DESCOPERĂ CADOURILE PERFECTE PENTRU PASIONAȚII DE SCHI

Descoperă cadourile perfecte pentru pasionații de schi

O CASCĂ DE PROTECȚIE O PERECHE DE OCHELARI PENTRU VIZIBILITATE SPORITĂ BLUZĂ ȘI COLANȚI PENTRU CONFORT TERMIC

A venit sezonul rece și printre cele mai încântate persoane de această tranziție sunt practicanții de schi. Echipa Decathlon, pasionată de sporturile de iarnă, a pregătit o serie de sugestii pentru a vă ajuta să alegeți cel mai potrivit cadou în cazul în care cunoașteți un astfel de împătimit al pârtiilor.

DESCOPERĂ CADOURILE PERFECTE PENTRU PASIONAȚII DE SCHI

1.O cască de protecție

Articolele cu un grad ridicat de tehnicitate din echipamentului schiorului necesită o atenție deosebită în cadrul procesului de alegere. O cască nouă de protecție în schimb va fi mai ușor de ales și întotdeauna bine venită pentru practicant.
Plus: Sistemul turn ring asigură o reglare ușoară și precisă în orice moment, datorită rotiței accesibile chiar și purtând mănuși de schi. Acesta asigură confort şi siguranţă. Pentru a strânge casca, întoarceți rotița către dreapta și în sens invers pentru a slăbi nivelul de strângere.
Pentru cine? :Pentru persoanele care practică schi la nivel începător și care își doresc un nivel optim de protecție.
Buget? :54,99 LEI.
Păreri? : 4.1/5 ” S-a potrivit bine și nu s-a mișcat pe cap. Este ideală cu noua pereche de ochelari pe care am cumpărat-o. Este complet ajustabilă. Pe pârtie, am purtat o cagulă pe dedesubt și nu am simțit frigul absolut deloc.” James, 18/04/2018

DESCOPERĂ CADOURILE PERFECTE PENTRU PASIONAȚII DE SCHI

2.O pereche de ochelari pentru vizibilitate sporită

Ochelarii de schi vor face o diferență considerabilă în practica schiorului, atât datorită rolului de protecție al ochilor, cât și datorită câmpului vizual, esențial pentru o experiență sportivă completă.
Plus: Lentile cilindrice duble, prevăzute cu tratament anti-aburire.
Pentru cine? :Pentru pasionații sporturilor de iarnă, amatori ai practicării de schi pe vreme însorită, care vor avea nevoie inclusiv de protecție anti-UV.
Buget? :99,90 LEI.
Păreri? : 4.5/5 ”Este un produs calitativ. S-a ridicat la nivelul așteptărilor, indiferent de condițiile meteorologice.” Charlote, 20/05/2018

DESCOPERĂ CADOURILE PERFECTE PENTRU PASIONAȚII DE SCHI

3.Bluză și colanți pentru confort termic

Pe pârtie, temperaturile sunt scăzute în sezonul rece, iar protecția termică este esențială pentru asigurarea unui nivel optim de confort. O bluză și o pereche de colanți special concepuți pentru această nevoie sunt articole esențiale care fac parte din echipamentului schiorului, iar acesta se va bucura întotdeauna de un astfel de cadou.
Plus: Datorită structurii 3D de pe fața interioară, aerul reținut creează un strat izolator de aer.
Pentru cine? :Schiori dornici să petreacă intervale medii spre lungi pe pârtie, la temperaturi scăzute.
Buget? :59,99 LEI fiecare articol.
Păreri? : 4.2/5 ” Ambele articole sunt călduroase și plăcute la contactul cu pielea. Se spală și se usucă foarte rapid.” Sergiu, 03/12/2018

DESCOPERĂ CADOURILE PERFECTE PENTRU PASIONAȚII DE SCHI

4.O bluză fresh warm, la baza gâtului

Rămânem în sfera produselor pentru protecție termică, dar ne orientăm atenția către al doilea strat textil recomandat să fie purtat pe pârtie, între bluza de corp și geaca propriu-zisă.
Plus:Material călduros şi pieptănat pe faţa interioară, pentru o izolare mai bună. Guler înalt şi aproape de gât, ce nu permite intrarea aerului rece în interior.
Pentru cine? :Pasionații de schi, în căutarea unui nivel optim de confort termic pe pârtie.
Buget? :69,99 LEI
Păreri? : 4.6/5 ”Călduroasă și confortabilă. Gulerul este cu adevărat avantaj comparativ cu produsele similare.” Cedric, 27/07/2018

DESCOPERĂ CADOURILE PERFECTE PENTRU PASIONAȚII DE SCHI

5. O pereche nouă de schiuri

O pereche nouă de schiuri puse sub brad va înveseli orice pasionat al sporturilor pe pârtie, dacă este aleasă conform nevoilor practicantului.
Plus:Concepute cu ajutorul tehnologiei ARCHTEC :întărituri 3D pe canturi, ce asigură flexibilitate la întoarceri pentru utilizare ușoară și rigiditate bună pentru control optim al traiectoriei.
Pentru cine? :Persoanele care își doresc să stăpânească tehnica practicării de schi și au nevoie de stabilitate și aderență.
Buget? :699,99 LEI
Păreri? : 4.2/5 ” Am fost reticent la început, însă în momentul în care am pus picioarele pe ele și am alunecat s-a schimbat percepția. Sunt foarte comode, ușor de manevrat, răspund foarte bine mai ales în viraje scurte.” Daniel, 15/02/2017

DESCOPERĂ CADOURILE PERFECTE PENTRU PASIONAȚII DE SCHI

6.O pereche de clăpari

Clăparii reprezintă un alt articol esențial pentru practicarea de schi și au un impact puternic asupra experinței generale de pe pârtie. De aceea, este important să fie adaptați nevoilor și nivelului de practică al sportivului.
Plus: Clăpari cu un interior lat, care privilegiază confortul și precizia. Sistem ergonomic Heel Pad pe maleolă, pentru fixarea călcâiului.
Pentru cine? :Pasionații de schi, aflați în stadiu incipient al practicii pe pârtie. Tehnicitatea clăparilor este ideală pentru un nivel începător.
Buget? :399,99 LEI
Păreri? : 4.5/5 ”Super mulțumit de sistemul de reglare al clapelor!” Laurent, 15/03/2018

Întreaga echipă pasionată de schi speră că această listă vă va ajuta să găsiți cadoul potrivit și vă urează sărbători fericite și sportive!