fbpx

A venit sezonul rece și printre cele mai încântate persoane de această tranziție vor fi practicanții de schi. Echipa Decathlon pasionată de sporturile de iarnă a pregătit o serie de sugestii, pentru a vă ajuta să alegeți cel mai potrivit cadou în cazul în care cunoașteți un astfel de împătimit al pârtiilor.

O cască de protecție

Articolele cu un grad ridicat de tehnicitate din echipamentului schiorului necesită o atenție deosebită în cadrul procesului de alegere. O cască nouă de protecție în schimb va fi mai ușor de schimbat și întotdeauna bine venită pentru practicant.
Plus: Turnring-ul este un element esenţial pentru susţinerea bună a căştii. Sistemul permite o reglare uşoară şi precisă în orice moment, datorită unei rotiţe accesibile chiar şi cu mănuşile de schi. Asigură confort şi siguranţă. Întoarceţi rotiţa către dreapta pentru a strânge, către stânga pentru a elibera.
Pentru cine? :Pentru persoanele proastăp inițiate pe pârtie, care practică schiul la nivel începător și care își doresc un nivel optim de protecție.
Buget? :54,90 LEI.
Păreri? : 4.1/5 << S-a potrivit bine și nu s-a mișcat pe cap. Este ideală cu noua pereche de ochelari pe care am cumpărat-o. Este complet ajustabilă. Pe pârtie, am purtat o cagulă pe dedesubt și nu am simțit frigul absolut deloc.>> James, 18/04/2018

Vezi aici produsul!

O pereche de ochelari pentru vizibilitate sporită

Ochelarii sau masca de schi vor face o difernță considerabilă în practica schiorului, atât datorită rolului de protecție al ochilor, cât și datorită câmpului vizual, esențial într-o experiență sportivă completă.
Plus: Ecran cilindric dublu, cu tratament anti-aburire.
Pentru cine? :Pentru pasionații sporturilor de iarnă, amatori ai schiatului pe vreme însorită, care vor avea nevoie inclusiv de protecție anti-UV.
Buget? :99,90 LEI.
Păreri? : 4.5/5 << Este un produs calitativ. S_a ridicat la nivelul așteptărilor, indiferent de condițiile meteorologice.>> Charlote, 20/05/2018

Vezi aici produsul!

Bluză și colanți pentru confort termic

Temperaturile pe pârtia de schi sunt scăzute în sezonul rece, iar protecția termică este esențială pentru asigurarea unl nivel optim de confort. O bluză și o pereche de colanți special concepuți pentru această nevoie sunt articole indispensabile din echipamentului schiorului, iar acesta se va bucura întotdeauna de un astfel de cadou.
Plus: Datorită structurii 3D de pe fața interioară, aerul reținut creează un strat izolator de aer.
Pentru cine? :Schiori dornici să petreacă intervale medii spre lungi pe pârtie, la temperaturi scăzute.
Buget? :39,90 LEI fiecare articol
Păreri? : 4.2/5 << AMbele articole sunt călduroase și plăcute la contactul cu pielea. Se spală și se usucă foarte rapid.>> Sergiu, 03/12/2018

Vezi bluza sau colanții !

O bluză FRESH WARM, la baza gâtului

Rămânem în sfera produselor pentru protecție termică, dar ne orientăm atenția către al doilea strat textil recomandat să fie purtat pe pârtie, între bluza de corp și geaca propriu-zisă.
Plus:Material călduros şi pieptănat pe faţa interioară pentru o izolare mai bună datorită lamei de aer ce formează un strat de aer cald aproape de pielea utilizatorului. Guler înalt şi aproape de gât, ce nu permite intrarea aerului rece.
Pentru cine? :Pasionați de schi și snowboard, în căutarea unui nivel optim de confort termic pe pârtie.
Buget? :79,90 LEI
Păreri? : 4.6/5 << Călduroasă și confortabilă. Gulerul este cu adevărat avantaj comparativ cu produsele similare.>> Cedric, 27/07/2018

Vezi aici produsul!

O căciulă cu Bluetooth

Experiența pe pârtie poate fi îmbunătățită atât prin articole de echipament cu un nivel ridicat de tehnicitate, cât și prin accesorii care sporesc nivelul de confort. Unul din acestea ar fi căciula cu bluetooth, utilă în momentul în care doriți să ascultați muzică sau să sunați pe cineva dar nu vreți să resimțiti frigul.
Plus:Datorită sistemului Bluetooth integrat, puteți asculta muzică, primi și face apeluri!
Pentru cine? :Practicanți ai sporturilor de iarnă, care nu doresc să se oprească din schiat pentru anumite activități care includ utilizarea telefonului mobil.
Buget? :99,90 LEI
Păreri? : 4.9/5 << Căciula este foarte călduroasă, iar calitatea sunetului m-a surprins.>> Vasile, 29/10/2018

Vezi aici produsul!

O pereche nouă de schiuri

O pereche nouă de schiuri sub brad va înveseli orice pasionat al sporturilor pe pârtie, dacă este aleasă conform nevoilor practicantului.
Plus:Concepute cu ajutorul tehnologiei ARCHTEC :întărituri 3D pe canturi, ce asigură flexibilitate la întoarceri pentru utilizare ușoară și rigiditate bună pentru control optim al traiectoriilor.
Pentru cine? :Persoanele care își doresc să stăpânească tehnica schiatului și au nevoie de stabilitate și aderență.
Buget? :599,90 LEI
Păreri? : 4.2/5 << Am fost reticent la început, însă în momentul în care am pus picioarele pe ele și am alunecat s-a schimbat percepția. Sunt foarte comode, ușor d emanevrat, răspund foarte bine mai ales în vuraje scurte.>> Daniel, 15/02/2017

Vezi modelul pentru damă sau pe cel pentru bărbați !

O pereche de clăpari

Clăparii reprezintă un alt articol esențial pentru schiat și au un impact puternic asupra experinței generale de pe pârtie. De aceea, este important să fie adaptați nevoilor și nivelului de practică al sportivului.
Plus:Interior lat care privilegiază confortul și precizia. Sistem ergonomic Heel Pad pe maleolă, pentru fixarea călcâiului.
Pentru cine? :Pasionații de schi, aflați în stadiu incipient al practicii pe pârtie. Tenicitatea clăparilor aste ideală pentru un nivel începător.
Buget? :379,90 LEI
Păreri? : 4.5/5 << Super mulțumit de sistemul de reglare al clapelor!>> Laurent, 15/03/2018

Vezi modelul pentru damă sau pe cel pentru bărbați !

DESCOPERĂ CADOURILE PERFECTE PENTRU PASIONAȚII DE SCHI

Întreaga echipă pasionată de schi speră că această listă vă va ajuta să găsiți cadoul potrivit și vă urează sărbători fericite și sportive!

Vezi toată gama

Total
89
Shares

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (4 voturi, medie: 3,75 din 5)
Încarc...