăr, trambulina este cea mai bună combinaţie între joc şi provocări de realizat. Sărind şi efectuând toate mişcările pe care le doreşti, vei reuşi să cucerești acest spaţiu de joc, ce îţi permite să te distrezi atât singur(ă) cât şi cu familia sau prietenii. În plus trambulina îţi îmbunătăţeşte starea de spirit! Sari cât mai sus, ca un iepuraş! Simţi fluturi în stomac? Este efectul dat de sărituri şi coborâri, ca la un montagne russe. Te simţi puţin supărat? Hop în trambulină şi te vei relaxa imediat! Iată că veselia îţi revine! În plus, fără să-ţi dai seama, trambulina îţi va permite să rămâi în formă şi vei învăţa să stăpâneşti mişcările mâinilor şi picioarelor în aer, ca un astronaut într-un mediu fără gravitaţie! Pe scurt, va fi o senzaţie de neuitat! Ai multă energie şi nu ştii cum să o consumi? Nu ezita! Trambulina îţi oferă distracţie garantată! Este ca un mic parc de distracţii la tine acasă. Odată ce ai început să sari, nu îţi vine să te mai opreşti. Esti gata, deci, să faci cel mai mare salt?

Unselected
DISTREAZĂ-TE ȘI CONSUMĂ ENERGIE CU TRAMBULINA!

1. Saltul lumânării merită totul!

Acesta este exerciţiul de pornire, pentru a reuşi să obţii echilibrul pe trambulină, ca mai apoi să progresezi în mişcări. Pentru a începe, plasează-te în mijlocul suprafeţei şi pregăteşte-te: picioarele paralele, genunchii îndoiţi, ia-ţi avânt şi sari cât de sus poţi! Dar atenţie! Scopul jocului este acela de a ateriza în acelaşi loc de unde ai pornit, fără a schimba traiectoria. Dacă această mişcare pare simplă, află că ea necesită de fapt un echilibru foarte bun. În timpul saltului, picioarele tale trebuie să fie bine întinse, la fel şi braţele, cu care vei efectua mişcări în semicerc de jos în sus. Pentru a reuşi această mişcare, privirea ta îţi va fi de mare ajutor: fixează-ţi privirea pe un punct fix pentru a sări mereu în locul corect. Pentru a încheia acest exerciţiu, la ultima coborâre, genunchii trebuie să rămână îndoiţi, pentru a amortiza propulsarea trambulinei, iar braţele trebuie să fie întinse înainte. Dacă nu reuşeşti din prima saltul lumânării, nu-ţi face griji. Îţi va lua doar puţin timp să-ţi stăpâneşti mişcările pe trambulină. Cu puţin antrenament, vei reuşi!

Unselected
DISTREAZĂ-TE ȘI CONSUMĂ ENERGIE CU TRAMBULINA!

2.Aşază-te, dar nu pentru a te odihni!

Facem lucrurile ceva mai interesante cu exerciţiul din poziţia şezut! Începe exerciţiul precum cel anterior, dar în loc să aterizezi în picioare la al doilea sau al treilea salt, aterizează în poziţia şezut, cu picioarele bine întinse înainte, iar braţele pe lângă corp. Mâinile tale pot să atingă suprafaţa trambulinei în faza de aterizare. Dar chiar dacă eşti aşezat, nu încape vorbă să rămâi astfel! Scopul saltului din poziţia şezut este de a te repune în poziţie dreaptă atunci când eşti din nou în aer. Pentru a încheia acest exerciţiu, aterizează în picioare, cu genunchii îndoiţi, pentru a amortiza propulsarea trambulinei şi braţele întinse înainte. Ca în exerciţiul lumânării, privirea trebuie să te ajute pentru a-ţi menţine echilibrul. Provocarea acestui exerciţiu este de a reuşi să sari în centrul trambulinei şi de a trece de la poziţia drept la poziţia şezut, coordonându-ţi bine mişcările. Pe scurt, nu este chiar aşa de simplu.

Unselected
DISTREAZĂ-TE ȘI CONSUMĂ ENERGIE CU TRAMBULINA!

3. Pornire cu răsucire

Exerciţiul constă în realizarea unei răsuciri complete a corpului tău în aer. Pentru început, poţi încerca să efectuezi o jumătate de răsucire, adică o jumătate de tur. Atenţie, pornim! Poziţionează-te în centrul trambulinei, cu genunchii îndoiţi. Sari, întinzând bine picioarele în aer. Spre deosebire de exerciţiile anterioare, orientează-ţi privirea în direcţia în care vrei să te răsuceşti. În timpul saltului, întoarece-ţi umerii şi bazinul spre stânga sau spre dreapta, efectuează răsucirea sau jumătatea de răsucire şi repoziţionează-te în centrul trambulinei, pentru aterizare. Provocarea este de a ateriza în acelaşi loc, fără a te dezechilibra, în ciuda orientării diferite a corpului tău. Odată ce ai stăpânit jumătatea de răsucire, poţi trece la răsucirea intreagă.