TROTINETE

De ce să alternezi piciorul de sprijin pe trotinetă ?

Vă vom explica ce reflexe bune puteți adopta pentru a împinge cu ambele picioare !

DACĂ DRUMURILE DUMNEAVOASTRĂ SUNT RELATIV LUNGI ȘI REGULATE, AȚI REMARCAT CĂ PICIORUL DE SPRIJIN OBOSEȘTE ȘI CĂ VEȚI MERGE DIN CE ÎN CE MAI ÎNCET… EXISTĂ O SINGURĂ SOLUȚIE: ÎNVĂȚAȚI-VĂ SĂ SCHIMBAȚI PICIORUL VOSTRU DE SPRIJIN DIN CÂND ÎN CÂND PENTRU A CÂȘTIGA ANDURANȚĂ ȘI A AVEA O MUSCULATURĂ ECHILIBRATĂ

TROTINETE

Schimbați piciorul de sprijin pentru o anduranță mai bună

Dacă împingeți întotdeauna cu același picior pe o trotinetă poate deveni obositor. Prin solicitarea unui singur picior, veți depune efort solicitând doar câțiva mușchi … care vor fi epuizați mai repede! Acest lucru este evident mai ales atunci trebuie să urcați o pantă abruptă.

În timpul traseului vostru, alternați-vă piciorul de sprijin în mod regulat la primele semne de oboseală musculară pe picior. Pentru a schimba piciorul de sprijin, este foarte simplu: puneți cele două picioare pe placă și apoi scoateți cealaltă picior pentru a împinge. Veți vedea, veți găsi poziția corectă în mod natural!

Dacă simțiți că piciorul este prea obosit, pur și simplu coborâți de pe trotinetă în timp ce vă plimbați și mergeți pe jos puțin, astfel odihnindu-vă activ!

TROTINETE

Adoptați o poziție adecvată pentru mai puțin efort

Trotineta este, de asemenea, o chestiune de postură. Pentru a vă obosi cât mai puțin posibil, adoptați câteva reflexe care vă vor fi întotdeauna utile:

– Porțiunea plată și accelerare: împingeți cu piciorul motor pentru a efectua o mișcare de balans paralelă cu platoul trotinetei voastre, veți fi mai rapid și mai stabil. Puneți doar vârful piciorului pe sol, efortul este apoi distribuit între coapsă și gambă. Piciorul care se află pe trotinetă trebuie așezat în întregime pe planșă, în sensul mersului.

– Pantă abruptă de urcat : alternați piciorul cu care urcați. Piciorul vostru pe trotinetă trebuie apoi să fie rotit 45 ° în direcția piciorului vostru motor: favorizați astfel o îndoire corectă a piciorului care vă ajută în efort.

– Coborâre: în timpul unei coborâri, puneți-vă deasupra (trei sferturi cu fața  în spre sensul mersului) și întindeți picioarele pentru a evita să faceți un efort de îndoire. Acesta este momentul în care corpul vostru obosește cel mai puțin … profitați de el pentru a vă recupera înainte de a ataca din nou în forță!

TROTINETE

Alternați piciorul de sprijin pentru o musculatură echilibrată

O musculatură echilibrată înseamnă că există o mică diferență între masa musculară a celor două picioare. Într-adevăr, dacă împingeți întotdeauna cu același picior, lucrați doar musculatura unui singur picior. Celălalt picior rămâne în poziție verticală.

Alternarea piciorului de împingere și a piciorului de sprijin este o soluție bună pentru a vă lucra la musculatura celor două picioare fără a fi nevoie să mergeți la o sală de sport!

Postura pe care o adoptați pe trotineta voastră vă permite să economisiți multă energie! Combinați această poziție cu schimbări frecvente ale picioarelor de sprijin și plimbările lungi cu trotineta vor fi floare la ureche. Încearcă și tu!

Te-ar mai putea interesa:

CUM ALEGI CEA MAI BUNĂ TROTINETĂ PENTRU TINE SAU PENTRU COPIL

CUM ALEGI CEA MAI BUNĂ TROTINETĂ PENTRU TINE SAU PENTRU COPIL

Cu un trafic din ce în ce mai aglomerat, indiferent de orașul în care locuiește fiecare dintre noi, nevoia unei soluții de mobilitate deopotrivă dinamică și economică se face tot mai simțită.